FysioHetki Oy kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Fysioterapiaa, lymfaterapiaa, allasjumppaa ja fysioterapian suoravastaanotto Turussa

FysioHetki Oy sijaitsee Turun Verkahovissa. Asiakkaat pääsevät nauttimaan fysioterapian lisäksi erilaisista palveluista, kuten lymfaterapiasta ja allasjumpasta. Uutena palveluna vuoden 2019 alusta alkaen on ollut tarjolla fysioterapian suoravastaanottoa.

“Meidän vanhat sivut olivat kamalassa kunnossa. Entisiä kotisivuja oli vaikea päivittää, eikä asia tuntunut kiinnostavan entistä kumppania lainkaan. Olimme pattitilanteessa, kun Iiro soitti ja esitti ratkaisun ongelmiimme.”

Arto kehuu Iiroa tavasta, jolla hän avasi Tagomon kotisivut tuotteena. “Iiro oli rauhallinen, asiantunteva ja puhui kanssani samaa kieltä. Hän kertoi selkeästi vastauksen kaikkiin kysymyksiin, joita esitin keskustelumme lomassa. Hänen ammattitaitonsa sai minut tekemään päätöksen hankkia yritykselle uudet kotisivut.”

“Kotisivut ovat yrityksen tärkein markkinointiväline. Ero vanhan ja uuden sivuston välillä on kuin yöllä ja päivällä. Uusia kotisivuja on jo päivitetty ja työkalua on erittäin helppo käyttää.” Arto kiittää.

“Näppituntumalla voidaan sanoa, että uudet sivut ovat tuoneet meille uusia asiakkaita. Meillä on vihdoin sivuilla yhteydenottolomake, joka myös toimii. Saan aina apua kysymyksiin ja mahdolliset ongelmat on ratkaistu välittömästi.” Arto päättää.

Tagomo kiittää FysioHetki Oy:a tähänastisesta yhteistyöstä.

Arto Sainio
Yrittäjä

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1000

Tagomolla on jo 1000 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Päivi Oinaala

RaksaÄssä Oy

Lue kokemus »

Antti Punavaara

Prigi Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Myrskyinen kevät, aurinkoinen syksy - Tagomo jatkaa porhallustaan kuivin jaloin

Lue lisää »