Kaivinkoneyhtymä Hokkanen & Hokkanen kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Luotettavat kaivinkoneurakoinnit Turussa

Kaivinkoneyhtymä Hokkanen & Hokkanen on perheyritys kolmannessa polvessa. Turussa asiakkaita palveleva yritys on käyttänyt sesongille tyypillisen hiljaisen ajan viisaasti ja uudistanut yrityksen verkkosivut Tagomon kanssa.

“Halusimme päivittää verkkosivustomme ulkoasun vastaamaan nykypäivää. Kumppania valittaessa meille oli tärkeää saada kotisivujen ilmeen uudistamisen yhteydessä laadukasta sisällöntuotantoa, joka tehostaisi kotisivujen näkyvyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa. Iiro lupasi ja Tagomo toteutti molemmat tarpeeni.”, Jere aloittaa.

Jeren mukaan yhteistyö on ollut alusta asti mutkatonta ja helppoa. “Nopeat vastaukset ja rehellisyys paistavat läpi jokaisessa kontaktissa. Iiro on suorasanainen ja rehti kaveri. Hän argumentoi selkeästi ja puhuttelee asiakkaita heidän ‘omalla kielellä’, jotta mitään ei jäisi epäselväksi.”

Kotisivujen lisäksi Jere hankki sivustolle asennettavan kävijöiden seuraamiseen tarkoitetun työkalun, jonka avulla yritys aikoo kasvattaa omaa asiakaskuntaa ja karsia turhia markkinointikustannuksia. “Olen erittäin tyytyväinen siihen, että kumppani avustaa minua tekemään liiketoiminnalle oikeita ratkaisuja. Suosittelen Tagomoa, sillä he todella erottuvat muista alan tekijöistä positiivisessa valossa.”, Jere päättää.
 

Jere Hokkanen
Yrittäjä

96%

Asiakkaistamme ilmoitti olevansa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen toimittamaamme palveluumme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

550

Tagomolla on jo yli 550 kotisivuasiakasta

3h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Tagomon tarinoita

Harjoittelijana Tagomolla

Tiedätte varmasti sen tunteen, kun joku käskee sinua hyppäämään suoraan uima-altaan syvään päähän...

Lue lisää »