Kiinteistönvälitys Otso LKV Oy kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Kiinteistönvälitys Otso LKV Oy on porilainen kiinteistövälitysyhtiö, jonka asiakkuus alkoi Tagomolla Google-markkinoinnista. Mainonnan käynnistyttyä Tagomolta tarjottiin myös chatbottia.

Otso LKV:ssä oli jo aiemmin pohdittu chatbotin hyödyntämistä, ja koska kyseinen ominaisuus oli mahdollista saada mainonnan ohella samasta talosta Tagomolta, päätettiin bottia kokeilla. Chatbot luotiin yhtiölle räätälöidysti heidän tarpeitaan vastaavaksi. 

Otso LKV:n markkinointi- ja toimistosihteeri Eula Wessberg kertoo mainonnan ja botin tuoneen selkeän eron aiempaan. Sekä kotisivujen että botin kautta tulee mukavasti liidejä, samoin yhteydenottojen määrä on kasvanut huomattavasti. Kotisivujen käyntimäärät ovat ylipäätään nousseet.

“Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Tagomon palveluihin. Yhteistyö sujui todella helposti, meihin oltiin useasti yhteydessä projektien eri vaiheissa, ja kommunikointi oli kaiken kaikkiaan selkeää”, Wessberg iloitsee. 

“Tiesimme aina mitä tapahtuu ja milloin tapahtuu. Kun kysyttävää tuli, saimme selkeän vastauksen. Asioitamme hoitavan asiakaspäällikön tavoitti aina tarvittaessa, ja edelleenkin meihin ollaan mukavasti yhteydessä, mikäli emme itse ole aktiivisia.”

Wessberg toteaa Tagomon olevan tehokas ja luotettava kumppani. 

“Voin suositella rehellisesti Tagomoa muillekin yrittäjille, sillä säästimme valtavasti aikaa ja vaivaa ulkoistamalla heille nämä palvelut, ja kaiken lisäksi saimme hyviä tuloksia.”

 

Eula Wessberg
Markkinointi ja toimistosihteeri

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1100

Tagomolla on jo 1100 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Kalle Kirstilä

Smoke food finland Oy

Lue kokemus »

Jim Karjalainen

Jimer Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomo on nyt 3-vuotias

Kakkukahvin ja kuplivan paikka! Tagomo on nyt 3-vuotias

Lue lisää »