Kukkakauppa Kukka Fiori kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Avoinna viikon jokaisena päivänä

Kukka Fiori on täyden palvelun kukkakauppa Turun Stockmannilla Hansatorin laidalla. Asiakkaita palvelee 3 ammattitaitoista myyjää, jotka loihtivat kukat juuri Sinun tarpeisiin. Laajasta leikkokukkavalikoimasta loihditaan erilaisia kukkakimppuja, morsiuskimppuja, hautajaiskukkia sekä ristiäiskukkia. Kukka Fiori toimittaa kukkia myös yritysten tarpeisiin.

Tavoitimme yritystä luotsaavan Janni Grönfors-Peltosen Korppoon jälkeisen kuvaustuokion päätteeksi. “Olimme kuvaamassa erilaisia ideoita häihin kauniissa kotimaisessa saaristomaisemassa. Toimimme tiiviisti yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa. Olimme etsineet jo pitkään uutta kotisivujen ylläpitäjää, jonka kanssa toimiminen olisi saumatonta.” Janni muistelee.

“Olin kuullut Tagomosta puskaradion kautta, mutta en tuntenut teidän toimintaa tarkemmin. Joni soitti mulle eräänä päivänä ja sopi kanssani tapaamisen. Hän kertoi meille tämän hetken kehityskohteet ja oikeastaan siinä samalla sitten kahvin äärellä päätettiin jo aloittaa sivuston rakenteen ja sisällön tulevia muutoksia paperille. Kumppanin vaihto oli lopulta täysin vaivatonta. Saimme Jonista henkilökohtaista palvelua tarjoavan yhteyshenkilön auttamaan meitä kotisivujen ylläpidossa.” Janni valaisee yhteistyön alkua.

Kotisivut saatiin valmiiksi sopivasti ennen kevään sesonkeja. “Meidän kumppanit ovat jo kehuneet uudistettua ilmettä. Olen erittäin tyytyväinen, sivut ovat juuri niin freesit ja selkeät kuin toivoin. Joni pitää meistä hyvää huolta ja auttaa aina, kun häneltä jotain pyydetään. Pidän teitä ja toimintaanne erittäin asiakaslähtöisenä. Juuri sellaisena, mitä aiemmat kumppanit ovat luvanneet olla, mutta eivät ole kuitenkaan näin toimineet. Olen itse nuori yrittäjä enkä kaipaa ylimääräisiä selityksiä tai tyhjiä lupauksia. Tagomo on samaan aikaan asiantunteva, huolehtivainen, rento ja nuorekkaalla otteella bisnestä tekevä talo. Juuri sellainen kumppani, mitä haluamme! Suosittelen teidän palveluita erittäin lämpimästi myös muille yrittäjille.” Janni päättää.

Tagomo kiittää Jannia tähänastisesta yhteistyöstä ja toivottaa mukavaa kesää. Menkääs kaikki turkulaiset hakemaan hääpäivän sekä kesäjuhlien kukat Turun parhaasta kukkakaupasta Hansatorin laidalta Stockmannilta.

Janni Grönfors-Peltonen
Yrittäjä

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1000

Tagomolla on jo 1000 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Helena Sopen-Luoma

Unihome Oy

Lue kokemus »

Antti Punavaara

Prigi Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Myrskyinen kevät, aurinkoinen syksy - Tagomo jatkaa porhallustaan kuivin jaloin

Lue lisää »