OuluZone kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Oulussa sijaitseva moottoriurheilukeskus OuluZone oli uusien kotisivujen tarpeessa, ja yrityksen toimitusjohtaja Jarmo Pekkala törmäsi kotisivujen tekijöitä etsiessään Tagomoon. Pekkalan yhteydenottopyyntöön reagoitiin Tagomolla ripeästi ja kohta kotisivukaupat olikin jo solmittu. 

Pekkala kehuu yhteistyön Tagomon kanssa olevan vaivatonta. “Pidän siitä, että meillä on Tagomolla yksi oma yhteyshenkilö, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti asioitamme. Hän on aina tavoitettavissa ja pitää huolen, että asiat mistä yhdessä sovimme, myös hoidetaan sovitun mukaisesti”. 

Onnistunut kotisivuprojekti sai OuluZonen tilaamaan Tagomolta myös mainontaa. Kaikki on toiminut hyvin, mainonta on tuottanut toivottuja klikkejä ja sivuston kävijämäärät lisääntyneet. 

“Minulle on selvää, mistä Tagomolle maksan. Tagomon konsepti on toimiva kaltaiselleni yrittäjälle, joka voi keskittyä omaan tekemiseensä ja luottaa siihen, että kotisivukumppani hoitaa esimerkiksi tarvittavat sivustopäivitykset. Voin suositella Tagomoa myös muille yrityksille”, Pekkala summaa.

Jarmo Pekkala
Yrittäjä

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1100

Tagomolla on jo 1100 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Kati Lahtivuori

Lempilounas

Lue kokemus »

Mika Mäkipere

1kkunat

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomon tukema Roope Rusi paini upeasti U15 SM-kultaa

Tagomo aloitti vuonna 2020 sponsoriyhteistyön nuoren painijalupauksen, turkulaisen Roope Rusin kanssa.

Lue lisää »