Prigi Oy kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Prigi tuottaa asiakkailleen laadukkaita erikoispainotuotteita suunnittelusta toteutukseen. Vuonna 2014 perustetun yrityksen tavoite on ollut alusta alkaen nostaa alan palveluastetta, laatua sekä ihmisten käsitystä siitä, millainen on korkealuokkainen painotuote. Erikoistuotteiden lisäksi Prigi tuottaa tavanomaisia tuotteita roll-upeista flyereihin.

Prigin ja Tagomon yhteistyön perustukset on valettu vuosia jatkuneella yhteistyöllä Tagomon teknologiajohtajan Joonas Salmisen kanssa. ”Joonas on huolehtinut meidän sivuista alusta alkaen ja vastannut aina meidän villeimpiinkin toiveisiin jokaisella päivityskierroksella. Palvelustanne paistaa läpi halu pitää asiakkaasta hyvää huolta.”, Antti Punavaara kiittää. ”Omassa päässä ideat ovat hyvinkin kirkkaita, mutta niiden kääntäminen toimivaksi kokonaisuudeksi vaatii tekijältä paljon.”

Uudet sivut ovat olleet vahvassa roolissa uusasiakashankinnassa. ”Seuraan sivuston kävijäliikennettä tällä hetkellä harvemmin, mutta liikenteeseen on tullut selvä piristys uusien sivujen myötä. Olemme kuulleet suoraan asiakkailta, että kotisivut ovat olleet ratkaiseva tekijä kilpailutustilanteessa.” Antti hehkuttaa. ”Turhat löpinät on jätetty pois ja tuotteiden sekä kuvien on annettu puhua puolestaan.”

Tagomo kehittää Prigin sivuja hyvässä yhteistyössä Antin kanssa. ”Meidän yhteistyö on alkanut erinomaisesti. Voin suositella teitä kotisivujen tuottajaksi varauksetta.”, Antti päättää.

Antti Punavaara
Yrittäjä

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1000

Tagomolla on jo 1000 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Jani Lehtilä

Turun Unelma-Rakennus Oy

Lue kokemus »

Janni Grönfors-Peltonen

Kukkakauppa Kukka Fiori

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Myrskyinen kevät, aurinkoinen syksy - Tagomo jatkaa porhallustaan kuivin jaloin

Lue lisää »