Prigi Oy kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Prigi tuottaa asiakkailleen laadukkaita erikoispainotuotteita suunnittelusta toteutukseen. Vuonna 2014 perustetun yrityksen tavoite on ollut alusta alkaen nostaa alan palveluastetta, laatua sekä ihmisten käsitystä siitä, millainen on korkealuokkainen painotuote. Erikoistuotteiden lisäksi Prigi tuottaa tavanomaisia tuotteita roll-upeista flyereihin.

Prigin ja Tagomon yhteistyön perustukset on valettu vuosia jatkuneella yhteistyöllä Tagomon teknologiajohtajan Joonas Salmisen kanssa. ”Joonas on huolehtinut meidän sivuista alusta alkaen ja vastannut aina meidän villeimpiinkin toiveisiin jokaisella päivityskierroksella. Palvelustanne paistaa läpi halu pitää asiakkaasta hyvää huolta.”, Antti Punavaara kiittää. ”Omassa päässä ideat ovat hyvinkin kirkkaita, mutta niiden kääntäminen toimivaksi kokonaisuudeksi vaatii tekijältä paljon.”

Uudet sivut ovat olleet vahvassa roolissa uusasiakashankinnassa. ”Seuraan sivuston kävijäliikennettä tällä hetkellä harvemmin, mutta liikenteeseen on tullut selvä piristys uusien sivujen myötä. Olemme kuulleet suoraan asiakkailta, että kotisivut ovat olleet ratkaiseva tekijä kilpailutustilanteessa.” Antti hehkuttaa. ”Turhat löpinät on jätetty pois ja tuotteiden sekä kuvien on annettu puhua puolestaan.”

Tagomo kehittää Prigin sivuja hyvässä yhteistyössä Antin kanssa. ”Meidän yhteistyö on alkanut erinomaisesti. Voin suositella teitä kotisivujen tuottajaksi varauksetta.”, Antti päättää.

Antti Punavaara
Yrittäjä

96%

Asiakkaistamme ilmoitti olevansa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen toimittamaamme palveluumme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

700

Tagomolla on jo yli 700 kotisivuasiakasta

3h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Janni Grönfors-Peltonen

Kukkakauppa Kukka Fiori

Lue kokemus »

Taneli Liljeblad

Virkblad Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Korona vaikuttaa myös Tagomoon

Koronaviruksen aiheuttama maailmantilanne vaikuttaa tällä hetkellä jokaiseen yritykseen ja yksilöön. Poikkeustilasta on kuitenkin selviydyttävä kriisin toiselle puolelle ja tultava takaisin yhdessä.

Lue lisää »