Turun Unelma-Rakennus Oy kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Monipuoliset remontit Turussa ja Varsinais-Suomessa

Turun Unelma-Rakennus Oy tarjoaa remonttiratkaisuja kotiin, taloyhtiöille ja yrityksille laajasti Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella. Yhteistyöverkostonsa kautta yritys tarjoaa asiakkailleen myös laadukkaat rakennusurakat.

Jani Lehtilä Turun Unelma-Rakennukselta kertoo olevansa Tagomon toiminnassa erityisen tyytyväinen asiakaspalveluun: “Kristiina pyysi ihan ensimmäiseksi paikan päälle keskustelemaan ja nähtiin kasvotusten. Se herätti luottamuksen.” Yhteistyö Kristiinan kanssa onkin sujunut ensitapaamisesta alkaen esimerkillisesti: “Aina kun on tullut kysyttävää sivustosta, Kristiinan on saanut kiinni ja mahdolliset ongelmatilanteet on ratkaistu heti. Parasta Tagomon kanssa asioidessa onkin ollut palvelun henkilökohtaisuus: asiat on hoidettu yhden ja saman ihmisen kanssa alusta asti”.

Asiakaspalvelun lisäksi sivuston visuaalinen ilme meni nappiin ilman suurempaa hiomista. “Sivut olivat heti sellaiset, kuin halusinkin. Mun näköiseksi tehty. Toiveitani kuunneltiin ja myös toteutettiin”, Lehtilä kiittää. Uudet kotisivut ovat myös osoittautuneet selkeiksi ja toimiviksi käyttää sekä pöytäkoneella että älypuhelimella.

Lisääntynyt yhteydenottojen määrä poikii uusia asiakkaita

Sivujen uudistaminen on tuonut Lehtilän mukaan jo konkreettistakin hyötyä yritystoiminnalle: “Sen jälkeen, kun kotisivut uudistettiin, sivuston luonnollinen hakutulos hakukoneissa on noussut huomattavasti. Myös yhteydenottojen määrä on kasvanut. Suurin osa kotisivujen kautta tulevista yhteydenotoista tapahtuu yhteydenottolomakkeen kautta.” Lehtilä pohdiskelee yhteydenottojen lisääntyneen niin paljon, että töiden määrä on lähestulkoon muodostumassa “positiiviseksi ongelmaksi” – mikä on yrittäjälle pelkästään hyvä asia.

Turun Unelma-Rakennus Oy suosittelee Tagomoa yritysten kotisivujen suunnittelijaksi: “Suosittelen vahvasti. Homma toimii niin kuin kuuluu ja sovituista asioista pidetään koko projektin ajan kiinni! Kaikki, mitä on luvattu, on toteutunut.” Lopuksi Lehtilä antaa Tagomon toiminnalle kouluarvosanaksi täydellisyyttä hipovan 9,5.

Jani Lehtilä
Yrittäjä

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1000

Tagomolla on jo 1000 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Taneli Liljeblad

Virkblad Oy

Lue kokemus »

Helena Sopen-Luoma

Unihome Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Myrskyinen kevät, aurinkoinen syksy - Tagomo jatkaa porhallustaan kuivin jaloin

Lue lisää »