Unihome Oy kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Unihome tarjoaa kalustettuja asuntoja ja huoneita Helsingissä ja Espoossa

Toimitusjohtaja Helena Sopen-Luoman luotsaaman Unihomen (UNIversity HOMES) konsepti luotiin alun perin 2010 vastaukseksi Helsingin yliopiston ja Aalto yliopiston kansainvälisten vierailijoiden majoitustarpeisiin. Easy living konseptista, mutkattomasta asumisesta, tuli menestystarina ja nyt Unihome tarjoaa asuntoja ja huoneita kaikille niitä tarvitseville Helsingissä ja Espoon Otaniemessä.

”Verkkosivuston uusiminen oli meille ajankohtaista, kun sain soiton Kristiinalta. Otimme Tagomon tarjouksen vastaan ja vertailimme sitä muilta saatuihin ehdotuksiin.” Helena muistaa, että Tagomon tarjous ei ollut halvimmasta päästä, mutta ei ollut lähelläkään sitä hintaa, mitä muutamat palveluntarjoajat tarjosivat.

”Entiset verkkosivut eivät olleet trendikkäät eivätkä ne sisältäneet liiketoiminnalle tärkeitä elementtejä”, Helena toteaa. ”Uusien sivujen pitäminen raikkaina ja päivitettynä oikeilla tiedoilla on helppoa, sillä päivitystyökalun käyttö on vaivatonta.”. Kotisivujen päivittäminen on arkipäivää Helenalle, joka kiittää loogisesta työkalusta.

Uuden verkkosivuston myötä asiakkaat ja sidosryhmät saavat Helenan mukaan enemmän tietoa selkeämmin nykyiseltä sivustolta. Liikkuminen on helppoa ja kotisivut toimivat kaikilla laitteilla erinomaisesti. Verkkosivuston seuraava laajennus on kieliversio kotimaiselle kielelle.

Helena on valmis suosittelemaan Tagomoa omalle verkostolleen, sillä sovitut lupaukset on aina pidetty, lopputulos on erinomainen ja vastaukset tulevat nopealla aikataululla. Kiitämme Helenaa ja Unihomea tähänastisesta yhteistyöstä.

Helena Sopen-Luoma
Yrittäjä

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1000

Tagomolla on jo 1000 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Jani Lehtilä

Turun Unelma-Rakennus Oy

Lue kokemus »

Janni Grönfors-Peltonen

Kukkakauppa Kukka Fiori

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Myrskyinen kevät, aurinkoinen syksy - Tagomo jatkaa porhallustaan kuivin jaloin

Lue lisää »