Virkblad Oy kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Auton lasien erikoisliike Lohjalta

Virkblad Oy on auton lasien erikoisliike, Pilkingtonin sertifioima tuulilasin vaihtaja ja kotimaisten vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani Lohjalta. Yritys päätti uudistaa kotisivujen ilmeen sekä sisällön Tagomon kanssa. Yhteistyö alkoi perinteitä kunnioittaen saman pöydän äärellä.

“Henkilökohtainen käynti on se, mikä on tuottavinta.” Taneli Liljeblad aloittaa kertomalla matkamme alkuvaiheesta. “Teillä ei selvästi kilpailla hinnalla, mutta laatu on luvattuakin parempaa. Olemme saaneet tähän mennessä enemmän, mitä uskalsimme odottaa.”

Saimme olla mukana auttamassa Tanelia löytämään itselleen laadukkaan kumppanin tuottamaan videoita yrityksen toiminnasta. “Videoprojektin parissa toimiminen oli erittäin miellyttävää. Kuvaus ja jälki on ensiluokkaista.” Taneli kiittää. “Video, kotisivujen uudistettu ilme ja houkutteleva sisältö on johtanut jo tässä vaiheessa siihen, että meille tulee huomattavasti enemmän tarjouspyyntöjä, mitä aiempien kotisivujen kanssa saimme.”

Taneli välittää myös toimiston puolelta kiitoksia siitä, että Tagomolta jaksetaan olla aina auttamassa kotisivujen päivityksestä vastaavaa tahoa, mikäli hänellä on ongelmia päivittämisessä. “Arvostan aitoa palvelua suuresti. On mukava olla yhteydessä omaan kumppaniin, kun jokaisesta pienestä päivityspyynnöstä ei olla lähettämässä heti laskua. Olenkin vinkannut teistä jo eteenpäin muille yrittäjille, jotka kaipaavat teidän tarjoamia palveluja.” Taneli päättää.

Taneli Liljeblad
Yrittäjä

96%

Asiakkaistamme ilmoitti olevansa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen toimittamaamme palveluumme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

850

Tagomolla on jo yli 850 kotisivuasiakasta

3h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Antti Punavaara

Prigi Oy

Lue kokemus »

Taneli Liljeblad

Virkblad Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomo helpottaa laskutusehtoja poikkeustilan vuoksi

Lue lisää »