Maksu­turva takaa lopputuloksen

Hankinta

Saat, mitä tarvitset: pitkäikäiset kotisivut nopealla aikataululla

Luotamme tuotteeseemme ja palveluumme niin paljon, että lupaamme kaikille sivustoillemme täyden tyytyväisyystakuun.

Toimitusaikataulumme on sanalla sanoen nopea, joten meidän kanssamme et tuhlaa arvokasta työaikaa kuukausien nettisivuprojektiin. Tehtyäsi tilauksen voit varautua siihen, että yritykselläsi on toimiva verkkopalvelu muutamassa viikossa.

Jos et kaikesta huolimatta ole täysin tyytyväinen lopputulokseen, tai emme onnistu pitämään kiinni sovitusta aikataulusta, saat rahasi takaisin. 

Pyydä tarjous »

VAIN OMINAISUUKSIA, JOTKA TARVITSET
Yrittäjälle tehty kotisivupalvelu

Kehitimme Tagomo CMS -kotisivualustan vastaamaan yrittäjän tarpeita. Usein kotisivujen julkaisujärjestelmä on kehitetty sivujen tekijöille, jolloin sitä on vaikea ylläpitää ja päivittää. Palvelumme sisältää vain sinulle tärkeitä ominaisuuksia.

Sisällöntuotanto

Palvelumme sisältää ammattilaisen tekemät tekstisisällöt yrityksestä ja palveluistasi. Sisällöntuottajamme soittaa sinulle tekstien tuotannon osalta. Viemme vain 20 minuuttia työaikaasi.

Helpot käyttää

Rakennamme kotisivut responsiivisesti eli ne toimivat kaikilla laitteilla. Lisäksi keskitymme asiakkaasi käyttökokemuksen parantamiseen. Kehitämme tätä jatkuvasti ja asiakkaanamme saat uusimmat päivitykset veloituksetta käyttöösi.

Päivitä kotisivujesi ulkoasua

Kehitimme ensimmäisenä Suomessa ratkaisun, jonka avulla voit päivittää kotisivujesi ulkoasua vain muutamalla klikkauksella. Sivusi ovat aina uusimpien trendien mukaiset. Tämä sisältyy huolenpitopalveluumme.

Oma Tagomo

Oma Tagomo on työkalu sinulle. Voit päivittää kotisivujasi kaikilla eri laitteilla, jopa mobiilissa. Tuomme palveluun myös luotettavia kumppaneita joilta voit ostaa tekoja markkinointiisi.

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1100

Tagomolla on jo 1100 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Ville Wigren

Auranmaan Katsastus

Lue kokemus »

Eija Korpela

Käännän Itu ja Elo Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomon tukema Roope Rusi paini upeasti U15 SM-kultaa

Tagomo aloitti vuonna 2020 sponsoriyhteistyön nuoren painijalupauksen, turkulaisen Roope Rusin kanssa.

Lue lisää »