Kauneuskeskus ILO

Referenssi

Kauneuskeskus ILO

Asiakas

Kauneuskeskus ILO

Lukuaika

~1min

“Meillä oli halu kehittää verkkokauppaa, muttei aikaa eikä osaamista markkinoida sitä – Tagomon palvelut tulivat tarpeeseen”

Turkulainen Kauneuskeskus ILO kaipasi Tagomon apua verkkokauppansa kehittämiseen. Asetetut tavoitteet saavutettiin nopeasti.

Kauneuskeskus ILO on laatua henkivä kauneushoitola ja day spa Turun keskustassa. ILOlla on myös verkkokauppa. Yritys kaipasi digimarkkinoinnin ammattilaista kasvunsa tueksi.

“15 vuotta sitten pystyin vielä itsekin tekemään Google-mainontaa, sillä se oli yksinkertaista, helppoa ja halpaa. Tänä päivänä se ei todellakaan ole sitä”, toteaa ILOn yrittäjä, kosmetologi Katja Selkälä.

Yritystoiminnan laajentuessa Selkälä ymmärsi, että ILO tarvitsee jatkossa ammattimaisen mainostoimiston huolehtimaan Google-mainonnasta.

“Tagomon palvelut tulivat tarpeeseen, sillä meillä oli kädet täynnä töitä ja halu kehittää verkkokauppaa, muttei aikaa eikä osaamista markkinoida sitä.”

ILOn verkkokaupalle toteutettu mainonta aloitettiin Google Pilottina ja tulokset olivat erinomaisia.

“Aloituspalaverissa asettamamme tavoite saavutettiin viidessä kuukaudessa”, Selkälä kertoo tyytyväisenä.

Pilotin jälkeen ILOn ja Tagomon Google-yhteistyö jatkui Googlen SEM-, Shopping- ja Display-mainosmuodoilla. Mainonnan tuotettua tuloksia Selkälä luotti Tagomon käsiin myös kauneuskeskuksen kotisivujen uudistamisen.

“Uusien verkkosivujen parempi näkyvyys on tuonut meille lisää asiakkaita. Olemme saaneet myös lahjakortteja hyvin liikkeelle”, Selkälä kiittelee. 

 

 

Selkälä on erittäin tyytyväinen Tagomo-yhteistyöhön ja jatkoa on luvassa. Seuraava yhteistyöaskel on sosiaalisen median mainonta, joka pannaan käyntiin some Pilottina.

“Tagomo tuntuu oikean kokoiselta toimistolta meidän kokoisellemme yritykselle. Talossa on hyvä tekemisen meininki ja asioista puhutaan niin, että täysin eri alan ihminen ymmärtää, missä mennään.”

Selkälä kehuu myös toimivaa yhteydenpitoa.

“Olen tavannut tagomolaisia henkilökohtaisesti parin kuukauden välein ja lisäksi olemme pitäneet etäpalavereja. Saan myös WhatsAppin kautta nopeasti vastauksia kysymyksiini.”

Selkälä sanoo jättävänsä kaikki verkon puolella tehtävät asiat jatkossakin ammattilaisen käsiin. 

“Kun haluaa jonkun muun hoitamaan yrityksen asioita verkon puolella ammattimaisesti, kehotan kääntymään Tagomon puoleen.”

Jaa referenssi


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotto

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia