Portaaton Oy

Referenssi

Portaaton Oy

Asiakas

Portaaton Oy

Lukuaika

~3min

“Olemme ulkoistaneet koko markkinointimme Tagomolle”

Tagomon kanssa Portaaton sai kotisivuasiat kuntoon ja teki tuotettaan tunnetuksi.

Portaaton Oy on paimiolainen, Varsinais-Suomessa ja muualla maassa toimiva kiintokalusteiden kalvopinnoituksiin sekä huoneistoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2021 perustettu yhtiö toi ensimmäisenä markkinoille kuluttajien koteihin asennettavat kalvopinnoitteet, joilla saadaan modernisoitua kalusteiden ilme muutamassa päivässä.

Tagomon asiakkaaksi Portaaton päätyi jo toimintansa alkutaipaleella, kun asiakaspäällikkö Mikko Heikkilä päätti tarjota Tagomon palveluja tuoreen yrityksen tueksi.

“Kun aloitimme toimintamme, meistä oli aika hyvin juttua lehdissä. Tagomo huomasi ilmeisesti potentiaalimme ja otti yhteyttä. Siitä yhteistyömme alkoi”, Portaattoman toimitusjohtaja Kalle Lehtimäki kertoo.

Tagomo astui kuvaan juuri oikeaan aikaan, sillä yrityksen vastikään julkaistut kotisivut aiheuttivat päänvaivaa.

“Olimme tilanneet kotisivut eräältä toiselta tekijältä, mutta sivut eivät oikein myyneet. Lisäksi jo parin kuukauden kuluttua sivut kaatuivat, ja domain jäi sivut toimittaneen yhtiön haltuun. Tagomo auttoi meitä neuvomalla, miten valitukset tehdään ja sivut saadaan kerättyä takaisin”, Lehtimäki kiittelee.

“Molemmat sivut tehtiin tosi hyvin ja tosi nopeasti”

Tähän mennessä Tagomo on toteuttanut Portaattomalle kahdet kotisivut. Toiset on tehty markkinoimaan huoneistoremontteja ja toiset kalvopinnoituksia.

“Molemmat sivut tehtiin tosi hyvin ja tosi nopeasti. Nyt meillä on alkamassa lisäksi some- ja Google-pilotit. Olemme ulkoistaneet koko markkinointimme Tagomolle”, Lehtimäki kertoo.

Myös kalvopinnoituksen kaltaisen, uuden tuotteen tunnetuksi tekeminen on onnistunut hienosti Tagomon kanssa.

“Tällaista tuotetta, joka ei ole entuudestaan tuttu ihmisille, on melko haastavaa markkinoida ja myydä. Nyt kun Googleen kirjoittaa hakusanaksi kalvopinnoitus, me olemme hakutuloksissa ensimmäisenä”, Lehtimäki iloitsee.

“Jokainen asiakas on Tagomolle tärkeä”

Lehtimäki toteaa Tagomon olevan jokaiselle yritykselle sopiva kumppani.

“En näe mitään rajaa siinä, kenelle Tagomo ei olisi sopiva. Jokainen asiakas on heille tärkeä. Palvelussa on ihan loistavaa sekin, että heiltä ei soittele joka kerta eri ihminen, vaan meillä on yksi ja sama, tuttu yhteyshenkilö, joka hoitaa asioitamme”, Lehtimäki päättää.

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median markkinointi

Tuntuuko
somemarkkinointi
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia