OuluZone

Referenssi

OuluZone

Asiakas

OuluZone

"Tagomon palvelukonsepti on toimiva kaltaiselleni yrittäjälle"

OuluZonen toimitusjohtaja Jarmo Pekkala löysi Tagomon etsiessään kotisivujen tekijöitä. Pekkalan yhteydenottopyyntöön reagoitiin Tagomolla ripeästi ja kohta kotisivukaupat olikin jo solmittu.

Oulussa sijaitseva moottoriurheilukeskus OuluZone oli uusien kotisivujen tarpeessa, kun yrityksen toimitusjohtaja Jarmo Pekkala löysi Tagomon etsiessään kotisivujen tekijöitä. Pekkalan yhteydenottopyyntöön reagoitiin Tagomolla ripeästi ja pian sen jälkeen käteltiin kotisivukaupat. 

Pekkala kehuu yhteistyön Tagomon kanssa olevan vaivatonta.

– Pidän siitä, että meillä on Tagomolla yksi oma yhteyshenkilö, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti asioitamme. Hän on aina tavoitettavissa ja pitää huolen, että asiat mistä yhdessä sovimme, myös hoidetaan sovitun mukaisesti.

Onnistunut kotisivuprojekti sai OuluZonen tilaamaan Tagomolta myös mainontaa. Kaikki on toiminut hyvin, mainonta on tuottanut toivottuja klikkejä ja sivuston kävijämäärät ovat lisääntyneet. 

– Minulle on selvää, mistä Tagomolle maksan. Tagomon palvelukonsepti on toimiva kaltaiselleni yrittäjälle, sillä sen ansiosta voin keskittyä omaan tekemiseeni ja luottaa siihen, että kotisivukumppani hoitaa esimerkiksi tarvittavat sivustopäivitykset. Voin suositella Tagomoa myös muille yrityksille, Pekkala summaa.

Kotisivut

www.ouluzone.fi

Jaa referenssi

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median markkinointi

Tuntuuko
somemarkkinointi
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia