Salespar Oy

Referenssi

Salespar Oy

Asiakas

Salespar Oy

Lukuaika

~2min

“Yritystoimintamme on mennyt selvästi eteenpäin Tagomon kanssa”

Tagomo muuttaa yrittäjien elämää. Nyt myyntitoimisto Salespar Oy:n Eerik Nurmi kertoo oman tarinansa.

Tagomon ratkaisumyyjä Ville Kippasto soitti Eerik Nurmelle otollisella hetkellä. Uudet nettisivut olivat pyörineet yrittäjien mielen päällä jo jonkin aikaa ja samalla yritys pohti nimenvaihdosta.

“Meillä oli paljon ajatuksia, mutta ei vielä ihan kirkkaana, mitä kaikkea lopulta lähtisimme tekemään. Sovimme Villen kanssa palaverin ja hänellä oli paljon hyviä ideoita. Siitä kaikki lähti”, Eerik kertoo.

Eerik Nurmi

Eerik kuvailee Tagomon vauhdittaneen yrityksensä matkaa. Yhteistyö aloitettiin kotisivuprojektilla, sillä aiempi nettisivu oli niin sanottu one-pager. Matkan varrella myös yrityksen Huumorimiehet-nimi vaihtui Salespar Oy:ksi.

“Olimme jo jonkin aikaa etsineet markkinointiin ja muuhun kumppania, joka lähtisi tekemään kanssamme tosissaan töitä. Tagomolla on nuorekasta ja osaavaa porukkaa töissä”, Eerik sanoo.

Uudet kotisivut olivat rakenteeltaan edeltäjäänsä laajemmat ja tekstisisällöiltään huomattavasti kattavammat.

“Koko kotisivuprojektista tuli sellainen tosi välittävä fiilis. Kaikki sujui helposti ja muutokset onnistuivat nopeasti.”

Kun yrityksen näköinen kotisivu oli hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten kuntoon, oli Google-mainonnan vuoro. Mainonta aloitettiin Tagomon Pilotti-tuotteella, jonka tarkoitus on selvittää kullekin yritykselle parhaiten sopivat Googlen maksullisen markkinoinnin kanavat dataan pohjautuen.

“Tagomon tekemä Google-mainonta on opettanut meille paljon. Se on laajentanut käsitystä esimerkiksi siitä, kuinka paljon erilaisia mainosmuotoja ja -tyylejä onkaan tarjolla”, Eerik pohtii.

Tagomo-yhteistyön alkamisen jälkeen muodonmuutoksen on kokenut yrityksen nimi, kotisivut ja mainonta. Lisäksi Salespar on ottanut somen haltuunsa. Tehdyt muutokset heijastuvat moniin osa-alueisiin, joista yksi on rekrytointi.

“Nykyisin meidän rekrymme oikeasti kukoistaa ja on paljon monikanavaisempaa kuin ennen. Esimerkiksi TikTok on meille tärkeä rekrytointikanava. Jos työhakemuksia tuli ennen joitakin kymmeniä kuukaudessa, nyt niitä tulee useita satoja”, Eerik paljastaa.

Eerik myöntää yrityksen luottaneen ennen pitkälti puskaradio-rekryyn ja maksuttomiin työtä tarjolla -ilmoituksiin.

“Uusi kotisivumme tarjoaa työnhakijoille paljon enemmän tietoa kuin vanha. Myös työnhakuboksi on ollut toimiva, sen avulla saamme paremman kuvan hakijasta ennen kuin soitamme hänelle. Nykyisin meille tulee kaiken kaikkiaan sopivampia hakijoita tehtyjen muutosten ja somen ansiosta”, Eerik kiittelee. 

Aiheita tyytyväisyyteen on monta ja yhtenä osa-alueena Eerik kehuu erityisen sujuvaa yhteydenpitoa.

“Tuntuu, että Tagomo oikeasti välittää asiakkaistaan. Teidän kanssanne ei ole niin, että tehdään sovittu ja jätetään sitten poikanen oman onnensa nojaan. Olemme saaneet vietyä yritystoimintaamme selvästi eteenpäin Tagomon kanssa ja oppineet paljon.”
 

Kotisivut

www.salespar.fi

Jaa referenssi


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotto

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia