Rekry - Copywriter "Sanoista sanoihin"

1 Paikka avoinna

 

1

Paikka vapaana

Copy-
writer

Titteli

TYÖ ALKAA

sopivan henkilön löydyttyä

Copywriter

Rekry Copywriter

Tagomo etsii tuotannon tiimiinsä ammattitaitoista copywriteria!

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vaan laatiapa tuhat sanaa kuvasta ja iskeä siitä tarinaa, ei niin helppo homma. Mikäli koet olevasi kuitenkin sujuva sanamaakari, tunnollinen, tarkka ja luova, mutta osaat pysyä myös asiassa, tässä on tilaisuutesi!

Haemme tuotannon tiimiimme copywriteria, jonka tulee olla ehdottomasti positiivinen, mukautuva, sitoutuva, asiakaskontakteihin kykenevä ja tietysti tiimihenkinen. Odotamme hakijalta vähintään 3 vuoden kokemusta kirjoittajan työstä. 

Copywriterin ensisijainen tehtävä on tuottaa sisältösoittajan ja asiakkaan välillä käydyn keskustelun pohjalta laadukasta ja mielenkiintoista sisältöä Tagomon asiakkaiden kotisivuille. Myös helposti syntyvät, pysäyttävät sloganit ja nokkelat mainostekstit ovat vahvuus tässä tehtävässä.

Kiinnostuitko ja haluaisit liittyä Tagomon huipputyyppien Tribeen? Näytä meille, mitä kynästä lähtee!

Do what you do best – eli kirjaile hakemus matkaan:

Hae paikkaa

Haku päättyy, kun sopiva henkilö on löydetty.

 

Copywriter

Voi hyvin töissä ja vapaa-ajalla

Haluamme, että sinä voit hyvin töissä ja työn ulkopuolella. Panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin Tagomo Care -ohjelmalla, jonka arvo on sinulle jopa 600€ nettona vuodessa. Ohjelma on sinun muokattavissasi ja se koostuu juuri niistä elementeistä, joista sinun hyvinvointisi muodostuu. Henkilökohtaisen Care-ohjelman lisäksi järjestämme koko talon hyvinvointiin tähtääviä koulutuksia, tapahtumia ja aktiviteetteja. Tarjoamme henkilöstöllemme lisäksi lakisääteistä laajemman terveydenhuollon ja erittäin kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Hae paikkaa

Kehitä

Missä työt tehdään

Voit tehdä töitä puhelimitse, verkon yli tapaamisilla tai kutsumalla asiakkaat viihtyisään toimistoomme, Porin Crazy Towniin tai Turun Länsi1:seen. Avoin ja matala organisaatiomallimme mahdollistaa sen, että työntekijöille riittää vastuuta ja vapautta. Hierarkia loistaa poissaolollaan, joten jokainen työntekijä päättää itse, miten ja missä työnsä suorittaa. Emme silti elä pellossa, vaan työtämme ohjaavat selkeät tavoitteet ja kannustava esimiestyö.

Hae paikkaa

 

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1000

Tagomolla on jo 1000 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Mika Mäkipere

1kkunat

Lue kokemus »

Jim Karjalainen

Jimer Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomon vuosi 2020

13 työntekijää osakkaaksi, avasimme toimiston Poriin ja tuplasimme liikevaihdon.

Lue lisää »