Voittava joukkue rakentuu aina ihmisistä

Avoinna työpaikkoja oikeille ihmisille

Hei sinä! Oletko omimmillasi vuorovaikutuksessa?

Tagomo avaa uuden toimiston Fuengirolaan keväällä 2024!

Hei sinä myyntityön taituri! Olet saanut haltuusi linkin, jota ei ihan kelle vain jaeta. Linkin kautta pääset kurkistamaan, millaisia mahdollisuuksia meillä Tagomolla voisi olla sinulle tarjota. Sivu ei ole julkisesti saatavilla, sillä rekrytoimme tällä hetkellä vain valikoidusti – kovien osaajien joukosta!

Olemme turkulaislähtöinen, yrittäjävetoinen ja kohta jo kuusivuotias kasvuyritys. Maineemme on kiirinyt vauhdilla suuremmankin yleisön tietoon, sillä olemme päässeet jo Kauppalehden menestyjät -yritysten joukkoon sekä saavuttaneet Pohjoismaisen kasvusertifikaatin. Lisäksi meidät on palkittu Finnish Web Awardseissa Suomen parhaan kotisivun tekijänä jaajo.fi-sivustolla. Miltä kuulostaa, joko kiinnostaisi hypätä mukaan osaavaan joukkoomme?

 

Mitä voimme tarjota?

Me Tagomolla ymmärrämme hyvinvoinnin voiman. Sen vuoksi tarjoamme kaikille tagomolaisille poikkeuksellisen edun, joka oikeuttaa harrastamaan tunnin liikuntaa työpäivässä työajalla! Arkikin sujuu paremmin, kun pitää itsestään huolta. Muita arvostettuja etujamme ovat työn joustavuus: voit aloittaa ja lopettaa työpäiväsi joustavasti oman rytmisi mukaan ja tarvittaessa tehdä töitä osittain myös etänä.

Mitä etsimme?

Etsimme joukkoomme kovia myynnin ammattilaisia! Ratkaisumyyjänä tarjoat palveluita suomalaisille pk-yrityksille. Lisäksi etsimme yhtä myyntiryhmän päällikköä – edellytämme kokemusta tiimin vetämisestä. Haet kumpaa tehtävää tahansa, katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta digimarkkinoinnin tuotteista ja maailmasta.

Tehtävien palkkamallit eivät ole vielä kiveen kirjoitettu, koska olemme itsekin uuden äärellä. Haluamme aidosti neuvotella hakijoiden kanssa, millaista palkkamallia te aurinkorannikkolaiset arvostatte. Pääsääntönä Tagomolla on, että tarjoamme hyvän pohjapalkan ja reilun provision perustuen tulokseen. 

Miten tästä eteenpäin?

Rekrytointi on käynnissä, uusien toimistotilojemme remontointi alkaa pian ja haastattelut kiinnostuneiden hakijoiden kanssa aloitetaan jo marraskuun lopulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja hakemuksia tehtävään vastaanottaa:

Petri Elovaara
petri@tagomo.fi
045 111 4484

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä! Tavataan ja jutellaan lisää.

 

"Viihdyn Tagomolla, koska työ on haastavaa ja monipuolista. Täällä saa apuja oman kehityksen takaamiseksi. Työporukka on uskomaton."
Antti Meriläinen, ratkaisumyyjä
"Tagomolaisena olen osa yhteisöä. Yhteisöä, jonka olemassaolosta en tiennyt ennen kuin itse löysin osaksi tätä huippuosaajista ja huumorista koostuvaa porukkaa. Jos olet itse halukas kehittymään urallasi ja valmis tekemään töitä töitä sen eteen, Tagomo antaa siihen tarvittavat avaimet."
Lilli Päivärinta, myyntipäällikkö

Tarina

Juulia Nevala

Etätöitä ja aurinkoa Espanjan maisemissa

Tagomolaisten viikko oli täynnä naurua, rentoutumista ja sopivasti töitä.

Lue lisää ›

Tarina

Iida Kosunen

Iidan tarina harjoittelusta töihin Tagomolle

Mainonnan suunnittelija Iida Kosunen kertoo matkastaan vakituiseksi tagomolaiseksi.

Lue lisää ›

Tarina

Juulia Nevala

Tagomon vuosi 2022 oli hienojen hetkien tähdittämä

Huimaa kasvua, aplodeja kerännyt Bisnesluokka-konsepti, palkintomatka Espanjan auringon alle ja kierrepalloja, joista selvittiin.

Lue lisää ›

Kiinnostaisiko liittyä joukkoon?

Tagomo muuttaa yrittäjien elämää digimarkkinoinnin ratkaisujen avulla.

Klikkaa ja täytä hakemus ›

Soita Postia