Julkaistu

28.09.2023

Myyntityön konkari Annika Hohenthal paljastaa, miksi siirtyi suuryrityksen leivistä Tagomon riveihin

Tagomo sai tiimiinsä keväällä 2023 uuden vahvistuksen, kun Annika Hohenthal aloitti uudessa pestissään.

Puhelimeen vastaa hyväntuulinen nainen. Avainasiakaspäällikkö Annika Hohenthal ei ole ihan ensimmäisiä kertoja luurin päässä – varsinkaan, kun puhutaan kauppojen hieromisesta.

Annikalla on kunnioitettava 16 vuoden kokemus myyntialan töistä. Tämän vuoden keväällä hän päätti ohjastaa uransa uudelle polulle ja hyppäsi suuryrityksen palkkalistoilta kasvuyritys Tagomon matkaan.

“Tagomon hyväksi vaakakupissa painoi erityisesti yrittäjävetoisuus, arvostan sitä tosi korkealle. Olen työskennellyt urani aikana monenlaisissa yrityksissä ja huomannut, että viihdyn paremmin hieman pienemmissä taloissa. Tämän kokoisen yrityksen laiva kääntyy helpommin ja päätöksiä pystytään tekemään nopeammin kuin suurissa pörssiyhtiöissä. Tagomo hyödyntää myös analytiikkaa todella taitavasti ja monipuolisesti. Se on arvokas juttu, sillä asiakkaat saavat siitä merkittävää hyötyä.”

Toinen Tagomon yrittäjistä, myyntijohtaja Mikko Lehtinen, on Annikalle tuttu esihenkilöroolista jo vuosien takaa. Tämä linkki vaikutti päätökseen, sillä hyvän, pitkäaikaisen työpaikan ja suuren asiakassalkun taakseen jättäminen ei ollut helppo valinta. Annika sanoo kiinnostuneensa Tagomosta myös siksi, että kyseessä on kasvuyritys.

“Kasvu tuo mukanaan mahdollisuuksia. Lisäksi Tagomon tuoterepertuaari oli yksi päätökseeni vaikuttava juttu, sillä koen sen täysin omakseni. Hyviä kotisivuja ja toimivaa mainontaa on ilo myydä. Esimerkiksi Google-mainonta on minulla selkäytimessä, se tarjoaa ihan valtavasti mahdollisuuksia asiakkaille”, Annika juttelee.

Uutta työpestiä on takana nyt muutama kuukausi ja Annika Hohenthal sanoo olevansa enemmän kuin tyytyväinen.

“Ihan ensihetkistä lähtien Tagomosta jäi mieleen hyvä henki ja ihmisten iloisuus. Tämä fiilis on vain vahvistunut. Minut on otettu ihan superhyvin vastaan ja kaikki ovat olleet todella avuliaita”, Annika kiittelee ja lisää:

“Haluan vielä korostaa, että erittäin avuliaita, ihan poikkeuksellisen. Järjestelmät ja koneet ovat Akilleen kantapääni, mutta olen saanut jeesiä aina kun olen tarvinnut ja vieläpä tosi nopeasti.”

Annika on erityisen tyytyväinen myös työnsä joustavuuteen, sillä hän tykkää tehdä töitä kotoa käsin etänä.

“Mahdollisuus etätyöhön on minulle ensiarvoisen tärkeää. Arvostan, että Tagomolla on vapaus tehdä työtä omalla tavallaan.”

Vaikka Annika on tehnyt myyntityötä jo pitkään, motivaatiota hänen ei tarvitse erikseen etsiskellä.

“Rakastan tätä työtä, koska rakastan asiakkaita. Tykkään ihan mielettömän paljon siitä, että saan olla työni kautta ihmisten kanssa tekemisissä. Pitkissä asiakassuhteissa monista tulee vähän kuin ystäviä. Erilaiset ihmiset, yritykset ja alat kiehtovat minua. En usko, että tähän työhön voin kyllästyä.”

Ihmisten lisäksi Annika sanoo pitävänsä työssään siitä, että se tarjoaa säännöllisesti uutta ja sitä kautta mahdollisuuksia kehittää itseään ammatillisesti.

“Ymmärrän koko ajan enemmän ja enemmän esimerkiksi analytiikasta ja siitä, mihin kaikkeen sitä voi hyödyntää. Myös tekoäly on mielenkiintoinen juttu. Jännä nähdä, miten se tulee vaikuttamaan asioihin.”

Annika Hohenthal on tottunut tekemään paljon töitä, mutta mahtuu elämään muutakin.

“Kesät on pyhitetty kesämökille ja merelle – ne ovat minulle ehdottomia juttuja. Meillä on iso perhe ja vietämme yhdessä tosi paljon aikaa. Se ja koiran kanssa lenkkeily ovat hyvää vastapainoa työlle.”

Jaa artikkeli


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia