Hakusanamainonta (SEM)

Tekemämme hakusanamainonnan avulla olet esillä juuri siellä, missä asiakkaasi palvelujasi etsivät. Ammattitaitoomme luottavat yritykset toimialoista riippumatta.

Google-hakusanamainonta on kustannustehokas vaihtoehto

Huolellisesti suunniteltu ja hyvin kohdennettu hakusanamainonta näyttää mainoksesi kaikkina vuorokaudenaikoina juuri sinun potentiaaliselle kohdeyleisöllesi.

Googlen hakusanamainonta (SEM eli Search Engine Marketing) on hakukoneissa näkyvää tekstimainontaa. Mainosten kohdistaminen tapahtuu käyttäjän hakemien avainsanojen perusteella. Toisin sanoen mahdollinen asiakas kohtaa mainoksesi juuri silloin, kun hän tekee hakuja palveluusi liittyvillä sanoilla.

Tagomo Pilotti

Tiedätkö sinä, mitkä Googlen mainosmuodot tuottavat liiketoiminnallesi parhaan tuloksen?

Paras ratkaisu mainontaan sijoitettujen eurojen tuoton selvittämiseen on toteuttaa 3 kuukauden Tagomo Pilotti Tagomon asiantuntijoiden kanssa!  Pilottijakso toimii samalla myös oivana oppipolkuna markkinoinnin saloihin.

Lue lisää ›

Millaisille yrityksille hakusanamainonta sopii?

Kaikille yrityksille, toimialasta riippumatta.

Hakusanamainonnan ratkaisumme sopivat kaikenkokoisille yrityksille. Sinulla ei tarvitse olla ennakkotietoa tai aikaisempaa kokemusta markkinoinnista, vaan asiantuntijamme käyvät liiketoimintaasi läpi ja rakentavat sen pohjalta juuri sinun yritystäsi palvelevan kokonaisuuden.

Hakusanamainonta perustuu nimensä mukaisesti avainsanoihin, joilla asiakkaasi etsivät palveluitasi. Yhteistyömme alussa teemme avainsanatutkimuksen, jonka perusteella analysoimme, mitkä avainsanat ovat liiketoiminnallesi kaikkein hyödyllisimmät. Voit käyttää avainsanatutkimusta hyödyksi myös esimerkiksi sivustosi kehityksessä. 

Tavoitteemme ei ole vain lisätä liikennettä verkkosivullasi, vaan tuottaa lisäarvoa siten, että se näkyy konkreettisesti viivan alla. Yhteydenotot puhelimitse, lomakkeella, ostot verkkokaupasta – mitä ikinä haluatkaan. Mittaamme kaikkea tekemistämme, jotta sinä pysyt jatkuvasti kartalla siitä, kuinka suuri osa yhteydenotoistasi tulee mitäkin kanavaa pitkin.

Ota yhteyttä ›

Sijoittamasi eurot vaikuttavat tehokkaasti juuri sinun kohderyhmääsi

Hakusanamainonta on kustannustehokas tapa mainostaa netissä.

Kampanjat saadaan kohdistettua juuri niille ihmisille, jotka ovat palveluistasi kiinnostuneita, joten sijoittamasi eurot vaikuttavat tehokkaasti juuri sinun kohderyhmääsi. 

Hakusanamainonnan toteuttaminen on teknistä ja sen toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti. Tämän vuoksi on tärkeää valita mainoskumppani, joka on Googlen kehityksen aallonharjalla. Tagomon asiakkaana voit luottaa siihen, että ammattitaitoiset asiantuntijamme tekevät mainontaa tarpeisiisi taidokkaasti.

Googlen kilpailu on kovaa, joten laadukas tekeminen on kaiken lähtökohta, kun halutaan saada tuloksia. Luota ammattilaisiimme ja anna heidän suunnitella tuloksekas Google-kampanja yrityksellesi.

Ota yhteyttä ›

Tagomo – se luotettava ja osaava Google-partneri

Google-mainonta ei ole uusi keksintö, vaan se on tarjonnut mahdollisuuksia yrityksille jo vuosikymmenten ajan.

Mainonnan tekijällä ja tekemisen laadukkuudella on kuitenkin merkitystä. Tagomo on Googlen virallinen yhteistyökumppani ja Googlen tunnustama toimija. Google-partnerina täytämme tietyt laatuvaatimukset ja sertifioinnit – meiltä saat aidosti laadukkaita Google-palveluja. Yhteistyökumppanuudellamme on myös etuja, joista sinäkin asiakkaanamme hyödyt: saamme Googlelta ensi käden tietoa parhaista toimintamalleista sekä erilaisia etuja asiakkaidemme käyttöön.

Aloitetaanko sinunkin yrityksellesi täyden palvelun Google-mainonta?

Ota yhteyttä ja edetään siitä!

Tagomon tapa tehdä mainontaa on läpinäkyvä ja rehellinen

Kun liityt Tagomon Google-asiakkaaksi, saat tiimiisi luotettavan ammattilaisen. Me olemme sinulla töissä ja tavoitteemme on tehdä työmme aina mahdollisimman hyvin.

Tagomon tapa toteuttaa Google Ads -mainosratkaisuja on läpinäkyvä ja rehellinen. Teemme töitä aina asiakkaan omistamalla Google Ads -tilillä. Mikäli sinulla ei ole tiliä ennestään, perustamme sen puolestasi.

Kaiken tekemisemme pohjana on keräämämme data, jonka avulla tiliäsi jatkokehitetään jatkuvasti. Optimitilanteessa pääsemme kokeilemaan useita eri markkinointikanavia, joista valitsemme dataan perustuen ne kanavat, jotka tukevat liiketoimintaasi kaikkein parhaiten.

Työmme läpinäkyvyys perustuu myös siihen, että asiakkaanamme sinulla on koko ajan kaikki tarvittava tieto saatavillasi. Google-kampanjoiden data kertoo suoraan, mitä lisäarvoa tekemämme mainonta sinulle tuottaa.

Ota yhteyttä ›

Googlen valtuuttamana yhteistyökumppani

Aloitetaanko tuloksekas yhteistyö?

Olemme saavuttaneet partneruuden täyttämällä Googlen tiukat laatuvaatimukset toteuttamissamme Google-kampanjoissa. Tagomon tekemiä mainoksia näytetään Googlen verkostoissa yli 21,5 miljoonaa kertaa kuukaudessa. Huikeaa, eikö? Pelkästään Tammikuussa 2023 ohjasimme mainoksillamme asiakkaidemme sivuille yli 329 000 kävijää.

Ota yhteyttä › Katso kumppanuustietomme

Miksi Tagomo

Miten valita yritykselleen markkinointi­kumppani?

Mistä tietää, miten valita yritykselleen oikea markkinointikumppani? Me kerromme, miksi valita Tagomo.

Lue Miksi Tagomo ›
Asiakkaamme kertovat

Miten Tagomo-yhteistyö toimii?

Mitä kaikkea olemme saaneet aikaan? Tagomo palvelee yrityksiä yli sadalta eri toimialalta. Olemme valmiina hyppäämään mukaan sinunkin matkaasi!

Tutustu referensseihin ›

Hakusana­mainonta

Hakukoneissa näkyvää tekstimainontaa

Lue lisää ›

Google Display

Bannerimainontaa
verkossa

Lue lisää ›

Remarketing

Uudelleenmarkkinointia
kävijöille

Lue lisää ›

Google Shopping

Tehostaa verkkokauppasi mainontaa

Lue lisää ›

Google Discovery

Uusi, monipuolinen
mainosmuoto

Lue lisää ›

YouTube-mainonta

Videomainoksilla
nousuun

Lue lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia