Tagomo Studio

Tagomo Studio mahdollistaa podcastit, videot ja muut ohjelmatuotannot

Tervetuloa äänen ja kuvan maailmaan!

Podcastit sekä muut audio- ja videotuotannot ovat kasvattaneet suosiotaan ryminällä viime vuosina. Koska Tagomo on tämän päivän mainostoimisto, päätimme hypätä mukaan kategoriaan!

Tagomo Turun toimipisteeseen on rakentunut ammattimainen studio. Studio on takaseinän vaihdettavan brändikankaan ansiosta muunnettavissa minkä tahansa yrityksen brändiin sopivaksi! Tässä tukikohdassa voidaan tuottaa erilaisia korkealaatuisia ohjelmia:

  • podcastit
  • webinaarit (ja muut livestriimit)
  • tallenteet (esim. ohjeistukset ja esittelyt)
  • rekrykampanjat
  • tuotelanseeraukset
  • äänimainokset

Sinä valitset, me toteutamme!

Studiomme mahdollistaa erilaisten audio- ja videosisältöjen hyödyntämisen yrityksen sisäisessä markkinoinnissa sekä tarjoaa täysin uuden markkinoitavan kokonaisuuden asiakkaille. Tässä genressä ideoille on todella tilaa – studiomme herättää ideat eloon!

Ota yhteyttä ›

Yhteistyökumppanina monipuolinen tuotantoyhtiö Tarinatalli

Studiotuotannot toteutetaan yhdessä kumppanimme Tarinatallin kanssa. Tuotantoyhtiö palvelee Tagomon asiakkaita kera eturivin tekijätiimin.

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua, olemme valinneet yhteistyökumppanin, joka jakaa saman kunnianhimon. Helsinkiläinen Tarinatalli on Aki Linnanahteen vuonna 2006 perustama tuotantoyhtiö. Yrityksen vahvinta osaamista on rakentaa konsepteja, tehdä käsikirjoituksia ja hoitaa erilaisten ohjelmien tuotanto mallikkaasti alusta loppuun! 

Tagomolla puolestaan ymmärretään asiakasyritysten liiketoiminnalliset tarpeet ja hallitaan digimarkkinoinnin salat – tämä on lyömätön kombo sinunkin yrityksellesi!

 

Ota yhteyttä ›

Miksi valita Tagomo Studio?

Tarinatalli-yhteistyön ansiosta tuotantoja voidaan toteuttaa Turun studiomme lisäksi myös Tarinatallin studiolla Helsingissä.

Ääni- ja videosisällöt ovat vaikuttava tapa välittää markkinointi- ja mainosviestejä. Sosiaalinen media näyttelee merkittävää osaa tämän päivän markkinoinnissa, joten pelkkä ääni ei enää riitä, tarvitaan myös videota. Tagomo Studio tarjoaa molemmat!

Studiotuotantojen etu on, että niitä voidaan hyödyntää lukuisissa eri kanavissa. Samasta materiaalista voidaan leikata sisällöt niin verkkosivuille kuin sosiaalisen median alustoille – mihin tahansa tarvitaankaan. Lähdetäänkö toteuttamaan? 

 

Ota yhteyttä ›

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia