Google Discovery

Mainosmuoto on uusin tulokas Googlen repertuaarissa. Google Discoveryn modernit bannerit näkyvät ennalta määritetyissä Googlen omissa palveluissa, kuten Gmailissa, YouTubessa ja Discover-alustalla.

Google Discovery on monipuolinen mainosmuoto yritystoimintasi tueksi

Googlen uusin natiivimainonnan muoto. Haluaisitko sinäkin kokeilla?

Tagomo sai ensikosketuksensa Googlen uuteen palveluun jo pian sen tultua markkinoille. Koska pääsimme perehtymään Discoveryyn jo sen ensihetkistä lähtien, pystymme tuottamaan kustannustehokasta mainontaa asiakkaillemme myös tässä mainoskanavassa. 

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen

Discovery-mainokset näkyvät Googlen Discover-aikajanalla, joka on suunnattu mobiilikäyttäjille.

Näet kyseisen aikajanan avaamalla Google-sovelluksen puhelimellasi.

Discover-aikajanan lisäksi mainokset näkyvät merkittävillä sijainneilla YouTuben ja Gmailin sivustojen yläosissa. YouTube maailman käytetyimpänä suoratoistoalustana ja Gmail käytetyimpänä sähköpostisovelluksena täydentävät Discover-syötettä niin hyvin, että tällä mainosmuodolla saadaan tavoitettua todella suuri osan netin käyttäjistä markkina-alueellasi.

Kiinnostaisiko tutustua Discoveryn maailmaan paremmin?

Ota yhteyttä

5 syytä valita Google Discovery

  1. Koska kyseessä on varsin uusi mainoskanava, sen kilpailu on vielä olematonta ja mainosten klikkihinnat ovat todella edullisia.
  2. Mainosten näkymäpaikat ovat huomattavan käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa, että mainoksilla on parempi huomioarvo. 
  3. Discoverya on mahdollista käyttää myös uudelleenmarkkinoinnissa.
  4. Discoverylla saadaan kustannustehokkaasti lisää näkyvyyttä brändillesi ja palveluillesi.
  5. Discovery-mainos on aina hyvännäköinen riippumatta siitä, mikä laite on käytössä.

Testattuamme Discoverya asiakkaidemme kampanjoissa huomasimme hyvin nopeasti mainosmuodon tehokkuuden. Mainosklikit olivat edullisia, klikkausprosentit erinomaisia ja mainosten saama huomioarvo ylitti odotuksemme. 

Discovery-mainonnan aloittaminen on nopeaa eikä vaadi sinulta muita toimenpiteitä kuin yhteydenoton meihin. Sovitaan vain mainontasi tavoitteet ja haluamasi budjetti – pian tämän jälkeen mainoksesi onkin jo verkossa. 

Ota yhteyttä ›
Tagomo Pilotti

Tiedätkö sinä, mitkä Googlen mainosmuodot tuottavat liiketoiminnallesi parhaan tuloksen?

Paras ratkaisu mainontaan sijoitettujen eurojen tuoton selvittämiseen on toteuttaa 3 kuukauden Tagomo Pilotti Tagomon asiantuntijoiden kanssa!  Pilottijakso toimii samalla myös oivana oppipolkuna markkinoinnin saloihin.

Lue lisää ›

Tagomon tapa tehdä mainontaa on läpinäkyvä ja rehellinen

Kun liityt Tagomon Google-asiakkaaksi, saat tiimiisi luotettavan ammattilaisen. Me olemme sinulla töissä ja tavoitteemme on tehdä työmme aina mahdollisimman hyvin.

Tagomon tapa toteuttaa Google Ads -mainosratkaisuja on läpinäkyvä ja rehellinen. Teemme töitä aina asiakkaan omistamalla Google Ads -tilillä. Mikäli sinulla ei ole tiliä ennestään, perustamme sen puolestasi.

Kaiken tekemisemme pohjana on keräämämme data, jonka avulla tiliäsi jatkokehitetään jatkuvasti. Optimitilanteessa pääsemme kokeilemaan useita eri markkinointikanavia, joista valitsemme dataan perustuen ne kanavat, jotka tukevat liiketoimintaasi kaikkein parhaiten.

Työmme läpinäkyvyys perustuu myös siihen, että asiakkaanamme sinulla on koko ajan kaikki tarvittava tieto saatavillasi. Google-kampanjoiden data kertoo suoraan, mitä lisäarvoa tekemämme mainonta sinulle tuottaa.

Ota yhteyttä ›

Tagomo – se luotettava ja osaava Google-partneri

Google-mainonta ei ole uusi keksintö, vaan se on tarjonnut mahdollisuuksia yrityksille jo vuosikymmenten ajan.

Mainonnan tekijällä ja tekemisen laadukkuudella on kuitenkin merkitystä. Tagomo on Googlen virallinen yhteistyökumppani ja Googlen tunnustama toimija. Google-partnerina täytämme tietyt laatuvaatimukset ja sertifioinnit – meiltä saat aidosti laadukkaita Google-palveluja. Yhteistyökumppanuudellamme on myös etuja, joista sinäkin asiakkaanamme hyödyt: saamme Googlelta ensi käden tietoa parhaista toimintamalleista sekä erilaisia etuja asiakkaidemme käyttöön.

Aloitetaanko sinunkin yrityksellesi täyden palvelun Google-mainonta?

Ota yhteyttä ja edetään siitä!

Googlen valtuuttamana yhteistyökumppani

Aloitetaanko tuloksekas yhteistyö?

Olemme saavuttaneet partneruuden täyttämällä Googlen tiukat laatuvaatimukset toteuttamissamme Google-kampanjoissa. Tagomon tekemiä mainoksia näytetään Googlen verkostoissa yli 21,5 miljoonaa kertaa kuukaudessa. Huikeaa, eikö? Pelkästään Tammikuussa 2023 ohjasimme mainoksillamme asiakkaidemme sivuille yli 329 000 kävijää.

Ota yhteyttä › Katso kumppanuustietomme

Miksi Tagomo

Miten valita yritykselleen markkinointi­kumppani?

Mistä tietää, miten valita yritykselleen oikea markkinointikumppani? Me kerromme, miksi valita Tagomo.

Lue Miksi Tagomo ›
Asiakkaamme kertovat

Miten Tagomo-yhteistyö toimii?

Mitä kaikkea olemme saaneet aikaan? Tagomo palvelee yrityksiä yli sadalta eri toimialalta. Olemme valmiina hyppäämään mukaan sinunkin matkaasi!

Tutustu referensseihin ›

Hakusana­mainonta

Hakukoneissa näkyvää tekstimainontaa

Lue lisää ›

Google Display

Bannerimainontaa
verkossa

Lue lisää ›

Remarketing

Uudelleenmarkkinointia
kävijöille

Lue lisää ›

Google Shopping

Tehostaa verkkokauppasi mainontaa

Lue lisää ›

Google Discovery

Uusi, monipuolinen
mainosmuoto

Lue lisää ›

YouTube-mainonta

Videomainoksilla
nousuun

Lue lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia