LinkedIn-mainonta

Jos pohdit, miten voit tavoittaa B2B-puolen päättäjiä digimarkkinoinnin keinoin, olet laskeutunut aivan oikealle välilehdelle.

Tavoita yrityspäättäjät kustannustehokkaasti

LinkedIn ei ole pelkästään työpaikkojen hakuun ja muuhun työelämään liittyvään sisältöön rakennettu sosiaalisen median alusta, vaan myös oiva mainospaikka – varsinkin B2B-sektorilla toimiville yrityksille.

Siinä missä muut sosiaalisen median alustat ovat pääasiassa viihdekäyttöön suunnattuja, on LinkedInin olemassaolon tarkoitus erilainen. Erilaisuus palvelee mainostajia, joiden tavoitteena on kohdentaa markkinointia yrityspäättäjiä kohti.

Käyttäjät ilmoittavat työpaikkansa, työhistoriansa sekä nykyisen roolinsa LinkedInille. Tämä data on ensiarvoisen hyödyllistä, kun markkinointia kohdistetaan tietyn yrityksen päättäjiin. Vaihtoehtoisesti markkinointia voi kohdistaa myös vaikkapa tietyllä alalla työskenteleviin eri rooleissa oleviin henkilöihin. 

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää LinkedInin saloista!
Tagomo Pilotti

Tiedätkö sinä, mitkä LinkedInin mainosmuodot tuottavat liiketoiminnallesi parhaan tuloksen?

Paras ratkaisu mainontaan sijoitettujen eurojen tuoton selvittämiseen on toteuttaa 3 kuukauden Tagomo Pilotti Tagomon asiantuntijoiden kanssa!  Pilottijakso toimii samalla myös oivana oppipolkuna markkinoinnin saloihin.

Lue lisää ›

Koneoppiva LinkedIn-mainonta

Tagomon avulla saat brändisi näkyväksi jokaisessa ostopolun vaiheessa. Valjastamme koneoppimisen kohdentamaan mainontaa juuri sinulle relevanteille käyttäjille ja luomme visuaalista mainontaa vastaamaan markkinoinnin tavoitteitasi. Teemme mainontaa brändiystävällisesti ja autenttisesti ilman pakkomyyntiä.

Kuten muissakin mainosmuodoissa, me Tagomolla perustamme kaiken tekemisemme dataan. Meidän asiakkaanamme tiedät jatkuvasti, mitä LinkedInissä tehtävä mainonta sinulle oikeasti tuottaa. Keskitymme laadukkaaseen konversioseurantaan ja kuten muissakin piloteissamme, myös LinkedInissä käymme tulokset sinulle kuukausittain lävitse.

 

Haluan kuulla lisää ›

Suunniteltu sinun tarpeisiisi

Teemme lähtökohtaisesti töitä aina asiakkaan omalla Campaign Manager -työkalulla, jota käytetään LinkedIn-mainosten luomiseen. Tili ja data ovat läpinäkyvästi nähtävilläsi ja mikäli yhteistyömme matkan varrella jostain syystä katkeaa, tiedot jäävät sinulle.

Tekemämme mainokset hyväksytetään aina ennen julkistamista, jotta sinulla on jatkuvasti käsitys materiaaleista, joita olemme markkinointisi tueksi suunnitelleet. Digimarkkinoinnin kumppanina me arvostamme läpinäkyvyyttä ja avointa keskusteluyhteyttä.

Innostuitko Linkedin-mainonnasta?

Aloitetaan yhteistyö ›

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Miksi Tagomo

Miten valita yritykselleen markkinointi­kumppani?

Mistä tietää, miten valita yritykselleen oikea markkinointikumppani? Me kerromme, miksi valita Tagomo.

Lue Miksi Tagomo ›
Asiakkaamme kertovat

Miten Tagomo-yhteistyö toimii?

Mitä kaikkea olemme saaneet aikaan? Tagomo palvelee yrityksiä yli sadalta eri toimialalta. Olemme valmiina hyppäämään mukaan sinunkin matkaasi!

Tutustu referensseihin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia