Google Shopping

Maailmanlaajuisesti noin 85 prosenttia maksullisen mainonnan kautta sivustolle saapuneista kävijöistä tulevat hakusanamainonnan ja Google Shoppingin kautta. Mutta mitä Google Shopping tarkoittaa?

Google Shopping tehostaa verkkokauppasi mainonnan huippuunsa

Tagomolta saat Google Shoppingin avaimet käteen -periaatteella. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä, me autamme eteenpäin!

Tiesitkö, että voit saada verkkokauppasi kaikki tuotteet yksityiskohtaisesti esiin Googlen hakukoneessa? Kun hakukoneen käyttäjä hakee verkkokaupassasi olevaa tuotetta, se nousee normaalien hakutulosten yläpuolelle kuvan sekä hinnan kera.

Kuulostaa hyvältä, eikö?

Ei siis ihme, että Google Shopping on noussut julkaisunsa jälkeen (2012, Suomessa 2019) hyvin nopealla aikataululla yhdeksi verkkokauppojen suosituimmista mainosmuodoista.

Tutkimuksen mukaan verkkokaupat ovat saaneet jopa kahdeksan kertaa paremman mainostuoton hyvin rakennetulla ja optimoidulla shopping-mainonnalla verrattuna geneerisiin tekstimuotoisiin mainoksiin (Jilt, 2019).

Google Shopping -mainonta vaatii asiantuntijuutta, sillä sen säätely on tiukempaa verrattuna muihin mainosmuotoihin. Lisäksi verkkokauppa-alustoja on käytössä lukuisia erilaisia, minkä vuoksi mainonnan käytännön toteutus vaihtelee eri sivustoilla. Sinun ei tarvitse kuitenkaan murehtia näistä asioista, sillä Tagomon osaavat ammattilaiset tutustuttavat sinut mielellään Google Shoppingin maailmaan. Ja mikä parasta: hoidamme toteutuksen avaimet käteen -pakettina.

Ota yhteyttä ›

Shoppingia Tagomon tyylillä

Tagomo on toteuttanut vuosien varrella lukuisia onnistuneita Google Shopping -kokonaisuuksia. Olisiko sinun verkkokauppasi seuraavana vuorossa?

Toteutamme kaikki Google Shopping -kampanjat aina sinulle mahdollisimman helposti ja asiakasystävällisesti. Esimerkiksi Google Merchant Centerin rakentaminen asiakkaalle on Shopping-prosessissa meidän vastuullamme.

Mainosasiakkaanamme sinulla on pääsy kaikkiin mainonnan toteuttamiseen vaadittaviin alustoihin. Mikäli yhteistyömme päättyy, kaikki tehty työ jää sinun käytettäväksesi. 

Kiinnostaisiko yhteistyö? Niin meitäkin!

Ota yhteyttä ›
Tagomo Pilotti

Tiedätkö sinä, mitkä Googlen mainosmuodot tuottavat liiketoiminnallesi parhaan tuloksen?

Paras ratkaisu mainontaan sijoitettujen eurojen tuoton selvittämiseen on toteuttaa 3 kuukauden Tagomo Pilotti Tagomon asiantuntijoiden kanssa!  Pilottijakso toimii samalla myös oivana oppipolkuna markkinoinnin saloihin.

Lue lisää ›

Tagomon tapa tehdä mainontaa on läpinäkyvä ja rehellinen

Kun liityt Tagomon Google-asiakkaaksi, saat tiimiisi luotettavan ammattilaisen. Me olemme sinulla töissä ja tavoitteemme on tehdä työmme aina mahdollisimman hyvin.

Tagomon tapa toteuttaa Google Ads -mainosratkaisuja on läpinäkyvä ja rehellinen. Teemme töitä aina asiakkaan omistamalla Google Ads -tilillä. Mikäli sinulla ei ole tiliä ennestään, perustamme sen puolestasi.

Kaiken tekemisemme pohjana on keräämämme data, jonka avulla tiliäsi jatkokehitetään jatkuvasti. Optimitilanteessa pääsemme kokeilemaan useita eri markkinointikanavia, joista valitsemme dataan perustuen ne kanavat, jotka tukevat liiketoimintaasi kaikkein parhaiten.

Työmme läpinäkyvyys perustuu myös siihen, että asiakkaanamme sinulla on koko ajan kaikki tarvittava tieto saatavillasi. Google-kampanjoiden data kertoo suoraan, mitä lisäarvoa tekemämme mainonta sinulle tuottaa.

Ota yhteyttä ›

Tagomo – se luotettava ja osaava Google-partneri

Google-mainonta ei ole uusi keksintö, vaan se on tarjonnut mahdollisuuksia yrityksille jo vuosikymmenten ajan.

Mainonnan tekijällä ja tekemisen laadukkuudella on kuitenkin merkitystä. Tagomo on Googlen virallinen yhteistyökumppani ja Googlen tunnustama toimija. Google-partnerina täytämme tietyt laatuvaatimukset ja sertifioinnit – meiltä saat aidosti laadukkaita Google-palveluja. Yhteistyökumppanuudellamme on myös etuja, joista sinäkin asiakkaanamme hyödyt: saamme Googlelta ensi käden tietoa parhaista toimintamalleista sekä erilaisia etuja asiakkaidemme käyttöön.

Aloitetaanko sinunkin yrityksellesi täyden palvelun Google-mainonta?

Ota yhteyttä ja edetään siitä!

Googlen valtuuttamana yhteistyökumppani

Aloitetaanko tuloksekas yhteistyö?

Olemme saavuttaneet partneruuden täyttämällä Googlen tiukat laatuvaatimukset toteuttamissamme Google-kampanjoissa. Tagomon tekemiä mainoksia näytetään Googlen verkostoissa yli 21,5 miljoonaa kertaa kuukaudessa. Huikeaa, eikö? Pelkästään Tammikuussa 2023 ohjasimme mainoksillamme asiakkaidemme sivuille yli 329 000 kävijää.

Ota yhteyttä › Katso kumppanuustietomme

Miksi Tagomo

Miten valita yritykselleen markkinointi­kumppani?

Mistä tietää, miten valita yritykselleen oikea markkinointikumppani? Me kerromme, miksi valita Tagomo.

Lue Miksi Tagomo ›
Asiakkaamme kertovat

Miten Tagomo-yhteistyö toimii?

Mitä kaikkea olemme saaneet aikaan? Tagomo palvelee yrityksiä yli sadalta eri toimialalta. Olemme valmiina hyppäämään mukaan sinunkin matkaasi!

Tutustu referensseihin ›

Hakusana­mainonta

Hakukoneissa näkyvää tekstimainontaa

Lue lisää ›

Google Display

Bannerimainontaa
verkossa

Lue lisää ›

Remarketing

Uudelleenmarkkinointia
kävijöille

Lue lisää ›

Google Shopping

Tehostaa verkkokauppasi mainontaa

Lue lisää ›

Google Discovery

Uusi, monipuolinen
mainosmuoto

Lue lisää ›

YouTube-mainonta

Videomainoksilla
nousuun

Lue lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia