Bisnesluokka 3.0

Kolmannen Bisnesluokan tähtipuhujana loisti Jari Sarasvuo

Tagomo Bisnesluokka valtasi lavan ja parrasvalot jo kolmatta kertaa tiistaina 3. lokakuuta 2023.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina taituroi KTI Laskutus. Bisnesluokan näyttämönä toimi tällä kertaa Tampere-talon Pieni sali, jonka erinomainen akustiikka, valotekniikka ja upea arkkitehtuuri tarjoilivat prameat raamit tapahtumalle.

Historian kolmannen Bisnesluokan tähtipuhujana esiintyi legendaarinen yrittäjä Jari Sarasvuo. Sarasvuo ylitti kaikki odotukset ja tarjosi osallistujille uskomattoman vaikuttavan iltapäivän.

Parhaat jutut syntyvät yhteistyöllä – niin myös Bisnesluokka. Tällä kertaa kumppaneitamme olivat KTI Laskutuksen lisäksi Tavata, Valote, EuroBrand, Videobot, INTO Concept, Trainers’ House, Konevuokraamo Rentti, Viihdy ja Takomolive. Suuri kiitos upeille yhteistyökumppaneillemme!

Pst. Seuraava Bisnesluokka on jo suunnitteilla. Pysy siis kuulolla ja tilaa uutiskirje alta, luvassa on jälleen jotakin kokemisen arvoista!

Tagomo Bisnesluokka vie kohti kasvua ja kehitystä

Bisnesluokka on mainostoimisto Tagomo Digitalin kehittämä tapahtuma­konsepti, joka kokoaa kerta toisensa jälkeen yritysmaailman huipputyypit ja valtakunnan ykköspuhujat saman katon alle. Halusimme luoda yhteisön, jossa yrittäjät pääsevät luomaan uusia kontakteja bisnesverkostoonsa sekä kokemaan elämyksiä ja oivalluksia tapahtumien muodossa. Konseptin tavoitteena on tarjota yrittäjille ja muille yritysmaailman vaikuttajille avaimia sekä omaan että liiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen.

1. näytös Turussa

Ensimmäinen Bisnesluokka näki päivänvalon lokakuussa 2022, kun tilaisuus vieraineen valtasi Turun Logomon. Tapahtuma oli menestys­tarinan ensimmäinen askel, joka sai jatkoa maaliskuussa 2023.

Tähän mennessä tapahtumalavan puhuja­tähtinä ovat loistaneet muun muassa yrittäjä ja mediapersoona Jaajo Linnonmaa, start up -sijoittaja ja yrittäjä Kim Väisänen, kansain­väliset seikkailijat Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff, pappi ja kirkkoherra Kari Kanala, yrittäjä ja sijoittaja Antti Merilehto sekä yrittäjä Jari Sarasvuo. Jonon jatkoksi on kiinnitetty lisää omien alojensa supertähtiä, joten pysy kuulolla!

“Todella iloinen yllätys. Erittäin ammatti­maisesti toteutettu tapahtuma ja antoi teidän toiminnastanne vakuuttavan kuvan. Kotiin­viemisiksi lähti mukaan aimo annos inspiraatiota.”

“Aivan mahtava ja innostava tilaisuus! Mielettömät puhujat ja loistava fiilis!”

“Mielettömän kiva tapahtuma, parasta bisnekseen liittyvää tänä talvena. Huiput esiintyjät ja järjestelyt 10/10. Rentoa fiilistä ja helppo olla mukana.”

"Hyvät puhujat, jotka olivat kiinni teemassa eri näkö­kulmista. Tagomon oma osuus tuotiin esiin tyylikkäästi. Pidin tavasta, jolla yhteistyö­kumppanit tuotiin esiin sekä yhteiskunta­vastuun nostamisesta keskusteluun. Erinomaista työtä!"

Hyppää hetkeksi edellisten Bisnes­luokkien tunnelmiin

Ensim­mäinen Bisnes­luokka avasi pelin

Bisnesluokka lansee­rattiin juhlallisin menoin Turussa.

Tagomo Bisnesluokkaa vietettiin ensi kertaa Turun Logomossa lokakuussa 2022. Myynti muuttaa elämää -tapahtuma keräsi salin täyteen yleisöä ja tarjosi sekä yrittäjille että muille omien alojensa asian­tuntijoille näköalapaikan huippu­puhujien matkassa.

Tapahtumapäivää tähditti neljä innostavaa puhujaa: yrittäjä ja mediapersoona Jaajo Linnonmaa, start up -sijoittaja ja yrittäjä Kim Väisänen, viihdetoimisto Superstarin perustaja ja toimitusjohtaja Petri Roivainen sekä toinen Tagomon perustajista, myyntijohtaja Mikko Lehtinen. Nämä alojensa mestarit avasivat puheen­vuoroissaan myynnin maailman menestys­reseptejä ja tarjosivat vakuuttavia vinkkejä yritysten kasvumatkalle.

Bisnesluokan puhujat

Jaajo Linnonmaa

Yrittäjä, mediapersoona, radioääni, tv-kasvo, näyttelijä, ravinto­loitsija ja somevaikuttaja sekä kokenut puhuja. Jaajolla on moni­vuotinen historia yrit­täjänä ja hän on mukana useassa yrityksessä joko operatiivisessa toiminnassa tai osakkaana.

Kim Väisänen

Start up -sijoittaja, yrittäjä, tietokirjailija ja keynote-puhuja. Kim kiertää, kirjoittaa ja osallistuu yritysten kehit­tämiseen monin eri tavoin, kuten konsul­toimalla ja neuvoja antamalla.

Petri Roivainen

Viihdetoimisto Superstarin perustaja ja toimitus­johtaja. Petri on suomalaisen tapahtuma-alan pioneeri ja ollut keskeisesti vaikuttamassa kotimaisen viihde­kentän kehittymiseen aina 1990-luvulta lähtien.

Mikko Lehtinen

Toinen Tagomon perustajista ja yrityksen myynti­johtaja. Lehtisellä on yli kymmenen vuoden kokemus myynnin esimies­tehtävistä sekä vankkaa tieto­taitoa markkinoinnin ja myynnin maailmasta.

Raikuvia aplodeja myös toisessa Bisnes­luokassa

Bisnesluokka 2.0 rakennettiin rohkeuden ympärille.

Vuorossaan toinen Bisnesluokka oli kevään 2023 rohkein tapahtuma, jossa yhdis­tyivät inspiroivat puheenvuorot, uudet oivallukset ja verkostoituminen. Tälläkin kertaa tapahtuma­humun keski­pisteenä oli Turun Logomo, jonka sykkeessä kirjo huippu­puhujia kapusi estradille kertomaan omia tarinoitaan rohkeudesta.

Bisnesluokka 2.0:n tähtinä loistivat kansain­väliset seikkailijat ja yhteiskunnalliset vaikuttajat Riku Rantala ja Tuomas “Tunna” Milonoff sekä pappi, tv-tuotannoistakin tutuksi tullut Kari Kanala. Lisäksi puhujan mikkiin tarttui digitaalisen liiketoiminnan ja tekoälyn asiantuntija Antti Merilehto. Samassa paketissa tarjoiltiin myös Tagomon asiakkaan, Paperipilvi Oy:n Jenny Hällforsin haastattelu yrittäjäuransa rohkeista päätöksistä.

Bisnesluokan puhujat

Riku Rantala ja Tuomas “Tunna” Milonoff

Kansain­väliset seikkailijat maailman­laajuisen Madventures-ilmiön takana. Sanavalmis kaksikko on antanut kasvonsa monelle yhteis­kunnallisesti tärkeälle aiheelle Docventures-sarjassaan.

Kari Kanala

Pappi ja Helsingin Paavalin seura­kunnan kirkkoherra, joka on profiloi­tunut kirkon uudistajana. Kari on tullut suurelle yleisölle tutuksi muun muassa Ensitreffit alttarilla -ohjelman asian­tuntijana.

Antti Merilehto

Tekoäly – matkaopas johtajalle kirjan kirjoittaja on tehnyt työuran digitaalisen liike­toiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pää­konttorilla. Evento Awards on palkinnut Antti Merilehdon vuoden puhujana.

Jenny Hällfors

Paperipilvi Oy:n toimitus­johtaja ja kahden pienen lapsen äiti. Jenny osti yrityksen liike­toiminnan vuonna 2019 ja lähti tekemään rohkeita uudistuksia. 

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia