Mainonnan raportointi & analytiikka

Käytämme raportoinnissa ja verkkosivustosi analytiikkaratkaisuissa apunamme Googlen Data Studiota, Google Analyticsiä sekä Google Tag Manageria. Myös uusi Google Analytics 4 palvelee osana kollektiivista analytiikkakokonaisuuttamme.

Ota yhteyttä ›

Mainonnan raportointi ja analytiikka ovat menestyksekkään mainonnan edellytys

Tagomon toimintamalli perustuu läpinäkyvyyteen, joka auttaa sinua tekemään oikeita päätöksiä.

Läpinäkyvyys vietynä konkretiaan tarkoittaa puhtaimmillaan sitä, että asiakkaanamme sinulla on jatkuvasti käsitys seuraavista:

  • mistä kanavista liikenne sivustollesi tulee,
  • miten liikenne palvelee asettamiamme tavoitteita kanavakohtaisesti,
  • mikä on liikenteen kanavakohtainen tuotto.

Sinun on helpompi tehdä päätöksiä siitä, mihin kanavaan suunnata markkinointieuroja, kun tulokset ovat selkeästi ja ymmärrettävästi nähtävissä. 

Nykyaikaisessa Google-mainonnassa elinehto on viestiä Googlelle sinulle yleishyödyllisiä tapahtumia sivustolla, oli se sitten ostos, yhteydenotto tai muu haluttu tavoite. Kun tavoitteet on määritetty, Googlen tekoälyä ja koneoppimista on helpompi ohjata oikeaan suuntaan ja täten saavutetaan maksimaalinen kustannustehokkuus toteutetulle mainonnalle. 

Analytiikka on tärkeä osa vahvaa osaamispakettiamme – ota siis yhteyttä, niin kerromme sinulle, miten voimme hyödyntää analytiikkaa myös sinun liiketoiminnassasi.

Tagomo Pilotti

Tiedätkö sinä, mitkä Googlen mainosmuodot tuottavat liiketoiminnallesi parhaan tuloksen?

Paras ratkaisu mainontaan sijoitettujen eurojen tuoton selvittämiseen on toteuttaa 3 kuukauden Tagomo Pilotti Tagomon asiantuntijoiden kanssa!  Pilottijakso toimii samalla myös oivana oppipolkuna markkinoinnin saloihin.

Lue lisää ›

Mitä on Google-mainonta?

Paljon muutakin kuin Googlen omassa hakukoneessa tapahtuvaa mainontaa. Tagomon ammattilaiset ovat valmiina johdattamaan sinut Googlen saloihin!

Google-mainokset ovat maailman suurin digimarkkinoinnin kanava ja sen ansiosta oiva markkinointityökalu myös sinun yrityksellesi. Googlen tuotteiden ja Tagomon ammattilaisten avulla voit saavuttaa parhaimmillaan huikeita tuloksia lyhyessä ajassa.

Kun puhutaan Google-mainonnasta, on hyvä pilkkoa ensin osiin digi- ja PPC-markkinointia (Pay-Per-Click, suom. maksu klikkauksesta). PPC-markkinointi on osa niin kutsutun digitaalisen markkinoinnin sateenvarjoa, ja Google Ads on suurin yksittäinen PPC-mainosjärjestelmä sen sisällä. Google-mainonnan avulla on mahdollista tavoittaa yli 90 prosenttia internetin käyttäjistä maailmanlaajuisesti. Mahdollisuuksia siis riittää!

Google-mainonta mielletään usein virheellisesti vain Googlen omassa hakukoneessa tapahtuvaksi mainonnaksi. Google-mainonta kuitenkin kattaa myös lukuisia muita mainosmuotoja. Näitä ovat muun muassa:

Ota yhteyttä ›

Tagomo – se luotettava ja osaava Google-partneri

Google-mainonta ei ole uusi keksintö, vaan se on tarjonnut mahdollisuuksia yrityksille jo vuosikymmenten ajan.

Mainonnan tekijällä ja tekemisen laadukkuudella on kuitenkin merkitystä. Tagomo on Googlen virallinen yhteistyökumppani ja Googlen tunnustama toimija. Google-partnerina täytämme tietyt laatuvaatimukset ja sertifioinnit – meiltä saat aidosti laadukkaita Google-palveluja. Yhteistyökumppanuudellamme on myös etuja, joista sinäkin asiakkaanamme hyödyt: saamme Googlelta ensi käden tietoa parhaista toimintamalleista sekä erilaisia etuja asiakkaidemme käyttöön.

Aloitetaanko sinunkin yrityksellesi täyden palvelun Google-mainonta?

Ota yhteyttä ja edetään siitä!

Googlen valtuuttamana yhteistyökumppani

Aloitetaanko tuloksekas yhteistyö?

Olemme saavuttaneet partneruuden täyttämällä Googlen tiukat laatuvaatimukset toteuttamissamme Google-kampanjoissa. Tagomon tekemiä mainoksia näytetään Googlen verkostoissa yli 21,5 miljoonaa kertaa kuukaudessa. Huikeaa, eikö? Pelkästään Tammikuussa 2023 ohjasimme mainoksillamme asiakkaidemme sivuille yli 329 000 kävijää.

Ota yhteyttä › Katso kumppanuustietomme

Miksi Tagomo

Miten valita yritykselleen markkinointi­kumppani?

Mistä tietää, miten valita yritykselleen oikea markkinointikumppani? Me kerromme, miksi valita Tagomo.

Lue Miksi Tagomo ›
Asiakkaamme kertovat

Miten Tagomo-yhteistyö toimii?

Mitä kaikkea olemme saaneet aikaan? Tagomo palvelee yrityksiä yli sadalta eri toimialalta. Olemme valmiina hyppäämään mukaan sinunkin matkaasi!

Tutustu referensseihin ›

Hakusana­mainonta

Hakukoneissa näkyvää tekstimainontaa

Lue lisää ›

Google Display

Bannerimainontaa
verkossa

Lue lisää ›

Remarketing

Uudelleenmarkkinointia
kävijöille

Lue lisää ›

Google Shopping

Tehostaa verkkokauppasi mainontaa

Lue lisää ›

Google Discovery

Uusi, monipuolinen
mainosmuoto

Lue lisää ›

YouTube-mainonta

Videomainoksilla
nousuun

Lue lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia