Tagomo Digital Oy Ltd

Huippuammattilaisia, markkinoinnin asiantuntijuutta, huumoria ja kovaa duunia

Tagomo Digital on huippuosaajien tähdittämä mainostoimisto

Etsitkö digimarkkinoinnin ammattilaista, joka voisi siivittää yrityksesi parempiin tuloksiin? Olet löytänyt sellaisen!

Tagomo Digital on vuonna 2018 perustettu mainostoimisto, jonka kotipesät löytyvät Turusta, Porista ja Tampereelta. Olemme kehittyvä kasvuyritys, joka työllistää vahvan ammattilaisjoukon eri osaajia: sisällöntuottajia, copywritereita, graafikoita, koodareita, asiakaspalvelijoita, myyjiä, mainnonnan suunnittelijoita... Tribemme palvelee yrityksiä monipuolisesti markkinnoinnin saralla ja auttaa sinua buustaamaan yritystoimintaasi.

Tarjoamme muun muassa:

Yksi meille tärkeistä jutuista on tehdä markkinnoinnista ymmärrettävää. Tagomolla tyhmiä kysymyksiä ei edes tunneta! Ota siis rohkeasti yhteyttä tai poikkea kahvikupposelle, niin jutellaan ja selvitetään, miten voisimme auttaa.

Ota yhteyttä ›

Tagomon tarina Logomosta huipulle

Monet hyvät tarinat ovat alkaneet ravintolasta. Niin myös Tagomon.

Tagomon yrittäjien Petri Elovaaran ja Mikko Lehtisen tiet kohtasivat ensimmäisen kerran vuonna 2004 Turussa, kun molemmat työskentelivät hotelli Börsin ravintolassa. Myöhemmin Elovaara karkasi Enirolle myymään keltaisia sivuja ja perusti ensimmäisen mainostoimistonsa vuonna 2009. Puoli vuotta perustamisen jälkeen Elovaara palkkasi Lehtisen yrityksensä riveihin ja miehet paiskivat töitä rinta rinnan aina vuoteen 2015, kunnes yritys myytiin.

Yrityskaupan jälkeen Lehtinen jatkoi alalla myynnin ja johdon tehtävissä. Elovaara puolestaan uppoutui uusiin yrityskuvioihin, mutta ne eivät tuoneet fiilistä, jota hän kaipasi. Sama ajatus palasi aina takaisin kuin bumerangi: hän halusi takaisin myynnin ja markkinoinnin pariin.

Joulukuisena päivänä vuonna 2017 Elovaara tarttui puhelimeen, pirautti Lehtiselle ja ehdotti digitaalisiin ratkaisuihin erikoistuneen mainostoimiston perustamista tasavertaisina kumppaneina.

– Vastasin puhelimeen kesken työpalaverin, että joo joo, sopii. Pete ei varmaan uskonut, että olisin heti mukana, Lehtinen muistelee.

Puhelu Tagomon perustamisesta kesti lopulta alle minuutin. 

Tagomon tarina alkoi fyysisesti Turun Logomosta ja Ikean huonekalujen kasaamisesta

Hommaa lähdettiin tekemään heti isosti ja epäröimättä: Elovaara ja Lehtinen myivät ensimmäiset noin 50 kotisivut kahdestaan ennen kuin olivat palkanneet edes tekijöitä.

– Emme ajatelleet missään vaiheessa, että katsotaan, miten tämä menee. Laitoimme itse kiinni kaiken mitä oli, 50 000 euroa omia rahojamme. Pankki ja Finnvera lainasivat loput, Elovaara kertoo.

Vaikka alku oli vauhdikas, kaksikolla oli selkeä suunta ja suunnitelma. Tagomon tavoite oli seuraavassa kolmessa vuodessa työllistää noin 20 ihmistä, palvella yli 1 000 asiakasta ja saavuttaa noin parin miljoonan liikevaihto. Tavoitteisiin päästiin.

– Ei tämä silti helppoa ole ollut. Teimme ensimmäisinä vuosina kalliita virhearviointeja. Vaikka olemme myös onnistuneet, Tagomon luotsaaminen on vaatinut paljon.

Suurimmaksi onnistumisekseen Elovaara ja Lehtinen nimeävät epäröimättä henkilöstönsä eli Tagomo Triben

– Meillä on ihan huikea henkilökunta. Ihmiset ovat kuitenkin se juttu, joka tekee firman loppupeleissä, Lehtinen sanoo.

– Juuri tämän takia olemme investoineet alusta saakka tosi paljon ihmisiin. Haluamme, että Tagomolla viihdytään ja voidaan hyvin, Elovaara jatkaa.

Tagomolla menee nyt hyvin, mutta mikä sai Elovaaran ja Lehtisen alun perin lähtemään yrittäjiksi kilpaillulle alalle?

– Tällä alalla voi aidosti muuttaa ihmisten elämää. Kun yrittäjä saa toimintansa ja tuloksensa nousuun palveluidemme avulla, se heijastuu suoraan hänen ja läheistensä elämään. Se palkitsee!

Arvot, jotka tekevät meistä Tagomon

Tagomo käy hyvinvoinnilla

Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat hyötyvät. Tagomolla tehdään pitkäjänteistä työtä sen eteen, että jokaisella työntekijällämme olisi aidosti hyvä olla. Tribemme merkittävimpiä etuja ovat mahdollisuus käyttää tunti päivittäisestä työajasta liikuntaan sekä vapaus työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta. Kun me voimme hyvin, pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Vastuuntunto omasta työstä näkyy rehtinä tekemisenä

Tagomolla tehdään töitä rehellisesti ja sydämellä. Tekijöitämme yhdistää vilpitön halu auttaa ihmisiä digimarkkinoinnin saralla, mutta ei minkä tahansa kustannuksella. Seisomme aina suoraselkäisesti työmme takana ja olemme se markkinointikumppani, joka kertoo rehellisesti myös vaikeammat asiat.

Pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan

Vaikka Tagomolla puurretaan päivästä toiseen kovasti töitä, emme unohda huumoria. Meille on tärkeää näyttää, että ensiluokkainen työnjälki ja hyvä fiilis huumorintajulla höystettynä voivat kulkea käsi kädessä. Otamme työmme vakavasti, mutta totisia me emme ole. Tagomolle myös asiakas on tervetullut aina juuri sellaisena kuin on.

Halu kehittyä ja kehittää vie kohti parempaa

Digimarkkinoinnin huipulla pysyminen vaatii kovaa työtä. Me Tagomolla pidämme osaamisemme ajan tasalla ja opiskelemme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota digimarkkinoinnin uusimpia ja parhaiksi todettuja ratkaisuja asiakkaillemme. Samalla haluamme ulottaa kehityksen myös asiakkaisiimme tekemällä digimarkkinnoinnista heille aidosti ymmärrettävää. Meille on tärkeää, että asiakas todella tietää, mitä ostaa.

Tagomo Tribe on ainutlaatuinen porukka ammattilaisia

T = Taitava. Tribemme on täynnä markkinnoinnin kovia osaajia ja olemme todella hyviä siinä, mitä teemme. Me emme peittele osaamistamme, vaan jaamme sitä eteenpäin ylpeydellä.

R = Rohkea. Me Tagomolla uskallamme olla juuri sellaisia kuin olemme ja tehdä tarvittaessa erilaisia ratkaisuja kuin muut. Kehityksen vauhdissa pysyminen vaatii rohkeutta muuttua ja kehittää uutta!

I = Inhimillinen. Vaikka kyse onkin yritystoiminnasta, inhimillisyyttä ei saa koskaan unohtaa. Me haluamme aidosti ymmärtää yrittäjiä ja auttaa heitä kehittämään yritystoimintaansa digimarkkinointiratkaisujen avulla.

B = Bailaava. Sopivasti. Jokainen meistä kaipaa joskus myös juhlaa arjen ja työn rinnalle ja sekin meillä osataan! Kun otamme välillä rennosti, jaksamme taas painaa duunia uudella draivilla.

E = Erityinen. Me olemme spesiaali työyhteisö monella tapaa ja loistava yhteishenki on yksi salaisista aseistamme. Persoonallinen porukkamme koostuu erilaisista tekijöistä, joista jokainen on arvokas ja saa äänensä kuuluviin.

Brändilupaus

Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaista asiantuntijapalvelua

Me Tagomolla vastaamme yrityksesi tarpeisiin parhaiksi todettujen ja ymmärrettävien digimarkkinointiratkaisujen avulla. Teemme tätä sinua varten.

Tagomon riveissä työskentelee laaja ammattilaisjoukko markkinoinnin osaajia: graafikoita, koodareita, sisällöntuottajia, copywritereita, asiakaspalvelijoita, myyjiä, mainonnan suunnittelijoita... Olemme apunasi asiantuntijakumppanina, mitä sitten tarvitsetkaan markkinoinnin saralla.

Ota yhteyttä ›

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia