Instagram-mainonta

Aloita markkinointiyhteistyö Tagomon kanssa, niin loihdimme olemassa olevista materiaaleistasi visuaalisesti miellyttävää mainontaa juuri sinulle.

Visuaalinen Instagram-mainonta on täynnä mahdollisuuksia

Me Tagomolla luomme asiakkaallesi mieleenpainuvan visuaalisen kokemuksen, johon yhdistyy myös kaupallisuus.

Instagram on Suomen toiseksi käytetyin sosiaalisen median kanava noin 1,8 miljoonan käyttäjän voimin. Instagram on vahvasti visuaalinen media.

Et kuitenkaan tarvitse Instagram-mainontaa varten arvokkaita materiaaleja tai graafista tilaustyötä, vaan saamme tehtyä olemassa olevista materiaaleistasi visuaalisesti miellyttävää mainontaa juuri sinulle.

Ota yhteyttä, niin tutustutamme sinut somen saloihin!
Tagomo Pilotti

Tiedätkö sinä, mitkä Facebookin tai Instagramin mainosmuodot tuottavat liiketoiminnallesi parhaan tuloksen?

Paras ratkaisu mainontaan sijoitettujen eurojen tuoton selvittämiseen on toteuttaa 3 kuukauden Tagomo Pilotti Tagomon asiantuntijoiden kanssa!  Pilottijakso toimii samalla myös oivana oppipolkuna markkinoinnin saloihin.

Lue lisää ›

Koneoppiva Instagram-mainonta

Instagram-mainontaa suunnitellaan ja kohdennetaan samoilla työkaluilla kuin Facebook-mainontaa. Instagram-käyttäjät ovat aktiivisia ja ennen kaikkea sitoutuneita. Viimeisimmän tutkimuksen mukaan noin 59 prosenttia kanavan käyttäjistä vierailevat Instagramissa päivittäin ja käyttävät noin seitsemän tuntia viikossa sen selaukseen.

Tagomon avulla saat brändisi näkyväksi näille käyttäjille jokaisessa ostopolun vaiheessa. Valjastamme koneoppimisen kohdentamaan mainontaa juuri sinulle relevanteille käyttäjille ja luomme visuaalista mainontaa vastaamaan markkinoinnin tavoitteitasi. Teemme mainontaa brändiystävällisesti ja autenttisesti ilman pakkomyyntiä.

 

Ota yhteyttä, niin tutustutamme sinut somen saloihin!

Instagram-mainontaa sinun tarpeisiisi

Instagram-mainontaa toteutetaan samoilla työkaluilla kuin Facebook-mainontaa.

Teemme lähtökohtaisesti töitä aina asiakkaan omalla Business Manager -työkalulla, jota käytetään Facebookin ja muiden mainostilien hallintaan. Näin tili ja data ovat läpinäkyvästi nähtävilläsi ja mikäli yhteistyömme matkan varrella jostain syystä katkeaa, tiedot jäävät sinulle.

Toteutamme Instagram-mainontaa dataan pohjautuen ja mittaamme koko ajan tekemistämme. Käymme kanssasi tavoitteesi ja visuaalisen ohjeistuksesi läpi, jonka pohjalta toteutamme visuaalisesti miellyttävää ja kustannustehokasta Instagram-mainontaa kohti yhdessä asettamiamme tavoitteita.

Innostuitko somesta?

Aloitetaan yhteistyö ›
Miksi Tagomo

Miten valita yritykselleen markkinointi­kumppani?

Mistä tietää, miten valita yritykselleen oikea markkinointikumppani? Me kerromme, miksi valita Tagomo.

Lue Miksi Tagomo ›
Asiakkaamme kertovat

Miten Tagomo-yhteistyö toimii?

Mitä kaikkea olemme saaneet aikaan? Tagomo palvelee yrityksiä yli sadalta eri toimialalta. Olemme valmiina hyppäämään mukaan sinunkin matkaasi!

Tutustu referensseihin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia