Sosiaalisen median mainonta

Toteutamme sosiaalisen median mainontaa kustannustehokkaasti ja maksimoimme tuottosi sijoitettuun mediabudjettiin nähden. Tagomon avulla olet näkyvillä somekanavissa asiakkaasi ostopolun jokaisessa vaiheessa.

Ota yhteyttä ›

Facebook-mainonta

Facebook on Suomen suosituin sosiaalisen median kanava lähes 2,9 miljoonalla käyttäjällä.

Lue lisää ›

Instagram-mainonta

Visuaalinen Instagram-mainonta on täynnä mahdollisuuksia

Lue lisää ›

Tagomon somemainonta ottaa sosiaalisen median haltuun

Suomessa on noin 2,9 miljoonaa Facebook-käyttäjää ja noin 1,8 miljoonaa Instagram-käyttäjää. Me kerromme, miten voit tavoittaa somella mahdollisimman monet näistä silmäpareista.

Sosiaalisen median eri kanavien mainosratkaisut tavoittavat potentiaalisen asiakkaasi ostopolun jokaisessa vaiheessa. Mainontaa voidaan toteuttaa monenlaisilla kohdennuksilla.

Sosiaalisen median mainonta sekoitetaan helposti orgaanisen somen sponsorointiin. Nämä ovat kuitenkin kaksi täysin erillistä asiaa. Sosiaalisen median mainonta nykymuodossaan pohjautuu pitkälti koneoppimiseen ja ohjenuorien syöttämiseen algoritmeille. Kuulostaako vaikealta? Sinun ei tarvitse perehtyä asiaan, sillä Tagomon ammattilaiset hoitavat homman puolestasi.

Maksuton somenäkyvyys on usein hyvin rajallista ja kustannustehotonta. Maksullisessa somemainonnassa puolestaan lukijat löytävät sisältömarkkinoinnin heti. Mainonta sosiaalisessa mediassa tuo viestin somefiidiin, jossa potentiaalinen asiakas viettää muutenkin aikaansa.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!
Tagomo Pilotti

Tiedätkö sinä, mitkä Facebookin tai Instagramin mainosmuodot tuottavat liiketoiminnallesi parhaan tuloksen?

Paras ratkaisu mainontaan sijoitettujen eurojen tuoton selvittämiseen on toteuttaa 3 kuukauden Tagomo Pilotti Tagomon asiantuntijoiden kanssa!  Pilottijakso toimii samalla myös oivana oppipolkuna markkinoinnin saloihin.

Lue lisää ›

Somemainonta on äärettömän tarkkaan kohdennettavissa

Tässä muutamia esimerkkejä kohdennusvaihtoehdoista: 

  • kiinnostuksen kohteet: tykkäysten ja käyttäytymisen perusteella
  • uudelleenmarkkinointi: toiminta omalla sivulla
  • asiakasrekisteri: sähköpostilistat
  • ammatilliset tiedot
  • käyttäjän seuraamat ja tykkäämät tilit
  • sivujen ylläpitäjät
  • demografiset tiedot (esim. ikä, sukupuoli)

Valtaosa asiakkaistasi on todennäköisesti somessa, joten sinunkin kannattaisi olla. Tutustu Facebook- ja Instagram-mainontaamme.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Miten Tagomo toteuttaa sosiaalisen median mainontaa?

Tuntuuko somemainonta vieraalta, ehkä vaikealtakin? Me Tagomolla opastamme sinut somen maailmaan ja teemme asioista ymmärrettävää.

Eri mainosmuodoilla ja kohdennusmahdollisuuksilla voidaan toteuttaa brändimarkkinointia, luoda kiinnostusta tuotetta ja palvelua kohtaan sekä parantaa myyntiä. Käytämme somemainonnassamme kaikkia mainosmuotoja, kuten kuvia, videoita, tuoteluetteloita ja karuselleja, nämä tavoitteet huomioon ottaen. Jos siis tuloksekas Facebook-mainonta tai Instagram-mainonta kiinnostaa, ota yhteyttä!

Teemme lähtökohtaisesti aina töitä asiakkaan omalla Business Manager -työkalulla, jota käytetään Facebookin ja muiden mainostilien hallintaan. Tili on aina sinun omistuksessasi ja data, jota sinne kertyy, on käytössäsi myös jatkossa, mikäli yhteistyömme jostain syystä katkeaa matkan varrella.

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö!

Somemainonnan optimointi on osa palvelua

Tagomon asiantuntijat optimoivat sosiaalisen median mainonnan tuloksellisuutta aktiivisesti.

Optimoitavaan kokonaisuuteen lukeutuvat mainosten sisältösuunnittelu ja visualisuuden optimointi, kohderyhmien luonti ja testaus, A/B-testaaminen, konversioseuranta sekä algoritmeja opettavan datan valitseminen. Eli toisin sanoen koko paketti!

Käymme tulokset ja tehdyt toimenpiteet kanssasi säännöllisesti läpi. Lisäksi saat käyttöösi reaaliaikaiset tulosraportit, joiden avulla voimme todeta työmme tulokset selkeästi ja objektiivisesti. Tavoitteenamme on olla mahdollisimman läpinäkyvä ja rehellinen kumppani juuri sinulle.

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö!

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Miksi Tagomo

Miten valita yritykselleen markkinointi­kumppani?

Mistä tietää, miten valita yritykselleen oikea markkinointikumppani? Me kerromme, miksi valita Tagomo.

Lue Miksi Tagomo ›
Asiakkaamme kertovat

Miten Tagomo-yhteistyö toimii?

Mitä kaikkea olemme saaneet aikaan? Tagomo palvelee yrityksiä yli sadalta eri toimialalta. Olemme valmiina hyppäämään mukaan sinunkin matkaasi!

Tutustu referensseihin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia