Kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat nykyajan käyntikortti, jonka tarkoituksena on kertoa kävijälle kaikki tarpeellinen yrityksestäsi ja sen palveluista. Tagomon asiakkaana saat laadukkaat kotisivut, jotka on suunniteltu juuri sinun yritystoimintasi tueksi.

Sinun yrityksellesi suunniteltu mobiiliystävällinen kotisivuratkaisu

Kotisivut ovat kaiken diginäkyvyyden lähtökohta. Me luomme sinulle sivuston, joka on muotoiltu liiketoimintasi tärkeät lainalaisuudet huomioiden.

Tagomo on timanttisten kotisivujen ammattilainen. Kaikkien kotisivujemme pohjana on Tagomon pitkälle kehittämä alusta, joka on erityisesti yrittäjille suunniteltu responsiivinen julkaisujärjestelmä. Järjestelmämme on käyttäjäystävällinen ja sivujen päivittäminen on helppoa ja nopeaa.

Ota yhteyttä ›

Kotisivuratkaisumme tarjoavat kaikki tarvittavat ominaisuudet menestyksekkään liiketoimintasi tueksi

Selkeä navigointi, räätälöitävät yhteydenottolomakkeet ja monipuoliset sivupohjat takaavat teksti- ja kuvasisällölle satoja erilaisia ulkoasuvaihtoehtoja, jotka toimivat pöytäkoneella, tabletilla ja mobiililaitteilla.

Kotisivupalvelumme sopii jokaiselle yritykselle alasta riippumatta, sillä olemme palvelleet asiakkaita jo yli sadalta eri toimialalta.

Tiesitkö? Saat meiltä myös tuloksekkaat Google-mainonnan ja somemarkkinoinnin palvelut.

Ota yhteyttä ›

Miten Tagomon kotisivuprojekti etenee?

 1. Kaikki alkaa yhteydenotosta. Soita meille, sovi tapaaminen, täytä yhteydenottolomake tai näpyttele vaikka sähköposti. Mikä sinulle parhaiten sopii!
 2. Yhteyshenkilö kartoittaa tarpeesi ja laatii kirjallisen tarjouksen. Kun tarjous on hyväksytty, projekti voi alkaa.
 3. Sisältö- ja ulkoasutoiveiden läpikäynti. Voit täyttää joko sisältöbottimme sinulle sopivana hetkenä tai varata soittoajan sisällöntuottajallemme. Kun olet toimittanut tarvittavat tiedot, projekti etenee sisällöntuottajan työjonoon.
 4. Sisällöntuottajamme taituroi tekstit kotisivuillesi. Voimme halutessasi hyödyntää myös jo olemassa olevia tekstejä.
 5. Graafikkomme loihtii kotisivujesi visuaalisen ilmeen. Voimme käyttää yrityksesi omia kuvia, laajaa kuvapankkiamme tai vaikka molempia.
 6. Saat tarkasteltavaksesi sivuston vedoksen. 
 7. Teemme toivomasi muutokset.
 8. Kaikki valmista! Nyt voimme julkaista uutuutta loistavan sivustosi.

Mietityttääkö hinta? Tagomo taiteilee sekä edulliset kotisivut että suuremman budjetin ratkaisut. 

Ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu!

Kotisivujen huolenpitosopimus yrityksesi tukena

Huolenpitosopimuksemme tarkoittaa, että olemme sinuun säännöllisesti yhteydessä kotisivuasioidesi tiimoilta. Näin varmistamme, että sivustosi on aina ajan tasalla.

Tagomolla palvelu ei suinkaan pääty siihen, kun uusi kotisivusi julkaistaan. Kaikkiin kotisivuihimme kuuluu huolenpitosopimus, joka auttaa varmistamaan, että sivustosi on aina ajantasainen ja nykyajan vaatimukset täyttävä.

Olemme mukanasi ja tukenasi matkan varrella: autamme sinua ymmärtämään omia asiakkaitasi ja heidän tarpeitaan. Samalla pidämme huolen, että kotisivusi

 • toimivat aina uusimmilla laitteilla,
 • ovat viimeisten tietoturvavaatimusten mukaisia ja
 • toimivat nopeasti loppuasiakkaallesi.

Huolenpitomme sisältää aina henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa voit kommunikoida, miten sinulle parhaiten sopii.

Ota yhteyttä ›
Me Tagomolla teemme kaikenlaisia kotisivuja yksinkertaisemmista perussivuista räätälöidympiin ratkaisuihin

Kaipaatko kotisivuiltasi jotakin enemmän?

Jos mielessäsi on kotisivujen toiminnallisuuksiin tai vaikkapa ulkoasuun liittyviä spesiaaleja toiveita, räätälöidympi kotisivupakettimme on ratkaisu tarpeisiisi. Kerro vain toiveesi, me täytämme ne!

Pyydä tarjous ›
Ainutlaatuinen Tagomo Tribe palveluksessasi

Millaisia tagomolaiset ovat?

Osaavia huippuammattilaisia, markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijoita, hyviä tyyppejä huumorintajulla höystettynä, rohkeita edelläkävijöitä, jotka uskaltavat tehdä asiat omalla tavallaan.

Tutustu yritykseen ja ihmisiin ›

Mobiiliystävällisyys on tämän päivän ehdoton juttu...

...ja siksi se on huomioitu kaikilla tekemillämme saiteilla. Suuri osa suomalaisista käyttää nettiä nykyään puhelimella, joten myös kotisivujen on toimittava laitteessa kuin laitteessa.

Mobiilioptimoidut kotisivut ovat myös Googlen suosikkeja, sillä ne saavat enemmän näkyvyyttä hakukoneissa. Tagomolta saat kotisivut, jotka täyttävät myös mobiilin vaatimukset.

Ota yhteyttä ja me kerromme lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia