Kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat nykyajan käyntikortti, jonka tarkoituksena on kertoa kävijälle kaikki tarpeellinen yrityksestäsi ja sen palveluista. Tagomon asiakkaana saat laadukkaat kotisivut, jotka on suunniteltu juuri sinun yritystoimintasi tueksi.

Sinun yrityksellesi suunniteltu mobiiliystävällinen kotisivuratkaisu

Kotisivut ovat kaiken diginäkyvyyden lähtökohta. Me luomme sinulle sivuston, joka on muotoiltu liiketoimintasi tärkeät lainalaisuudet huomioiden.

Tagomo on timanttisten kotisivujen ammattilainen. Kaikkien kotisivujemme pohjana on Tagomon pitkälle kehittämä alusta, joka on erityisesti yrittäjille suunniteltu responsiivinen julkaisujärjestelmä. Järjestelmämme on käyttäjäystävällinen ja sivujen päivittäminen on helppoa ja nopeaa.

Kotisivuratkaisumme tarjoavat kaikki tarvittavat ominaisuudet menestyksekkään liiketoimintasi tueksi

Selkeä navigointi, räätälöitävät yhteydenottolomakkeet ja monipuoliset sivupohjat takaavat teksti- ja kuvasisällölle satoja erilaisia ulkoasuvaihtoehtoja, jotka toimivat pöytäkoneella, tabletilla ja mobiililaitteilla.

Kotisivupalvelumme sopii jokaiselle yritykselle alasta riippumatta, sillä olemme palvelleet asiakkaita jo yli sadalta eri toimialalta.

Tiesitkö? Saat meiltä myös tuloksekkaat Google-mainonnan ja somemarkkinoinnin palvelut.

Ota yhteyttä ›

Jaajo.fi valittiin Suomen parhaaksi verkkosivustoksi

Tagomon tiimin alusta loppuun taiteilema jaajo.fi valittiin Suomen parhaaksi verkkosivustoksi Finnish Web Awards 2022 -kilpailussa. Sivusto oli sekä yleisöäänestyksen että tuomariston ykkössuosikki.

Tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki kehuu voittajasivustoamme muun muassa seuraavasti:

”Jaajo.fi on loistoesimerkki onnistuneesta henkilöbrändin sivusta. Se on maanläheinen ja ilahduttaa vierailijaa, mutta samaan aikaan keskittyy johdonmukaisesti liiketoimintaan ja tarjoaa kontaktikanavan. Kaikki sivuston toiminnalliset ja viestinnälliset elementit ovat hyvässä tasapainossa.”

Tuomaristo hyödynsi päätöksenteossaan myös sertifiointialgoritmia. Algoritmi arvioi perusteellisesti sivuston teknistä laatua, luotettavuutta ja turvallisuutta. Läpäisimme siis myös algoritmin tiukan seulan: jaajo.fi vetoaa ihmisten lisäksi hakukoneisiin ja on turvallinen käyttää.

Vieraile Jaajon sivuilla › Tutustu henkilöbrändäykseen ›
Mikko Kurikka Oy

Mikko Kurikka Oy

"Sivutyöstäni on tulossa minulle kokopäivätyö"

Tagomo muuttaa yrittäjien elämää. Nyt puu- ja parkettilattioiden ammattilainen Mikko Kurikka kertoo oman tarinansa.

Lue lisää ›

Jaajo Oy

Jaajo Oy

"Tagomon tiimistä on huomannut alusta saakka, että halutaan tehdä priimaa"

Tagomo rakensi Jaajo Linnonmaalle kotisivut, jotka esittelevät hänen henkilöbrändiään sekä visuaalisesti että sisällöllisesti. Sivusto valittiin vuoden 2022 parhaaksi verkkosivustoksi.

Lue lisää ›

Salespar Oy

Salespar Oy

“Yritystoimintamme on mennyt selvästi eteenpäin Tagomon kanssa”

Tagomo muuttaa yrittäjien elämää. Nyt myyntitoimisto Salespar Oy:n Eerik Nurmi kertoo oman tarinansa.

Lue lisää ›

Me Tagomolla teemme kaikenlaisia kotisivuja yksinkertaisemmista perussivuista räätälöidympiin ratkaisuihin

Kaipaatko kotisivuiltasi jotakin enemmän?

Jos mielessäsi on kotisivujen toiminnallisuuksiin tai vaikkapa ulkoasuun liittyviä spesiaaleja toiveita, meillä on ratkaisu tarpeisiisi. Kerro vain toiveesi, me täytämme ne!

Pyydä tarjous ›
Ainutlaatuinen Tagomo Tribe palveluksessasi

Millaisia tagomolaiset ovat?

Osaavia huippuammattilaisia, markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijoita, hyviä tyyppejä huumorintajulla höystettynä, rohkeita edelläkävijöitä, jotka uskaltavat tehdä asiat omalla tavallaan.

Tutustu yritykseen ja ihmisiin ›

Mobiiliystävällisyys on tämän päivän ehdoton juttu...

...ja siksi se on huomioitu kaikilla tekemillämme saiteilla. Suuri osa suomalaisista käyttää nettiä nykyään puhelimella, joten myös kotisivujen on toimittava laitteessa kuin laitteessa.

Mobiilioptimoidut kotisivut ovat myös Googlen suosikkeja, sillä ne saavat enemmän näkyvyyttä hakukoneissa. Tagomolta saat kotisivut, jotka täyttävät myös mobiilin vaatimukset.

Ota yhteyttä ja me kerromme lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia