Pikku x

Referenssi

Pikku x

Asiakas

Pikku x

Lukuaika

~1min

“En voinut edes ymmärtää, että niin moni ihminen voisi käydä kotisivuillamme Google-mainonnan ansiosta”

Porilaisen ravintola Pikku x:n yrittäjä Jussi Lepistö oivalsi vasta Tagomon ansiosta, kuinka suuri merkitys kotisivuilla ja Google-mainonnalla on.

Vuonna 2016 ovensa avannut porilainen street food -ravintola Pikku x ajatteli pitkään pärjäävänsä niin sanotulla käyntikorttinettisivulla.

“Onneksi Tagomon avainasiakaspäällikkö Emma Lehtisaari sai meidät ymmärtämään, mitä kaikkea kotisivuilla voidaan saavuttaa”, kiittelee Jussi Lepistö, toinen ravintola Pikku x:n perustajista.

Lepistö sanoo yllättyneensä, kuinka suuri merkitys kotisivuilla oikeasti on. 

“Kun uudet sivut avattiin ja niihin yhdistettiin vielä Tagomon tekemä Google-mainonta, tulokset olivat uskomattoman hyviä.”

Pikku x:n yrittäjät olivat erityisen tyytyväisiä siihen, kuinka vähän heiltä kului aikaa kotisivuprojektiin.

“Heittelimme vain vähän jotakin tietoja ja kuvia ja mietimme, mahdetaanko niistä saada mitään aikaiseksi. Lopputulos on todella hieno ja siitä tulee fiilis, että sivuston tekstit kirjoittanut tagomolainen olisi käynyt kuppilassamme, vaikka yrityksemme ei ollut hänelle ennestään tuttu.”


Google-mainontaan Lepistö suhtautui aluksi hieman epäillen. Pikku x on kokeillut sekä hakusanamainontaa että YouTubea

“Ensin ajattelin, että se on kauhean kallista. Mutta kun olen nähnyt dataa siitä, millaisia tuloksia Google-mainonta meille tuottaa, olen muuttanut mieleni täysin. En voinut edes ymmärtää, että niin moni ihminen voisi käydä sivuillamme mainonnan ansiosta”, Lepistö päivittelee tyytyväisenä.

Hän kuvailee Googlea huikean tärkeäksi mainosmuodoksi.

“Kun panimme ravintolamme pystyyn, tuntui, että 2–3 vuoteen kukaan ei edes tiennyt meistä. Aloitettuamme yhteistyön Tagomon kanssa, Pikku x:n brändin tunnettuus on kasvanut valtavasti.”

Lepistö kehuu Tagomo-yhteistyössä erityisesti sen helppoutta ja sitä, että hänet pidetään aina ajan tasalla siitä, missä mennään.

“Olen yleisesti ottaen vähän “allerginen” kaikille sopimuksille ja byrokratialle, mutta Tagomon kanssa yhteistyö on sujunut tosi saumattomasti. Ei tarvinnut miettiä hetkeäkään, miltä firmalta tilaan toisenkin yritykseni, Onnenkosken nettisivut”, Lepistö kiittelee.

Hän on suositellut Tagomoa myös yrittäjä-tutuilleen.

“Tagomolla tehdään asiat oikeasti tosi asiakaslähtöisesti. Ihan sama kenen kanssa olet tekemisissä, vastassa on mukava ihminen. Kaikesta välittyy fiilis, että tagomolaiset haluavat aidosti auttaa yritystäni”, Lepistö tiivistää.

Kotisivut

www.pikkux.fi

Jaa referenssi


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia