Facebook-mainonta

Valjasta Facebook-mainontasi Tagomon käsiin ja maksimoi mainoseurojesi hyödyt.

Kiinnostaako some? Valitse Tagomon Facebook-mainonta

Facebook on Suomen suosituin sosiaalisen median kanava lähes 2,9 miljoonalla käyttäjällä. Siksi se on kannattava valinta myös mainoskanavaksi.

Keskimääräinen käyttäjä kuluttaa noin tunnin päivästä Facebookissa. Mainonta tavoittaa siis laajasti kaikki ostopäätöksiä tekevät kuluttajat.

Tagomo toteuttaa Facebook-mainontaa bränditietoisuuden edistämiseksi, liidien saavuttamiseksi ja myynnin tehostamiseen. Määrittelemme kanssasi juuri oikean strategian sinun yrityksesi tavoitteiden mukaan.

Ota yhteyttä ja aloitetaan Facebook-mainonta!
Tagomo Pilotti

Tiedätkö sinä, mitkä Facebookin tai Instagramin mainosmuodot tuottavat liiketoiminnallesi parhaan tuloksen?

Paras ratkaisu mainontaan sijoitettujen eurojen tuoton selvittämiseen on toteuttaa 3 kuukauden Tagomo Pilotti Tagomon asiantuntijoiden kanssa!  Pilottijakso toimii samalla myös oivana oppipolkuna markkinoinnin saloihin.

Lue lisää ›

Facebook-mainontaa sinulle

Oli tavoitteesi sitten luoda brändinäkyvyyttä, tietoisuutta tuotteillesi tai palveluillesi, lisätä yhteydenottoja tai kasvattaa myyntiä, työkalupakistamme löytyvät välineet jokaiseen tarpeeseen.

Käytämme kaikkia mainosmuotoja mainonnassamme päästäksemme kanssasi asetettuihin tavoitteisiin. Tuettuja mainosmuotoja ovat kuvat, videot, tuoteluettelot sekä karusellit.

Perehdymme kanssasi yrityksesi kohderyhmään ja määritämme yhdessä suuntaviivat siitä, kenelle juuri sinun mainontasi kohdistetaan. Mainontamme keskiössä on data ja meitä kiinnostaa ensisijaisesti vain saamasi konkreettinen hyöty. Oli se sitten yhteydenotot, myynti tai näkyvyys, asetamme mittarit seuraamaan tavoitteita ja optimoimaan Facebookin algoritmejä.

Jos kiinnostuit sinulle räätälöidystä Facebook-mainonnasta tai haluat tietää esimerkiksi Instagram-mainonnasta, ota yhteyttä, niin kerromme lisää! 

Ota yhteyttä ›

Koneoppiva Facebook-mainonta

Tagomolla hyödynnämme Facebookin algoritmipohjaista koneoppimista maksimoimaan markkinoinnin hyödyn. Näin mainonta saadaan kohdistumaan tehokkaasti yrityksesi tuotteista ja palveluista kiinnostuneille käyttäjille.

Facebook-mainonnan tärkeimpiä ominaisuuksia on äärettömän tarkka kohdistus. Tarkka kohdentaminen vähentää hukkakontakteja ja käyttää mainosbudjettia vain sinulle relevanteille käyttäjille kohdistettuun mainontaan.

Ota yhteyttä ja aloitetaan Facebook-mainonta!
Miksi Tagomo

Miten valita yritykselleen markkinointi­kumppani?

Mistä tietää, miten valita yritykselleen oikea markkinointikumppani? Me kerromme, miksi valita Tagomo.

Lue Miksi Tagomo ›
Asiakkaamme kertovat

Miten Tagomo-yhteistyö toimii?

Mitä kaikkea olemme saaneet aikaan? Tagomo palvelee yrityksiä yli sadalta eri toimialalta. Olemme valmiina hyppäämään mukaan sinunkin matkaasi!

Tutustu referensseihin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia