Hei sinä!

Haluaisitko olla yksi Suomen huikeimman Triben jäsenistä?

Haluaisitko liittyä kivenkovien markkinoinnin ammattilaisten tähdittämään joukkoon? Heitä hakemus sisään ja ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi työpaikkaa.

Täytä hakemus ›

Voittava joukkue rakentuu aina ihmisistä

Avoinna työpaikkoja oikeille ihmisille

10 avointa paikkaa

Töihin Espanjaan

Haku päättyy: sopivien henkilöiden löydyttyä

Tagomolaisena nautit muun muassa seuraavista eduista:

Liikunta

 • Liikuntaetu: 1h / työpäivä (saat liikkua tunnin päivässä työajalla)
 • Smartum liikuntaetu
 • Työsuhdepolkupyörä
 • Liikuntavälineitä taukojumppaan

Hyvinvointi

 • Minimivaatimuksia kattavampi työterveyshuolto laadukkaalla palveluntuottajalla
 • Hierontatuoli työpaikalla
 • Laaja tapaturmavakuutus, joka kattaa myös vapaa-ajan vahingot
 • Sähköpöydät

Virkistys

 • Koulutusetu: 1 työpäivä/kk
 • Mahdollisuus etätyöhön, myös ulkomailla
 • Liukuva työaika
 • Smartum kulttuurietu

Arjen helpotusta

 • Lounasetu
 • Applen laitteet
 • Kahvit, hedelmät ja aamupuurot talon puolesta
"Tagomolaisena olen osa yhteisöä. Yhteisöä, jonka olemassaolosta en tiennyt ennen kuin itse löysin osaksi tätä huippuosaajista ja huumorista koostuvaa porukkaa. Jos olet itse halukas kehittymään urallasi ja valmis tekemään töitä töitä sen eteen, Tagomo antaa siihen tarvittavat avaimet."
Lilli Päivärinta, myyntipäällikkö
"Viihdyn Tagomolla, koska työ on haastavaa ja monipuolista. Täällä saa apuja oman kehityksen takaamiseksi. Työporukka on uskomaton."
Antti Meriläinen, ratkaisumyyjä
"Työnkuvaansa pystyy vaikuttamaan suuresti, ja työsuhde-edut ovat oikeasti poikkeukselliset. Meillä kaikki vaan yksinkertaisesti toimii."
Melissa Virtanen, sisällöntuottaja
"Nautin työstäni Tagomolla, koska täällä yhdistyy kunnianhimoinen tekemisen meininki ja hyvä fiilis. Sisällöntuottajan työssä saa antaa luovuuden loistaa ja monipuoliset asiakascaset tarjoavat koko ajan uusia virikkeitä"
Juulia Nevala, sisällöntuottaja
"Tagomolla hienoimpia asioita ovat olleet vaikuttaminen omaan urakehitykseen ja asiantuntijuuden kehittämiseen. Lisäksi vapaus vaikuttaa omaan työhön on ollut positiivinen tuulahdus. Pakko nostaa myös meidän Tribe esille, toimistolle on ihan tosissaan mukava tulla joka aamu!"
Mikael Lahtinen, markkinoinnin strategi
"Työkaverit saavat hymyn huulille joka kerta, kun astuu toimiston ovesta sisään. Annetaan tilaa loistaa omalla osaamisellaan."
Niko Vartiainen, graafikko

Mitä Tagomo tarjoaa työpaikkana?

 1. Joustavuus. Me Tagomolla uskomme, että innostunut työntekijä tekee töitä omasta tahdostaan. Tämän vuoksi työ meillä perustuu itseohjautuvuuteen ja aitoon mahdollisuuteen hallita omaa työarkea. Tagomolaisilla on esimerkiksi etätyöoikeus ja liukuva työaika, jotta jokainen voi muovata työn tekemistä itselleen sopivaksi.
 2. Tagomo Care. Tagomo Triben jäsenenä olet meille aidosti tärkeä. Olemme oikeasti kiinnostuneita työntekijöidemme hyvinvoinnista ja se näkyy meillä konkreettisesti. Tagomolaisena saat käyttöösi esimerkiksi työterveyshuollon, vuosittaisen kuntosalijäsenyyden ja laajan tapaturmavakuutuksen, joka suojaa myös vapaa-ajalla. Ehkä huikempana etuna tarjoamme mahdollisuuden käyttää tunnin päivittäisestä työajasta liikuntaan.
 3. Tagomo Academy. Tagomo on kasvuyritys, joka haluaa kehittyä ja kehittää. Työssä kehittymisen on todettu olevan merkittävä motivaation lähde myös monille työntekijöille ja siksi haluamme tarjota tilaa kehitykselle. Tagomo Academy mahdollista itsensä kehittämisen työajalla: opiskeleminen on osa työtä, työ on osa opiskelua. Näin me pysymme maailman vauhdissa, emmekä jämähdä paikoillemme.
 4. Työympäristö. Kukapa ei viihtyisi työpaikassa, jossa toimiston puitteet ovat viimeisen päälle? Kaikki toimitilamme on suunniteltu huolella työntekijöiden viihtymistä ajatellen. Toimistomme ovat nykyaikaisia, tyylikkäitä ja toimivia. Kaikilla työntekijöillämme on käytössään esimerkiksi työergonomiaa tukevat sähköpöydät ja Applen työvälineet. Tauolla voi istahtaa rentoutushuoneen hierontatuoliin ja nauttia kupista hyvää kahvia.
 5. Tagomo Tribe. Tagomolla vallitseva fiilis on yksi tärkeimmistä supervoimistamme. Meillä jokainen saa olla oma itsensä! Vaikka töitä riittää ja niitä tehdään tosissaan, arkeamme maustaa päivittäinen huumori. Yhteisöllisyys on meille tosi tärkeä juttu ja pidämme siitä huolta järjestämällä kaikenlaista kivaa työnteon vastapainoksi.
Klikkaa ja täytä hakemus ›

Arvot, jotka tekevät meistä Tagomon

Tagomo käy hyvinvoinnilla

Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat hyötyvät. Tagomolla tehdään pitkäjänteistä työtä sen eteen, että jokaisella työntekijällämme olisi aidosti hyvä olla. Tribemme merkittävimpiä etuja ovat mahdollisuus käyttää tunti päivittäisestä työajasta liikuntaan sekä vapaus työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta. Kun me voimme hyvin, pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Vastuuntunto omasta työstä näkyy rehtinä tekemisenä

Tagomolla tehdään töitä rehellisesti ja sydämellä. Tekijöitämme yhdistää vilpitön halu auttaa ihmisiä digimarkkinoinnin saralla, mutta ei minkä tahansa kustannuksella. Seisomme aina suoraselkäisesti työmme takana ja olemme se markkinointikumppani, joka kertoo rehellisesti myös vaikeammat asiat.

Pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan

Vaikka Tagomolla puurretaan päivästä toiseen kovasti töitä, emme unohda huumoria. Meille on tärkeää näyttää, että ensiluokkainen työnjälki ja hyvä fiilis huumorintajulla höystettynä voivat kulkea käsi kädessä. Otamme työmme vakavasti, mutta totisia me emme ole. Tagomolle myös asiakas on tervetullut aina juuri sellaisena kuin on.

Halu kehittyä ja kehittää vie kohti parempaa

Digimarkkinoinnin huipulla pysyminen vaatii kovaa työtä. Me Tagomolla pidämme osaamisemme ajan tasalla ja opiskelemme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota digimarkkinoinnin uusimpia ja parhaiksi todettuja ratkaisuja asiakkaillemme. Samalla haluamme ulottaa kehityksen myös asiakkaisiimme tekemällä digimarkkinnoinnista heille aidosti ymmärrettävää. Meille on tärkeää, että asiakas todella tietää, mitä ostaa.

Tagomo Tribe on ainutlaatuinen porukka ammattilaisia

T = Taitava. Tribemme on täynnä markkinnoinnin kovia osaajia ja olemme todella hyviä siinä, mitä teemme. Me emme peittele osaamistamme, vaan jaamme sitä eteenpäin ylpeydellä.

R = Rohkea. Me Tagomolla uskallamme olla juuri sellaisia kuin olemme ja tehdä tarvittaessa erilaisia ratkaisuja kuin muut. Kehityksen vauhdissa pysyminen vaatii rohkeutta muuttua ja kehittää uutta!

I = Inhimillinen. Vaikka kyse onkin yritystoiminnasta, inhimillisyyttä ei saa koskaan unohtaa. Me haluamme aidosti ymmärtää yrittäjiä ja auttaa heitä kehittämään yritystoimintaansa digimarkkinointiratkaisujen avulla.

B = Bailaava. Sopivasti. Jokainen meistä kaipaa joskus myös juhlaa arjen ja työn rinnalle ja sekin meillä osataan! Kun otamme välillä rennosti, jaksamme taas painaa duunia uudella draivilla.

E = Erityinen. Me olemme spesiaali työyhteisö monella tapaa ja loistava yhteishenki on yksi salaisista aseistamme. Persoonallinen porukkamme koostuu erilaisista tekijöistä, joista jokainen on arvokas ja saa äänensä kuuluviin.

Tarina

28.09.2023

Myyntityön konkari Annika Hohenthal paljastaa, miksi siirtyi suuryrityksen leivistä Tagomon riveihin

Tagomo sai tiimiinsä keväällä 2023 uuden vahvistuksen, kun Annika Hohenthal aloitti uudessa pestissään.

Lue lisää ›

Tarina

Iida Kosunen

Iidan tarina harjoittelusta töihin Tagomolle

Mainonnan suunnittelija Iida Kosunen kertoo matkastaan vakituiseksi tagomolaiseksi.

Lue lisää ›

Tarina

Juulia Nevala

Tagomon vuosi 2022 oli hienojen hetkien tähdittämä

Huimaa kasvua, aplodeja kerännyt Bisnesluokka-konsepti, palkintomatka Espanjan auringon alle ja kierrepalloja, joista selvittiin.

Lue lisää ›

Kiinnostaisiko liittyä joukkoon?

Tagomo muuttaa yrittäjien elämää digimarkkinoinnin ratkaisujen avulla.

Klikkaa ja täytä hakemus ›

Soita Postia