Unelmiesi työpaikka odottaa!

Turku 2 x

Asiakas­päällikkö

Lue lisää »

rekrytointi

ITSEOHJAUTUVA TYÖ

Työympäristö on tärkein asia, joka vaikuttaa työntekijöiden motivaatioon ja onnellisuuteen. Innostunut työntekijä tekee töitä omasta tahdostaan, eikä häntä tarvitse olla valvomassa ja patistamassa. Me Tagomolla uskomme tähän ja siksi meillä tehdään itseohjautuvaa työtä. Meillä työntekijään luotetaan ja toimintamme perustuu vapauteen. Tagomolla hallitset itse omaa työtäsi.

CARE

Tagomo-care

Tagomolaisten työhyvinvoinnista huolehditaan. Tagomolla työnantaja osallistuu työntekijöiden hyvinvoinnin kustannuksiin, jonka lisäksi mahdollistamme yhteisen liikuntahetken koko talolle viikoittain! Työntekijän jaksaminen on meille tärkeä asia. Tagomocare on välittämistä ja huolenpitoa yrityksen tärkeimmästä yksittäisestä tekijästä: työntekijästä.

bonus

Tagomo-bonus

Yrityksemme menestystä jaetaan eteenpäin. Kun yrityksellä menee hyvin, työntekijöillä menee erityisen hyvin. Tagomobonus palkitsee hyvästä työstä tuoden mukavan lisän palkkaan. 

academy

Tagomo-academy

Me uskomme kehittymiseen. Meillä työntekijä saa kehittää itseään työajalla. Tagomo Academyn avulla työntekijän osaamista ja taitoja viedään eteenpäin ja jokainen meistä saa tilaisuuden tehdä itsestään aina vain paremman version.
Opiskeleminen on osa työtä, työ on osa opiskelua.

 

 

 

palkka

Palkka

Tagomolla työntekijällä on todella kilpailukykyinen, kannustava ja reilu palkkaus. Palkkausjärjestelmämme palkitsee onnistumisesta johdonmukaisesti! Olemme sitä mieltä, että palkkauksen tulee olla perusteltua ja tavoitteellista. Kannustava palkka myös motivoi!

JOIN US!

JOIN THE TRIBE!

Liity mukaan Tagomo Tribeen jättämällä avoin hakemus.

Jätä hakemus »

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1100

Tagomolla on jo 1100 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Mika Mäkipere

1kkunat

Lue kokemus »

Jim Karjalainen

Jimer Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomo on nyt 3-vuotias

Kakkukahvin ja kuplivan paikka! Tagomo on nyt 3-vuotias

Lue lisää »