Julkaistu

29.05.2024

Tutustu Elinan tarinaan HR-harjoittelijana Tagomolla!

Elina Nieminen hyppäsi osaksi Tagomo Tribeä HR-harjoittelijana helmikuussa 2024.

“Kiinnostuin HR-alasta johtamisen ja organisoinnin sivuaineopintojen kautta. Valmistuin loppuvuodesta kauppatieteiden kandidaatiksi, ja aloin haaveilla harjoittelupaikan löytämisestä osaksi maisteriopintojani. Juuri samaan aikaan Tagomo etsi HR-harjoittelijaa kevään ajalle. Laitoin hakemuksen heti ilmoituksen nähtyäni ja sain pian kutsun työhaastatteluun. Olin todella innoissani, kun sain tiedon harjoittelupaikan saamisesta, koska tehtävänkuva ja Tagomo työnantajana vaikuttivat täydelliseltä mahdollisuudelta edetä urallani haluamaani suuntaan.”

Monipuoliset työtehtävät ja vaihtelevat työpäivät

“Harjoittelun aikana olen päässyt kunnolla osaksi Tagomon arkea ja perehtymään HR:n monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Työpäiväni ovat täyttyneet päivittäisistä henkilöstöhallinnon työtehtävistä, rekrytointien avustamisesta, erilaisten raporttien laatimisesta ja dokumenttien hallinnoinnista. Lisäksi olen osallistunut uuden rekrytointijärjestelmän käyttöönottoon ja osaamisen kehittämisprojektiin sekä päässyt edistämään työhyvinvointia esimerkiksi järjestämällä lajikokeilun.”

“Uutta opittavaa on siis riittänyt ja harjoittelun aikana ei ole ehtinyt tulla tylsää. Parasta harjoittelussa Tagomolla on ollut se, että harjoittelun aikana pääsee oikeasti tekemään töitä eikä vain seuraamaan vierestä sekä saa vastuulleen työtehtäviä, joita pääsee toteuttamaan itsenäisesti ja vapaasti. Olen saanut suunnitella omaa ajankäyttöäni ja hoitaa työtehtäviäni haluamassa järjestyksessä tietenkin annetut dedikset huomioiden.”

Viihtyisä ja kannustava työilmapiiri

“Vaikka Tagomolla annetaan vastuuta alusta alkaen, olen saanut tukea ja ohjeita koko harjoittelun ajan. Minulle on ollut selkeää, mitä minun odotetaan tekevän ja olen saanut aina apua, kun olen sitä tarvinnut. Työilmapiiri on Tagomolla todella viihtyisä ja kannustava. Myös muiden tiimien työntekijät ovat olleet tukenani ja auttaneet minua aina tarvittaessa. Työilmapiiriä vahvistetaan yhteistreenien, virkistysiltojen ja lajikokeilujen avulla. Tagomolla ei tarvitse siis todellakaan pärjätä yksin!”

“Minut on otettu alusta asti mukaan osaksi työyhteisöä ja töihin on ollut aina mukava tulla, mistä haluan kiittää koko Tagomon Tribeä! Erityisesti haluan kiittää esihenkilöäni Ainoa, joka on kannustanut minua ja ehtinyt vastailla kaikkiin kysymyksiini kiireellisestä kalenteristaan huolimatta. Lisäksi haluan kiittää koko asiakastuen tiimiä, jonka kanssa olen työskennellyt samassa toimistossa. Teette ahkerasti töitä kuitenkaan unohtamatta huumoria. Arvostan myös sitä, että olette aina auttaneet minua tarvittaessa, vaikka pulmani eivät liittyisi millään tavoin teidän työhönne.”

Tagomo tarjoaa työntekijöilleen ainutlaatuisia työsuhde-etuja edistääkseen työhyvinvointia

“Kiitos Tagomon joustavan työajan sekä koulutus- ja liikuntaedun, olen onnistunut yhdistämään harjoittelun ja opinnot hyvin yhteen! Mielestäni Tagomon työsuhde-eduista ehdottomasti paras on liikuntaetu eli Tagomolla saa käyttää joka päivä tunnin työajasta liikuntaan. Olen hyödyntänyt etua lähes joka aamu osallistumalla Tagomon yhteistreeneihin tai menemällä kuntosalille tai lenkille. Kun olen urheillut heti aamulla, jaksan hyvin opetella uutta töissä ja opiskella vielä iltaisin.”

Harjoittelijaksi Tagomolle?

“Harjoittelu Tagomolla tarjosi minulle juuri sitä mitä halusin eli mahdollisuuden päästä oppimaan HR-alan monipuolisista työtehtävistä ja seuraamaan markkinointitoimiston arkea. Uskon, että Tagomolta saadut opit tulevat olemaan arvokkaita tulevaisuudessa urallani ja lopuissa opinnoissani. Olen saanut harjoittelusta jo nyt inspiraatiota opiskelutehtäviin, esimerkiksi englannin projektityön aiheen valintaan.”

“Herättikö harjoittelutarinani sinussa kiinnostuksen hakea Tagomolle harjoittelijaksi? Tagomolla tärkeintä on positiivinen asenne ja halu kehittää osaamistaan. Mielestäni Tagomolle sopii oma-aloitteinen ja aktiivinen henkilö, joka ei pelkää vastuuta. Vaikka Tagomolla tehdäänkin kovasti töitä, työviikkoon mahtuu kuitenkin lisäksi paljon huumoria ja hauskanpitoa!” 
 

Jaa artikkeli


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia