Henkilöbrändäys

Kirkasta henkilöbrändisi kotisivuilla

Henkilöbrändisi voi olla jo valmista kauraa tai matkalla kohti huippua, mutta onko sinulla brändiltäsi näyttävä ja kuulostava kotisivu?

Jokaisella meistä on henkilöbrändi

Henkilöbrändi on maineen ja imagon yhdessä piirtämä kokonaisuus eli kaikki se, mitä olemme muiden ihmisten silmissä.

Brändi koostuu palasista ja rakentuu kohtaamisissa. Ne kaikki hetket, kun jaat esimerkiksi osaamistasi, näkemyksiäsi tai mielipiteitäsi missä tahansa foorumissa, ovat brändisi rakennusaineita.

Parhaimmillaan henkilöbrändi on niin taitavasti toteutettua sisältömarkkinointia, ettei se edes tunnu markkinoinnilta. Henkilöbrändisivusto on kuin digitaalinen kirja, jonka sivuille kirjoitetaan vain ne tarinat, jotka sinä haluat nostaa esiin. Anna henkilöbrändisi Tagomon kokeneiden ammattilaisten käsiin, niin taiteilemme sinulta näyttävän, kuulostavan ja persoonaasi henkivän sivuston.

Jaajo.fi valittiin Suomen parhaaksi verkkosivustoksi

Tagomon tiimin alusta loppuun taiteilema jaajo.fi valittiin Suomen parhaaksi verkkosivustoksi Finnish Web Awards 2022 -kilpailussa. Sivusto oli sekä yleisöäänestyksen että tuomariston ykkössuosikki.

Tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki kehuu voittajasivustoamme muun muassa seuraavasti:

”Jaajo.fi on loistoesimerkki onnistuneesta henkilöbrändin sivusta. Se on maanläheinen ja ilahduttaa vierailijaa, mutta samaan aikaan keskittyy johdonmukaisesti liiketoimintaan ja tarjoaa kontaktikanavan. Kaikki sivuston toiminnalliset ja viestinnälliset elementit ovat hyvässä tasapainossa.”

Tuomaristo hyödynsi päätöksenteossaan myös sertifiointialgoritmia. Algoritmi arvioi perusteellisesti sivuston teknistä laatua, luotettavuutta ja turvallisuutta. Läpäisimme siis myös algoritmin tiukan seulan: jaajo.fi vetoaa ihmisten lisäksi hakukoneisiin ja on turvallinen käyttää.

“Lähdimme tekemään historian kaikkien aikojen hienointa ja toimivinta henkilöbrändisivustoa: se oli mun toive ja sellaisen Tagomo lupasi toteuttaa. Lopputuloshan on juuri sitä, sivusto on aivan mahtava. Tosi hienoa, että myös kilpailun arvovaltainen tuomaristo antoi siitä tunnustuksen”, Jaajo Linnonmaa kiittelee.

Sivuston takana on kolme tagomolaista: projektipäällikkö Emma Lehtisaari, copywriter Juulia Nevala ja teknisen toteutuksen taituroinut Joonas Salminen.

Vieraile Jaajon sivuilla › Lue lisää ›

Miksi henkilöbrändisivusto?

Miltä kuulostaisi, jos tietoa etsivä löytäisi sinusta ne olennaisimmat tiedot yhdestä paikasta, taitavasti sanoitettuna ja kauniisti paketoituna?

Persoonan arvo bisneksessä on noussut vuosien aikana yhä suurempaan valokeilaan. Digiaikakausi tarjoilee kasoittain informaatiota, mutta nouseeko esiin juuri se, mitä haluat? Kun annat Tagomon huipputiimin loihtia osaamisesi, historiasi ja muun oleellisen informaation kotisivujen muotoon, lopputuloksena on henkilöbrändi upeasti tarjoiltuna.

Tagomon sivustoja on helppo päivittää ja pitää ajan tasalla – näin tiedot sinusta ovat aina kiinni tässä päivässä. Voit hyödyntää sivustoasi myös oman asiakasrekisterisi keräämiseen ja viestiä näin kohderyhmällesi entistä helpommin.

Henkilöbrändisivustolla erotut eduksesi muista alasi ammattilaisista, olit sitten kiinteistönvälittäjä tai muu myyntitykki, konsultti, tv- tai radioalan huipputekijä, poliitikko, yritysjohtaja tai minkä tahansa muun osa-alueen asiantuntija! Henkilöbrändäys ei ole vain julkisuuden henkilöiden juttu, vaan jokaisen, tavallisen ihmisen käytettävissä oleva työkalu.


Ole yhteydessä ja sovitaan tapaaminen – rakennetaan yhdessä henkilöbrändisi arvoinen kotisivu!

Henkilöbrändäyksellä luodaan tarinoita – tutustu referensseihimme

Kaiken keskiössä on tekstisisällön ja visuaalisen ilmeen paketointi mahdollisimman kiinnostavaan ja houkuttelevaan muotoon.

Tagomon henkilöbrändiprojektien tiimiin kuuluu aina langat käsissään pitävä projektipäällikkö, faktat ja tarinat kiinnostavaan muotoon taituroiva sisällöntuottaja sekä sivuston visuaalisesta ilmeestä vastaava graafikko ja koodariosaaja. 

Tiimimme on rakentanut jo lukuisia henkilöbrändisivustoja, muun muassa Jaajo Linnonmaalle, Peter NymanilleAki Linnanahteelle, Martina Aitolehdelle, Linnea Vihoselle, Juha Lantzille, Hjallis Harkimolle, Susanna LaineelleHovimuusikko Ilkalle ja Jari Sarasvuolle

Jaajo Oy

Jaajo Oy

"Tagomon tiimistä on huomannut alusta saakka, että halutaan tehdä priimaa"

Tagomo rakensi Jaajo Linnonmaalle kotisivut, jotka esittelevät hänen henkilöbrändiään sekä visuaalisesti että sisällöllisesti. Sivusto valittiin vuoden 2022 parhaaksi verkkosivustoksi.

Lue lisää ›

Hovimuusikko Ilkka

Hovimuusikko Ilkka

“Tagomo ylitti odotukseni kotisivuprojektissa”

Hovimuusikko Ilkka kehuu Tagomon saumatonta tiimityötä: uusilla kotisivuilla teksti ja graafinen ilme tukevat toisiaan.

Lue lisää ›

Hjallis Harkimo

Hjallis Harkimo

"Tagomo oli vakuuttava projektin alusta loppuun"

Tagomon tiimi sai tehtäväkseen kansanedustaja ja Liike Nytin puheenjohtaja Hjallis Harkimon henkilöbrändisivuston. Jo ensimmäinen vedos vastasi Harkimon toiveisiin täydellisesti.

Lue lisää ›

Martina Aitolehti

Martina Aitolehti

“Kotisivuprojekti oli todella onnistunut – uusi sivusto on minun näköiseni”

Uusi, upea hyvinvointivalmennuksiin keskittyvä verkkosivusto. Sellaisen Tagomo taiteili Martina Aitolehdelle.

Lue lisää ›

Aki Linnanahde

Aki Linnanahde

“Tagomolla on ainutlaatuinen kyky kuunnella asiakasta”

Tagomon tiimi toteutti Aki Linnanahteelle hänen uransa läpileikkaavan henkilöbrändisivuston. Lopputulos oli parempi kuin Linnanahde osasi toivoa.

Lue lisää ›

Peter Nyman

Peter Nyman

"Projekti sujui hyvällä fiiliksellä ja samaan aikaan kaikki oli todella ammattimaista"

Peter Nyman on viestinnän huippuammattilainen, jolle tehtiin uusi, dynaaminen henkilöbrändisivusto. Hän kehuu Tagomoa erinomaiseksi yhteistyökumppaniksi.

Lue lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia