Henkilöbrändäys

Kirkasta henkilöbrändisi kotisivuilla

Henkilöbrändisi voi olla jo valmista kauraa tai matkalla kohti huippua, mutta onko sinulla brändiltäsi näyttävä ja kuulostava kotisivu?

Jokaisella meistä on henkilöbrändi

Henkilöbrändi on maineen ja imagon yhdessä piirtämä kokonaisuus eli kaikki se, mitä olemme muiden ihmisten silmissä.

Brändi koostuu palasista ja rakentuu kohtaamisissa. Ne kaikki hetket, kun jaat esimerkiksi osaamistasi, näkemyksiäsi tai mielipiteitäsi missä tahansa foorumissa, ovat brändisi rakennusaineita.

Parhaimmillaan henkilöbrändi on niin taitavasti toteutettua sisältömarkkinointia, ettei se edes tunnu markkinoinnilta. Henkilöbrändisivusto on kuin digitaalinen kirja, jonka sivuille kirjoitetaan vain ne tarinat, jotka sinä haluat nostaa esiin. Anna henkilöbrändisi Tagomon kokeneiden ammattilaisten käsiin, niin taiteilemme sinulta näyttävän, kuulostavan ja persoonaasi henkivän sivuston.

Miksi henkilöbrändisivusto?

Miltä kuulostaisi, jos tietoa etsivä löytäisi sinusta ne olennaisimmat tiedot yhdestä paikasta, taitavasti sanoitettuna ja kauniisti paketoituna?

Persoonan arvo bisneksessä on noussut vuosien aikana yhä suurempaan valokeilaan. Digiaikakausi tarjoilee kasoittain informaatiota, mutta nouseeko esiin juuri se, mitä haluat? Kun annat Tagomon huipputiimin loihtia osaamisesi, historiasi ja muun oleellisen informaation kotisivujen muotoon, lopputuloksena on henkilöbrändi upeasti tarjoiltuna.

Tagomon sivustoja on helppo päivittää ja pitää ajan tasalla – näin tiedot sinusta ovat aina kiinni tässä päivässä. Voit hyödyntää sivustoasi myös oman asiakasrekisterisi keräämiseen ja viestiä näin kohderyhmällesi entistä helpommin.

Henkilöbrändisivustolla erotut eduksesi muista alasi ammattilaisista, olit sitten kiinteistönvälittäjä tai muu myyntitykki, konsultti, tv- tai radioalan huipputekijä, poliitikko, yritysjohtaja tai minkä tahansa muun osa-alueen asiantuntija! Henkilöbrändäys ei ole vain julkisuuden henkilöiden juttu, vaan jokaisen, tavallisen ihmisen käytettävissä oleva työkalu.

Ole yhteydessä ja sovitaan tapaaminen – rakennetaan yhdessä henkilöbrändisi arvoinen kotisivu!

Ota yhteyttä ›

Henkilöbrändäyksellä luodaan tarinoita – tutustu referensseihimme

Kaiken keskiössä on tekstisisällön ja visuaalisen ilmeen paketointi mahdollisimman kiinnostavaan ja houkuttelevaan muotoon.

Tagomon henkilöbrändiprojektien tiimiin kuuluu aina langat käsissään pitävä projektipäällikkö, faktat ja tarinat kiinnostavaan muotoon taituroiva sisällöntuottaja sekä sivuston visuaalisesta ilmeestä vastaava graafikko ja koodariosaaja. 

Tiimimme on rakentanut jo lukuisia henkilöbrändisivustoja, muun muassa Jaajo Linnonmaalle, Aki Linnanahteelle, Martina Aitolehdelle, Linnea Vihoselle ja Hovimuusikko Ilkalle.

Martina Aitolehti

Martina Aitolehti

“Kotisivuprojekti oli todella onnistunut – uusi sivusto on minun näköiseni”

Uusi, upea hyvinvointivalmennuksiin keskittyvä verkkosivusto. Sellaisen Tagomo taiteili Martina Aitolehdelle.

Lue lisää ›

Jaajo Oy

Jaajo Oy

"Tagomon tiimistä on huomannut alusta saakka, että halutaan tehdä priimaa"

Tagomo rakensi Jaajo Linnonmaalle kotisivut, jotka esittelevät hänen henkilöbrändiään sekä visuaalisesti että sisällöllisesti kaikki yksityiskohdat huomioiden.

Lue lisää ›

Hovimuusikko Ilkka

Hovimuusikko Ilkka

“Tagomo ylitti odotukseni kotisivuprojektissa”

Hovimuusikko Ilkka kehuu Tagomon saumatonta tiimityötä: uusilla kotisivuilla teksti ja graafinen ilme tukevat toisiaan.

Lue lisää ›


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotto

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia