The System by Mikko Oy

Referenssi

The System by Mikko Oy

Asiakas

The System by Mikko Oy

Lukuaika

~1min

“Tagomon kotisivuprosessi on tehty todella helpoksi!”

Ennen Mikko Salon haasteena oli infon pirstaloituminen eri alustoille. Uusi sivusto paketoi monipuolisen palveluvalikoiman samaan osoitteeseen tyylillä.

Mikko Salo on porilainen palomies, urheilija, valmentaja – ja Fittest Man on Earth. Maailmanlaajuisesti tunnetun crossfit-huipun kehittämä online-treeniohjelma The System by Mikko on kannustanut lajin harrastajia löytämään täyden potentiaalinsa jo vuodesta 2016.

Lisäksi hän valmentaa urheilijoita myös henkilökohtaisesti, ohjaa yritysliikuntaa, luennoi ja pitää workshopeja sekä tarjoaa yksityistunteja esimerkiksi treenin tietyn osa-alueen hiomiseen. 

Aiemmin potentiaaliset asiakkaat löysivät Salon palvelut lähinnä somesta tai suoraan WODConnect-sivustolta. Ongelmana oli kuitenkin pirstaleisuus: kaikkea tietoa ei ollut helposti ja kootusti saatavilla WODConnectin keskittyessä vain The System -treeniohjelmaan. Muu palveluvalikoima jäi hieman varjoon – heille, jotka jo tiesivät, osasivat kysyä tai sattuivat näkemään päivityksen oikeaan aikaan. 

“Ajatuksena oli lähteä viemään toimintaa ammattimaisempaan suuntaan, ja sivusto oli siinä yksi keskeinen työkalu,” Salo toteaa. 

Idea omasta verkkosivustosta oli itänyt jo jonkin aikaa, kun Tagomon Emma Lehtisaari sitten nappasi miestä hihasta ja antoi kipinän varsinaiselle toteutukselle. Tarkan harkinnan jälkeen Salo tarttui mahdollisuuteen, ja asiat alkoivat rullata.

“Prosessi sujui todella vaivattomasti: Minua kuunneltiin ja sain apua silloin kun sitä tarvitsin. Yhteistyö oli hedelmällistä.” 

Mikko Salon nimeä kantava sivusto julkaistiin loppuvuodesta 2023. Nyt kävijä pystyy jäsentämään kattavan kokonaisuuden helpommin, ja muutamia palautteitakin on Salon korviin kantautunut: 

“Olen saanut kommentteja siitä, että sivusto avaa paremmin persoonaani ja palveluitani. Lisäksi sen tyylikkyyttä ja selkeyttä on kiitelty.”

Salon viesti kotisivuja pohtivalle on kannustava: 

“Voin suositella Tagomoa lämpimästi: Kotisivuprosessi on tehty todella helpoksi. Ensin pitää toki itse speksata, paljonko apua tarvitsee. Siitä asiat menevät sujuvasti eteenpäin.”

Kotisivut

www.mikkosalo.com/

Jaa referenssi


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia