Julkaistu

03.03.2021

Tagomo on nyt 3-vuotias

Kakkukahvin ja kuplivan paikka! Tagomo on nyt 3-vuotias.

Vaikka korona löylyttää edelleen maailmaa, ei se tarkoita, etteikö myös ilon ja juhlan aiheita olisi, saati niitä voisi nostaa pöydälle. Meille sellainen on Tagomon 1.3.2021 saavuttama kolmen vuoden ikä. 

Sen kunniaksi haluamme kurkata nyt hieman taaksepäin ja summata, mistä lähdettiin ja mihin on tänä päivänä päästy.

Logomo, maaliskuu 2018

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2018 Tagomo oli vasta pieni tila Turun Logomossa. Siellä kasasimme kahden miehen käsin toimistoa Ikean kalusteista ja käynnistelimme ensimmäisiä myyntipuheluita. Olimme houkutelleet remmiin mukaan myös ystävämme ja rautaisen myyntimimmimme, Sari Nenosen. 

Tästä tiimistä kaasuteltiin kasvuun, melko vauhdillakin, vaan ei pakolla puskemalla. Hiljalleen meille löysivät töihin ne oikeat ihmiset, ja moni palanen henkilökuntamme osalta onkin loksahtanut paikoilleen kuin itsestään. Kasvu on tapahtunut nimenomaan tarpeen tuomana.

Nyt Tagomolla työskentelee reilusti yli 20 huipputyyppiä ja ammattilaista. Toimistot meillä on Turussa ja Porissa, kotisivuasiakkaita jo 1100 ja käsissämme lähes 500 Google-kampanjaa. Viime vuonna toimintamme muuttui kannattavaksi, teimme jo ihan mukavaa tulostakin. 

Koronassa kompurointia ja Tagomon taistelutahtoa! 

Männävuonna on käyty aikamoisia pandempia-paineja, ja aika on ollut eittämättä varsin eriskummallista. Mielessä kirkuu varsinkin viime kevään lockdown, joka pakotti meidät monen muun yrityksen ohella lomautustoimiin. 

Tuolloin Tagomo siirtyi rohkeasti taisteluvaihteelle! Henkilöstömme ehdotti omin tuumin, että leikkaisimme palkkojamme ja työskentelisimme entistä lujemmin – kunhan vain selviäisimme mahdollisimman vähillä lomautuksilla. Näin teimme läpi organisaation onnistuen säilyttämään toimintakykymme. 

Tänä päivänä elämme edelleen poikkeuksellista arkea. Olemme tehneet kuitenkin tiukkoja koronatoimia, ja pystyneet palvelemaan asiakkaitamme tarpeen vaatiessa myös kasvotusten. 

Mitä horisontissa häilyy?

Elämä, arki ja työ jatkuu, suunnitelmia on tehtävä. Tämän vuoden tavoitteemme on rakentaa Porin toimistoomme 6–10 henkilön sujuvasti pyörivä organisaatio. Turun osalta haluamme tuoda henkilökuntaamme lisää erikoistuneita osaajia sekä laajentaa palvelujamme tämän päivän markkinoinnin tarpeisiin. 

Tagomon tie on siis vasta aluillaan, mutta nyt kun joitakin etappeja on jo saavutettu ja hankalia hetkiä taklattu, on oikea aika kiittää suuresti Sinua – asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja tietysti Tribe-toverimme. 

Kiitos, kun olet pysynyt matkassamme, luottanut meihin ja mahdollistanut yrityksemme toiminnan. Jatketaan yhdessä entistä vahvempina!

Terveisin, 

Petri Elovaara, toimitusjohtaja

petri@tagomo.fi
0451114484

Jaa artikkeli


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia