Kirjoittanut

Petri Elovaara

Julkaistu

04.01.2021

Tagomon vuosi 2020

13 työntekijää osakkaaksi, avasimme toimiston Poriin ja tuplasimme liikevaihdon.

Pian kolmevuotissynttäreitään juhlivan yrityksemme vuosi 2020 oli maailmantilanteen tarjoamista haasteista huolimatta mainio.

Hienoa on myös se, että 13 työntekijäämme liittyi yhtiömme osakkaiden joukkoon. 1.3.2021 vietämme kolmevuotissynttäreitämme. Taaperoikäinen yrityksemme on tehnyt tasaista kasvua koko kolmevuotisen historian ajan. Edes poikkeuksellinen koronakriisin sävyttämä viime vuosi ei onneksemme päässyt sitä horjuttamaan.

Pikemminkin päinvastoin. Vuoteen 2019 verrattuna kehitystä tapahtui paitsi ammatillisesta näkökulmasta, myös kovien talouslukujen puolesta. Vuonna 2019 yrityksemme toki haki vielä omaa kehityspolkuaan. Eikä sillä, että oma maailmamme vieläkään olisi valmis. Ei se kai ole sitä ikinä. Mutta hyvällä tiellä ollaan joka tapauksessa ja moni asia on ottanut suuria harppauksia eteenpäin.

Tästä osoituksena on liikevaihtomme tuplaantuminen vuoden 2020 aikana. 2020 liikevaihtomme päätyi noin 1,2 miljoonan euron luokkaan. Ja mikä hienointa: tulosparannuksemme on jopa 200 000 euron luokkaa. 

Hieno edistys kertoo asiakkaidemme luottamuksesta meitä kohtaan. Asiakasvirta on luonnollisesti myös ollut kiihtyvää – meillä on jo yli 1000 kotisivu- sekä yli 300 Google Ads -mainontaa hyödyntävää asiakasta.

13 Tagomon työntekijää yhtiön osakkaiksi

Kirkkaimpaan valokeilaan kasvusta täytyy nostaa työntekijämme. Sitoutuneisuus sekä kyky kääntää haasteet selätysvoitoiksi yllättävissäkin tilanteissa ovat työntekijöidemme tavaramerkki. Siitä saimme tuloksekkaan osoituksen viime vuonna.

Meillä on myös työntekijöihimme liittyviä hienoja uutisia. Meille avautui mahdollisuus tarjota työntekijöillemme yhtiön osakkeita ja oli ilo huomata, että peräti 13 yrityksemme työntekijää halusi tarttua tähän tilaisuuteen ja sijoittaa yhtiöön. 

Uusia Tagomon osakkeenomistajia ovat:

Sari Nenonen
Iiro Isomaa
Kristiina Oras-Wallin
Anton Huovila
Tuomas Hakala
Otto Silvennoinen
Niko Vartiainen
Ville Silvennoinen
Nikita Smirnov
Jonne Kinnunen
Lilli Päivärinta
Emma Lehtisaari
Erno Leskinen

Avasimme toimiston Poriin

Vuonna 2020 Tagomo jatkoi myös kasvuaan uudella rintamalla ja avasimme toimiston Poriin. Saimme viime syksynä iloisia uutisia kun kaksi alan rautaista ammattilaista halusi liittyä Tribeen. Iso kiitos kuuluukin Emma Lehtisaarelle ja Lilli Päivärinnalle, jotka ovat olleet alusta asti rakentamassa kivijalkaa uudelle alueelle. Tammikuun aikana tiimi vahvistuu entisestään ja työllistämme Porissa jo 7 alan rautaista ammattilaista.

Näiden hienojen uutisten ja hyvän draivin siivittämänä on erinomainen fiilis suunnata kohti toiveikasta vuotta 2021. Tavoitteenamme on olla entistäkin merkittävämpi toimija Suomessa pk-yrittäjien markkinoinnin kumppanina.

Terveisin, 

Petri Elovaara, toimitusjohtaja

petri@tagomo.fi
0451114484

Jaa artikkeli


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia