Julkaistu

31.01.2024

Uutiskynnys ylitetty! Yle noteerasi Tagomon tunti työpäivästä liikuntaan -edun

Koko firma kerää liikuntaedun hedelmät. Tämän me Tagomolla toki tiedämme, nyt pääsimme kertomaan siitä valtakunnan uutisvirtaan.

Tagomo on tarjonnut jo viiden vuoden ajan henkilöstölleen edun, jossa työajalla saa liikkua joka päivä tunnin ajan. Koska sen vaikutukset ovat olleet huikean hyviä, haluttiin tätä hyvinvointiviestiä viedä Tagomon seinien sisältä ulkomaailmaan. 

Tammikuussa Tagomo kumppaninsa Urheilugaalan kanssa toikin suorassa gaalalähetyksessä valtakunnalliseen valoon Aikuisten Liikuntatunti -konseptin, jossa kannustetaan kaikkia Suomen yrityksiä liikuttamaan henkilöstöään työajan puitteissa. Konseptin avulla luodaan yhdessä pysyvää muutosta suomalaiseen työelämään! 

Aikuisten Liikuntatunti rakentui yhdessä tärkeiden kumppaneidemme kanssa – suuri kiitos Smartum Oy, Gobybike Finland Oy, Scandinavian Outdoor  Oy, Cuckoo Networks Oy, Viihdy Turku Oy, Urheilugaala ja Tarinatalli Oy.

Tagomon liikuntaetu on sen verran väkevä, että nyt sen on nostanut kartalle Yle! Yle teki aiheesta jutun, jossa muun muassa puolletaan työpaikan painavaa roolia ihmisten liikkumisen aktivoimisessa ja todetaan, kuinka työajalla sallittava liikunta on varsin erityistä jopa Euroopan mittapuulla. 

Ääneen jutussa pääsee myös omista työajan kuntoilukokemuksistaan kertova Tagomon tiiminvetäjä Mikael Lahtinen sekä edun aikoinaan ideoinut toimitusjohtaja Petri Elovaara.

Lue lisää täältä!

Jaa artikkeli


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia