Kirjoittanut

Juulia Nevala

Julkaistu

27.05.2022

Etätöitä ja aurinkoa Espanjan maisemissa

Tagomolaisten viikko oli täynnä naurua, rentoutumista ja sopivasti töitä.

Aamukuuden lento odottaa ja takana on vain parin tunnin yöunet, mutta siitä huolimatta nauru raikaa Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalissa. Tagomo halusi mahdollistaa työntekijöilleen etätyöviikon Espanjan auringossa ja nyt on vihdoin matkapäivä. Tätä on odotettu!

Tukikohtana on hulppea huvila Benahavíksessa, jossa 16 tagomolaista saa viettää upean viikon: töitä, aurinkoa, uimista, espanjalaisia herkkuja ja yhdessäoloa mahtavassa porukassa.

Koska Tagomolla on joustavat työajat, jokainen saa rakentaa työpäivänsä juuri niin kuin itse haluaa. Yksi aloittaa aamunsa juoksulenkillä, toinen nauttii yöunista pehmeissä lakanoissa hieman pidempään. Joku on napannut läppärin mukaansa uima-altaan reunalle ja yläterassilla osallistutaan palaveriin riippumatossa rentoutuen.

Hyvinvointi on Tagomolle tärkeä arvo, ja osa sitä on työn ja vapaa-ajan balanssi. Jokainen meistä kaipaa joskus juhlaa ja jotakin spesiaalia arjen rinnalle. Kun muistaa ottaa välillä rennosti, tällä kertaa Espanjan upeissa puitteissa, jaksaa taas painaa töitä uudella draivilla.

Tätä kirjoittaessani on tagomolaisten Espanja-viikon viimeinen päivä. Aurinko paistaa, lämpö hellii ja päällimmäisenä fiiliksenä on kiitollisuus. Harva saa mahdollisuuden nauttia työnteosta tällaisissa puitteissa huippuporukassa. Sormet liikkuvat näppäimistöllä aika paljon kepeämmin kuin viikko sitten.

Jaa artikkeli


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia