Julkaistu

20.02.2020

Tagomo Digital on Googlen virallinen partneri!

Talostamme löytyy tällä hetkellä peräti nelinkertainen määrä sertifioituja osaajia partner -statuksen vaatimuksiin nähden.

Tagomo Digital Oy on saavuttanut merkkipaalun. Voimme ylpeänä kertoa, että olemme Googlen virallinen partneri. Googlen Partner -ohjelma on luotu Googlen toimesta auttamaan yrityksiä löytämään palveluntarjoajien joukosta juuri ne yritykset, joilta löytyy Googlen vaatimat edellytykset toteuttaa ja ylläpitää tuloksellista mainontaa. 

Google Partner statusta ei voi ostaa rahalla. 

Googlen kumppaniksi pääseminen on vaatinut yrityksemme jokaiselta työntekijältä ponnisteluja. Mainostiimimme ylläpitämät kampanjat ovat täyttäneet Googlen asettamat tiukat laatu- ja kulutuskriteerit. 

Olemme haastaneet kaikki työntekijämme suorittamaan mahdollisimman monia Googlen tuoteperheen sertifikaatteja. Sertifikaatit kertovat työntekijöidemme saavuttaman osaamisen olevan vähintään Googlen partner -statuksen vaatimalla tasolla. Talostamme löytyy tällä hetkellä peräti nelinkertainen määrä sertifioituja osaajia partner -statuksen vaatimuksiin nähden. Laadukkaiden kampanjoiden toteutus ja ideointi ei siis koskaan lepää yhden henkilön harteilla.

Tagomo toteuttaa mainontaa kaikissa Googlen mainosmuodoissa

Kaikki Tagomon tuottama Googlen verkostossa tapahtuva mainonta voidaan toteuttaa jokaiseen laitteeseen. Mainontaan kuuluu oleellisena osana selvittää, kuka sivuillasi käy, mistä he ovat sivuillesi tulleet ja mitä he tekevät siellä kertoina, joina he eivät tee tilausta tai pyydä sinulta tarjousta palveluistasi.

Osaamisemme korostuu verkkoliikenteen kokonaisvaltaisessa optimoinnissa läpinäkyvän mainonnan toteuttamisesta lukujen analysointiin ja niiden kääntämiseksi sinun yritystoimintaa kehittäväksi ja hyödyttäväksi tiedoksi.

10 syytä miksi Googlemainontaa Tagomolta

  1. Teemme sinulle oman mainostilin, joka ei ole sidottu palveluntarjoajaan
  2. Teemme kampanjat aina käsin Googlen parhaiden käytäntöjen mukaan
  3. Saamme tarvittaessa suoraan Googlelta apua kampanjoidemme optimointiin
  4. Kaikki tekijämme ovat Googlen sertifioimia mainonnan tekijöitä
  5. Talostamme löytyy jo vuosikymmenen kokemus Googlemainonnan parista ja läheisestä yhteistyöstä Googlen kanssa
  6. Tiedät meillä aina mistä maksat. Työn hinta sovitaan etukäteen ja Googlelle menevät maksut kulkevat läpinäkyvästi suoraan yrityksenne ja Googlen välillä
  7. Raportoimme tulokset haluamallasi tiheydellä (päivä, viikko, kuukausi) ilman lisämaksua
  8. Ei pitkiä sitoumuksia. Mikäli et ole tyytyväinen, niin emme halua sitoa sinua pitkiksi ajoiksi jäykillä sopimusehdoilla. 
  9. Nuori ja nälkäinen yrittäjävetoinen firma, jolla on aito tahto ja halu tehdä asioita paremmin ja muuttaa markkinaa
  10. Mikäli haluat syvempää analyysiä mainontasi tuloksista, niin et ole pelkkien automaattiraporttien varassa. Saat aina halutessasi henkilökohtaista apua asiantuntijoiltamme.

Pyydä tarjous Google Ads-mainonnasta tai varaa maksuton tapaaminen nykyisen Google Ad -tilisi analysoimiseen uunituoreelta Googlen partnerilta jo tänään!

Lue lisää Google-mainonnasta

Jaa artikkeli


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia