Tagomo Digital Oy Ltd

Huippuammattilaisia, markkinoinnin asiantuntijuutta, huumoria ja kovaa duunia

Tagomo Digital

Yrittäjän arkea muuttava mainostoimisto Porissa

Tagomo on huippuosaajien tähdittämä markkinoinnin ja mainonnan ammattilainen. Löydät toimistomme Porin Yrjönkadulta.

Etsitkö osaavaa, paikallista ja pitkäaikaista markkinointikumppania yrityksellesi? Tagomo ilmoittautuu! Olemme digimarkkinointiin erikoistunut mainostoimisto Porissa ja haluamme auttaa siivittämään myös sinun liiketoimintasi kasvuun.

Tagomo taituroi muun muassa laadukkaat kotisivut yrityksille, monipuoliset chatbotit ja tuloksekkaat Google-mainonnan ratkaisut somemarkkinointia unohtamatta. Me olemme markkinointikumppani, joka on tukenasi yrityksesi matkan eri vaiheissa.

Yksi Tagomon tärkeimmistä päämääristä on tehdä markkinoinnista ymmärrettävää – palvelumme perustuu avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Ota siis yhteyttä Tagomoon, kun haluat luotettavan kumppanin yrityksesi kasvumatkalle!

Ota yhteyttä, miten sinulle parhaiten sopii ›

Miksi valita Tagomo markkinointikumppaniksi?

Olemme mainostoimisto Porin keskustassa ja palvelemme yrityksiä jo yli sadalta eri toimialalta. Tehdäänkö yhdessä sinun yrityksestäsi seuraava menestystarina?

Tagomon tiimi on täynnä markkinoinnin ja mainonnan ammattilaisia. Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaista asiantuntijapalvelua ja autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi erilaisilla digimarkkinoinnin ratkaisuilla. Oli mielessäsi sitten Google-mainonta, somemarkkinointi, chatbot, uudet nettisivut yrityksellesi tai markkinoinnin automaation hyödyntäminen, olemme oiva valinta markkinointikumppaniksesi. Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti!

Tagomolaiset ovat hyviä tyyppejä ja alansa osaavia, rohkeita edelläkävijöitä. Meille sinä olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Ole yhteydessä tai poikkea mainostoimistomme konttorille Poriin, niin suunnitellaan yrityksesi menestystarinan askeleet yhdessä.

Arvot, jotka tekevät meistä Tagomon

Tagomo käy hyvinvoinnilla

Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat hyötyvät. Tagomolla tehdään pitkäjänteistä työtä sen eteen, että jokaisella työntekijällämme olisi aidosti hyvä olla. Tribemme merkittävimpiä etuja ovat mahdollisuus käyttää tunti päivittäisestä työajasta liikuntaan sekä vapaus työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta. Kun me voimme hyvin, pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Vastuuntunto omasta työstä näkyy rehtinä tekemisenä

Tagomolla tehdään töitä rehellisesti ja sydämellä. Tekijöitämme yhdistää vilpitön halu auttaa ihmisiä digimarkkinoinnin saralla, mutta ei minkä tahansa kustannuksella. Seisomme aina suoraselkäisesti työmme takana ja olemme se markkinointikumppani, joka kertoo rehellisesti myös vaikeammat asiat.

Pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan

Vaikka Tagomolla puurretaan päivästä toiseen kovasti töitä, emme unohda huumoria. Meille on tärkeää näyttää, että ensiluokkainen työnjälki ja hyvä fiilis huumorintajulla höystettynä voivat kulkea käsi kädessä. Otamme työmme vakavasti, mutta totisia me emme ole. Tagomolle myös asiakas on tervetullut aina juuri sellaisena kuin on.

Halu kehittyä ja kehittää vie kohti parempaa

Digimarkkinoinnin huipulla pysyminen vaatii kovaa työtä. Me Tagomolla pidämme osaamisemme ajan tasalla ja opiskelemme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota digimarkkinoinnin uusimpia ja parhaiksi todettuja ratkaisuja asiakkaillemme. Samalla haluamme ulottaa kehityksen myös asiakkaisiimme tekemällä digimarkkinnoinnista heille aidosti ymmärrettävää. Meille on tärkeää, että asiakas todella tietää, mitä ostaa.

Tagomo Tribe on ainutlaatuinen porukka ammattilaisia

T = Taitava. Tribemme on täynnä markkinnoinnin kovia osaajia ja olemme todella hyviä siinä, mitä teemme. Me emme peittele osaamistamme, vaan jaamme sitä eteenpäin ylpeydellä.

R = Rohkea. Me Tagomolla uskallamme olla juuri sellaisia kuin olemme ja tehdä tarvittaessa erilaisia ratkaisuja kuin muut. Kehityksen vauhdissa pysyminen vaatii rohkeutta muuttua ja kehittää uutta!

I = Inhimillinen. Vaikka kyse onkin yritystoiminnasta, inhimillisyyttä ei saa koskaan unohtaa. Me haluamme aidosti ymmärtää yrittäjiä ja auttaa heitä kehittämään yritystoimintaansa digimarkkinointiratkaisujen avulla.

B = Bailaava. Sopivasti. Jokainen meistä kaipaa joskus myös juhlaa arjen ja työn rinnalle ja sekin meillä osataan! Kun otamme välillä rennosti, jaksamme taas painaa duunia uudella draivilla.

E = Erityinen. Me olemme spesiaali työyhteisö monella tapaa ja loistava yhteishenki on yksi salaisista aseistamme. Persoonallinen porukkamme koostuu erilaisista tekijöistä, joista jokainen on arvokas ja saa äänensä kuuluviin.

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia