Tagomo Digital Oy Ltd

Huippuammattilaisia, markkinoinnin asiantuntijuutta, huumoria ja kovaa duunia

Tagomo Digital

Täyden palvelun mainostoimisto Tampereella

Jos digimarkkinointi tuntuu yhtä selkäkarvoja nostattavalta kuin avantouinti Pyhäjärvessä, ei huolta. Meidän missio on muuttaa digimarkkinointia sekä ymmerrättävämmäksi – että yrityksellesi arvoa tuottavaksi pelaajaksi. Tervetuloa toimistollemme Finlaysoninkujalle, niin suunnitellaan yhdessä digimarkkinoinnin kokonaisuus joka siivittää yrityksesi kasvupolulle!

Meillä Tagomolla ei tehdä pelkästään silmää hiveleviä kotisivuja, vaan räätälöidään myös fiksuja chatbotteja ja täsmällisiä Google-mainontaratkaisuja. Ja kyllä, somemarkkinointi hoidetaan niin, että se tekee vaikutuksen. Me olemme kumppani juuri sinulle, olipa yrityksesi Tampereella tai muualla, iso tai pieni, uusi tai vanha.

Meidän missio juontaa juurensa läpinäkyvyydestä. Yhteistyössä meidän kanssa sinulla ei tarvitse olla digimarkkinoinnin sanakirjaa mukanasi. Jos etsit mainostoimistoa Tampereelta, joka on valmis huhkimaan menestyksesi puolesta – Finlaysoninkujan ovet ovat aina auki!

Ota yhteyttä, miten sinulle parhaiten sopii ›

Miksi valita Tagomo mainostoimistoksenne?

Tagomon tiimi koostuu markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijoista, jotka ovat valmiita palvelemaan sinua räätälöidyin digimarkkinoinnin ratkaisuin. Google-mainonnasta maksulliseen sosiaalisen median markkinointiin, chatbotteihin ja nettisivujen uudistuksiin – meiltä löytyy kaikki tarvittava yrityksesi digitaalisen näkyvyyden kasvattamiseen.

Me olemme rohkeita, innovatiivisia ja ennen kaikkea – inhimillisiä. Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Yli sadan eri toimialan kokemus tekee meistä monipuolisen mainostoimiston, joka osaa auttaa sinua ja sinun yritystäsi. Olisiko jo aika rakentaa yrityksestäsi seuraava suomalainen kasvutarina?

Arvot, jotka tekevät meistä Tagomon

Tagomo käy hyvinvoinnilla

Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat hyötyvät. Tagomolla tehdään pitkäjänteistä työtä sen eteen, että jokaisella työntekijällämme olisi aidosti hyvä olla. Tribemme merkittävimpiä etuja ovat mahdollisuus käyttää tunti päivittäisestä työajasta liikuntaan sekä vapaus työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta. Kun me voimme hyvin, pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Vastuuntunto omasta työstä näkyy rehtinä tekemisenä

Tagomolla tehdään töitä rehellisesti ja sydämellä. Tekijöitämme yhdistää vilpitön halu auttaa ihmisiä digimarkkinoinnin saralla, mutta ei minkä tahansa kustannuksella. Seisomme aina suoraselkäisesti työmme takana ja olemme se markkinointikumppani, joka kertoo rehellisesti myös vaikeammat asiat.

Pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan

Vaikka Tagomolla puurretaan päivästä toiseen kovasti töitä, emme unohda huumoria. Meille on tärkeää näyttää, että ensiluokkainen työnjälki ja hyvä fiilis huumorintajulla höystettynä voivat kulkea käsi kädessä. Otamme työmme vakavasti, mutta totisia me emme ole. Tagomolle myös asiakas on tervetullut aina juuri sellaisena kuin on.

Halu kehittyä ja kehittää vie kohti parempaa

Digimarkkinoinnin huipulla pysyminen vaatii kovaa työtä. Me Tagomolla pidämme osaamisemme ajan tasalla ja opiskelemme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota digimarkkinoinnin uusimpia ja parhaiksi todettuja ratkaisuja asiakkaillemme. Samalla haluamme ulottaa kehityksen myös asiakkaisiimme tekemällä digimarkkinnoinnista heille aidosti ymmärrettävää. Meille on tärkeää, että asiakas todella tietää, mitä ostaa.

Tagomo Tribe on ainutlaatuinen porukka ammattilaisia

T = Taitava. Tribemme on täynnä markkinnoinnin kovia osaajia ja olemme todella hyviä siinä, mitä teemme. Me emme peittele osaamistamme, vaan jaamme sitä eteenpäin ylpeydellä.

R = Rohkea. Me Tagomolla uskallamme olla juuri sellaisia kuin olemme ja tehdä tarvittaessa erilaisia ratkaisuja kuin muut. Kehityksen vauhdissa pysyminen vaatii rohkeutta muuttua ja kehittää uutta!

I = Inhimillinen. Vaikka kyse onkin yritystoiminnasta, inhimillisyyttä ei saa koskaan unohtaa. Me haluamme aidosti ymmärtää yrittäjiä ja auttaa heitä kehittämään yritystoimintaansa digimarkkinointiratkaisujen avulla.

B = Bailaava. Sopivasti. Jokainen meistä kaipaa joskus myös juhlaa arjen ja työn rinnalle ja sekin meillä osataan! Kun otamme välillä rennosti, jaksamme taas painaa duunia uudella draivilla.

E = Erityinen. Me olemme spesiaali työyhteisö monella tapaa ja loistava yhteishenki on yksi salaisista aseistamme. Persoonallinen porukkamme koostuu erilaisista tekijöistä, joista jokainen on arvokas ja saa äänensä kuuluviin.

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia