Analytiikka auttaa kehittämään liiketoimintaasi

analytiikka

Analytiikka päätöksenteon tukena

Google Analytics on maailman käytetyn analytiikkatyökalu. Suomessa sitä käyttää yli 70 000 yritystä pörssiyhtiöistä yksityisiin elinkeinonharjoittajiin.

Tarjoamme datan ja analytiikan luvut haltuusi avaimet käteen -palveluna asennuksesta raportointiin. Kävijäseurantatyökalun avulla teet faktoihin perustuvia päätöksiä markkinoinnin, asiakashankinnan ja kotisivujen kehittämisen suhteen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

kävijäseuranta

Miksi kotisivuliikennettä pitää seurata?

Google Analyticsia voi kärjistäen verrata kaupassa olevaan turvakameraan. Se tallentaa verkkosivuillasi käyneen vierailijan jokaisen liikkeen.

Hyödynnät analytiikan lukuja päivittäisessä liiketoiminnassa. Miltä kuulostaisi, että ottaisit yhteyttä vain niihin asiakkaisiin, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita palveluistasi? Haluatko näkyä laajasti verkon eri mainoskanavissa, mutta mietit, mikä mainonta sopii parhaiten sinun kohderyhmällesi?

Kotisivujen kävijöiden seuraaminen on arkipäivää. Saat arvokasta tietoa uusasiakashankintaan, säästät markkinointikustannuksissa jonka lisäksi pystyt kehittämään sivustosi sisältöä vastaamaan asiakkaidesi tarpeita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

räätälöity

Tagomon räätälöimä palvelu

Autamme yritystäsi saamaan täyden hyödyn analytiikan tarjoamista numeroista. Saat sovitut raportit jokaiselle organisaation ryhmälle, ketkä hyödyntävät tietoja päivittäisessä yritystoiminnassa. Yhteistyö markkinointikumppaneidesi kanssa muuttuu läpinäkyväksi, sillä et joudu enää olemaan pelkästään heidän esittämien tietojen ja lukujen varassa.

Seurantatyökalun käyttöönoton jälkeen pystymme auttamaan sinua luomaan sivustollesi houkuttelevaa ja hakukoneystävällistä sisältöä, jolla tavoitat jokaisen kohderyhmän. Olemme myös tukenasi kun teet tärkeitä markkinointipäätöksiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1100

Tagomolla on jo 1100 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Ville Wigren

Auranmaan Katsastus

Lue kokemus »

Kati Lahtivuori

Lempilounas

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomon tukema Roope Rusi paini upeasti U15 SM-kultaa

Tagomo aloitti vuonna 2020 sponsoriyhteistyön nuoren painijalupauksen, turkulaisen Roope Rusin kanssa.

Lue lisää »