Verkkoliikenteen optimoinnilla lisää tuloksia

optimointi

Hakukone­optimoinnilla näkyvyyttä brändille

Hakukoneoptimoinnilla pyritään saavuttamaan tulos, jossa yrityksen verkkosivut nousevat mahdollisimman korkealle hakukoneiden tuloksissa. Verkkosivustojen optimointi elää murrosta Googlen omien muutosten, sekä mobiililaitteiden esiinmarssin myötä. Hakukoneoptimointi (SEO = Search Engine Optimization) on kuitenkin säilyttänyt asemansa brändin näkyvyyden ja uusasiakashankinnan vaihtoehtona.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

kontakteja

Verkkoliikenteen optimoinnilla lisää asiakas­kontakteja

Markkinointi on muuttunut monikanavaiseksi kokonaisuudeksi. Lähes kaikkea markkinointia niin verkossa kuin muissa kanavissa yhdistää tahtotila saada kävijöitä yrityksen verkkosivustolle. Palvelumme tarkoitus on optimoida liikenne kaikista verkon kanavista sekä olla tukenasi kun teet päätöksiä investoida markkinointiin. Ostamalla kampanjoita eri lähteistä tietämättä tarkasti tuloksia on tehotonta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

tuloksia

Pysyviä tuloksia pitkäjänteisellä työllä

Tämän päivän optimointikumppanilta tulee löytyä laaja ymmärrys ja osaaminen sisällöntuotannosta. Oikealla viestillä juuri oikeassa kanavassa tavoitetut asiakkaat ovat arvokkaampia, kuin sivuston sattumalta löytäneet kävijät. Hakukoneoptimoinnin tekninen maailma kehittyy äänihaun, koneoppimisen ja mahdollisten Googlea horjuttavien hakukoneiden yleistymisen myötä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

96%

Asiakkaistamme ilmoitti olevansa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen toimittamaamme palveluumme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

700

Tagomolla on jo yli 700 kotisivuasiakasta

3h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Jani Lehtilä

Turun Unelma-Rakennus Oy

Lue kokemus »

Päivi Oinaala

RaksaÄssä Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Korona vaikuttaa myös Tagomoon

Koronaviruksen aiheuttama maailmantilanne vaikuttaa tällä hetkellä jokaiseen yritykseen ja yksilöön. Poikkeustilasta on kuitenkin selviydyttävä kriisin toiselle puolelle ja tultava takaisin yhdessä.

Lue lisää »