Verkkoliikenteen optimoinnilla lisää tuloksia

optimointi

Hakukone­optimoinnilla näkyvyyttä brändille

Hakukoneoptimoinnilla pyritään saavuttamaan tulos, jossa yrityksen verkkosivut nousevat mahdollisimman korkealle hakukoneiden tuloksissa. Verkkosivustojen optimointi elää murrosta Googlen omien muutosten, sekä mobiililaitteiden esiinmarssin myötä. Hakukoneoptimointi (SEO = Search Engine Optimization) on kuitenkin säilyttänyt asemansa brändin näkyvyyden ja uusasiakashankinnan vaihtoehtona.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

kontakteja

Verkkoliikenteen optimoinnilla lisää asiakas­kontakteja

Markkinointi on muuttunut monikanavaiseksi kokonaisuudeksi. Lähes kaikkea markkinointia niin verkossa kuin muissa kanavissa yhdistää tahtotila saada kävijöitä yrityksen verkkosivustolle. Palvelumme tarkoitus on optimoida liikenne kaikista verkon kanavista sekä olla tukenasi kun teet päätöksiä investoida markkinointiin. Ostamalla kampanjoita eri lähteistä tietämättä tarkasti tuloksia on tehotonta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

tuloksia

Pysyviä tuloksia pitkäjänteisellä työllä

Tämän päivän optimointikumppanilta tulee löytyä laaja ymmärrys ja osaaminen sisällöntuotannosta. Oikealla viestillä juuri oikeassa kanavassa tavoitetut asiakkaat ovat arvokkaampia, kuin sivuston sattumalta löytäneet kävijät. Hakukoneoptimoinnin tekninen maailma kehittyy äänihaun, koneoppimisen ja mahdollisten Googlea horjuttavien hakukoneiden yleistymisen myötä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1000

Tagomolla on jo 1000 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Antti Punavaara

Prigi Oy

Lue kokemus »

Helena Sopen-Luoma

Unihome Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomo helpottaa laskutusehtoja poikkeustilan vuoksi

Lue lisää »