Luotettavat sähköposti­ratkaisut yrityksen tarpeisiin

sähköpostit

Sähköpostit yritykselle

Saat meiltä tarvittaessa sähköpostipalvelut yrityksesi tarpeisiin. Tarjoamme sähköposteiksi vain suosituimpia ja luotettavimpia ratkaisuja. Näitä ovat Googlen G Suite, Microsoft Office 365 sekä IMAP-yrityspostilaatikko.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

google

Google G Suite

Google sähköpostia voi käyttää missä vain ja millä tahansa laitteella. Google G Suite tallentaa sähköpostit ja datan turvallisesti. Sähköpostin lukeminen onnistuu myös ilman verkkoyhteyksiä.

Google G Suiten sähköpostipalvelu on yrityksille suunnattu Gmail-sähköpostipalvelu ilman mainoksia. Google G Suiteen on saatavilla myös kalenteritoiminto sekä dokumenttien jakamisen ja yhteiskäytön mahdollistavia ohjelmia.

 

Office 365

Microsoft Office 365

Onko Microsoftin tuotteet sinulle tuttuja? Word, Exel ja Powerpoint ovat varmasti Microsoftin tunnetuimpia tuotteita. Jos käytät näitä valmiiksi työssäsi niin suosittelemme sinulle Microsoft Office 365 -sähköpostiratkaisua. Palvelu toimii myös pilvessä ja sitä on helppo käyttää kaikilla laitteilla. 

IMAP/POP3

IMAP/POP3 Sähköposti

Sähköpostia voidaan lukea sähköpostiohjelmalla joita ovat esimerkiksi Outlook, Windows Live Mail tai Mozilla Thunderbird. Viestinen lukemiseen sähköpostiohjelmalla voidaan käyttää joko IMAP- tai POP3 -protokollaa.
IMAP-protokollaa suositellaan jos samaa sähköpostilaatikkoa luetaan usealla eri laitteella, esimerkiksi tietokoneella ja matkapuhelimella. Tällöin viestien kopiot jäävät palvelimelle ja tämä mahdollistaa saman viestin lukemisen eri laitteista. Tästä syystä IMAP-protokollaa käytettäessä vaaditaan enemmän levytilaa palvelimelta.

Kaikkiin sähköpostipalveluihin sisältyy myös webmail-sovellus jolla sähköposteja voi lukea ja lähettää www-selaimella ilman erikseen asennettavia ohjelmia.

 

96%

Asiakkaistamme ilmoitti olevansa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen toimittamaamme palveluumme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

700

Tagomolla on jo yli 700 kotisivuasiakasta

3h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Päivi Oinaala

RaksaÄssä Oy

Lue kokemus »

Arto Sainio

FysioHetki Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Korona vaikuttaa myös Tagomoon

Koronaviruksen aiheuttama maailmantilanne vaikuttaa tällä hetkellä jokaiseen yritykseen ja yksilöön. Poikkeustilasta on kuitenkin selviydyttävä kriisin toiselle puolelle ja tultava takaisin yhdessä.

Lue lisää »