Luotettavat sähköposti­ratkaisut yrityksen tarpeisiin

sähköpostit

Sähköpostit yritykselle

Saat meiltä tarvittaessa sähköpostipalvelut yrityksesi tarpeisiin. Tarjoamme sähköposteiksi vain suosituimpia ja luotettavimpia ratkaisuja. Näitä ovat Googlen G Suite, Microsoft Office 365 sekä IMAP-yrityspostilaatikko.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

google

Google G Suite

Google sähköpostia voi käyttää missä vain ja millä tahansa laitteella. Google G Suite tallentaa sähköpostit ja datan turvallisesti. Sähköpostin lukeminen onnistuu myös ilman verkkoyhteyksiä.

Google G Suiten sähköpostipalvelu on yrityksille suunnattu Gmail-sähköpostipalvelu ilman mainoksia. Google G Suiteen on saatavilla myös kalenteritoiminto sekä dokumenttien jakamisen ja yhteiskäytön mahdollistavia ohjelmia.

 

Office 365

Microsoft Office 365

Onko Microsoftin tuotteet sinulle tuttuja? Word, Exel ja Powerpoint ovat varmasti Microsoftin tunnetuimpia tuotteita. Jos käytät näitä valmiiksi työssäsi niin suosittelemme sinulle Microsoft Office 365 -sähköpostiratkaisua. Palvelu toimii myös pilvessä ja sitä on helppo käyttää kaikilla laitteilla. 

IMAP/POP3

IMAP/POP3 Sähköposti

Sähköpostia voidaan lukea sähköpostiohjelmalla joita ovat esimerkiksi Outlook, Windows Live Mail tai Mozilla Thunderbird. Viestinen lukemiseen sähköpostiohjelmalla voidaan käyttää joko IMAP- tai POP3 -protokollaa.
IMAP-protokollaa suositellaan jos samaa sähköpostilaatikkoa luetaan usealla eri laitteella, esimerkiksi tietokoneella ja matkapuhelimella. Tällöin viestien kopiot jäävät palvelimelle ja tämä mahdollistaa saman viestin lukemisen eri laitteista. Tästä syystä IMAP-protokollaa käytettäessä vaaditaan enemmän levytilaa palvelimelta.

Kaikkiin sähköpostipalveluihin sisältyy myös webmail-sovellus jolla sähköposteja voi lukea ja lähettää www-selaimella ilman erikseen asennettavia ohjelmia.

 

96%

Asiakkaistamme ilmoitti olevansa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen toimittamaamme palveluumme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

850

Tagomolla on jo yli 850 kotisivuasiakasta

3h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Arto Sainio

FysioHetki Oy

Lue kokemus »

Taneli Liljeblad

Virkblad Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomo helpottaa laskutusehtoja poikkeustilan vuoksi

Lue lisää »