Kirjoittanut

Juulia Nevala

Julkaistu

16.02.2023

Tagomo on vuoden 2022 parhaan verkkosivuston tekijä!

Tagomon tiimin alusta loppuun taiteilema jaajo.fi valittiin Suomen parhaaksi verkkosivustoksi Finnish Web Awards 2022 -kilpailussa.

Tagomo on nyt virallisesti Suomen parhaan verkkosivuston tekijä: jaajo.fi oli sekä yleisöäänestyksen että tuomariston ykkössuosikki FWA 2022 -kilpailussa!

Yleisö äänesti kesän ja alkusyksyn 2022 aikana omat suosikkisivustonsa Finnish Web Awards 2022 -kilpailun finaaliin. Vuodenvaihteessa viestikapula ojennettiin kisan tuomaristolle, joka valitsi Jaajo Linnonmaan henkilöbrändiä esittelevän sivuston voittajaksi finalistien joukosta.  Nöyrä kiitos kaikille meitä äänestäneille sekä FWA:lle ja kilpailun tuomaristolle tästä upeasta kunnianosoituksesta.

Tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki kehuu voittajasivustoamme muun muassa seuraavasti:

”Jaajo.fi on loistoesimerkki onnistuneesta henkilöbrändin sivusta. Se on maanläheinen ja ilahduttaa vierailijaa, mutta samaan aikaan keskittyy johdonmukaisesti liiketoimintaan ja tarjoaa kontaktikanavan. Kaikki sivuston toiminnalliset ja viestinnälliset elementit ovat hyvässä tasapainossa.”

Voittajaa ei valittu pelkällä fiilispohjalla, vaan tuomaristo hyödynsi päätöksenteossaan myös sertifiointialgoritmia. Algoritmi arvioi perusteellisesti sivuston teknistä laatua, luotettavuutta ja turvallisuutta. Läpäisimme siis myös algoritmin tiukan seulan: jaajo.fi vetoaa ihmisten lisäksi hakukoneisiin ja on turvallinen käyttää, niin kuin kaikki Tagomon tekemät sivustot!

Suuri kiitos kuuluu myös Jaajolle: kiitos, kun luotit meihin! Yhteistyö sujui mallikkaasti aina alkumetreiltä viimeisiin yksityiskohtiin:

“Lähdimme tekemään historian kaikkien aikojen hienointa ja toimivinta henkilöbrändisivustoa: se oli mun toive ja sellaisen Tagomo lupasi toteuttaa. Lopputuloshan on juuri sitä, sivusto on aivan mahtava. Tosi hienoa, että myös kilpailun arvovaltainen tuomaristo antoi siitä tunnustuksen”, Jaajo Linnonmaa kiittelee.

Yhtä suuri kiitos kuuluu totta kai myös Tagomon tekijätiimille: projektipäällikkö Emma Lehtisaari, copywriter Juulia Nevala ja teknisen toteutuksen taituroinut Joonas Salminen.

Koko Tagomo on valtavan ylpeä.

Haluatko oman henkilöbrändisi Tagomon toteuttamien sivustojen jatkoksi?

Tutustu henkilöbrändisivuihin ›

Jaa artikkeli


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia