Kirjoittanut

Juulia Nevala

Julkaistu

16.08.2023

Tagomo saa joukkoonsa huippuvahvistuksen, kun Patrik Duncker aloittaa myynnin operatiivisena johtajana

Patrik on työskennellyt myynnin parissa jo 20 vuotta, jonka aikana hän on saanut kokea myyntimaailman lukuisista eri rooleista käsin.

Aika oli molemmille tahoille oikea, kun saaristolaissyntyinen Patrik Duncker otti yhteyttä Tagomoon uusi työpaikka mielessään. Yhteydenottoa oli edeltänyt pohdintatauko, jonka aikana mies maalaili tulevaisuuttaan uusiksi.

“Kun tarinani Fonectan Turun aluemyyntijohtajana päättyi, piti pysähtyä hetkeksi. Olin painanut duunia 20 vuotta yhtä mittaa, enkä ollut missään kohtaa miettinyt, mitä oikeasti haluaisin tehdä isona työkseni. Pysähdyttyäni ymmärsin, että mitä hittoa, olen pärjännyt tosi hyvin ja tätähän minä tykkään tehdä.”

Patrik alkoi kartoittaa digimarkkinointialan yrityksiä tulevia työkuvioitaan ajatellen ja yksi nousi ylitse muiden, vieläpä ylivoimaisesti.

“Tagomo erottui edukseen, imago vaikutti trendikkäältä ja nuorekkaalta. Yrityksen tekemisestä tuli se fiilis, että täällä todellakin eletään ja hengitetään tätä päivää”, Patrik kuvailee.

Vakuuttavuutta lisäsi Tagomon riveissä työskentelevät tutut nimet: myyntiryhmän päällikkö Sari Nenonen sekä Tagomon yrittäjät toimitusjohtaja Petri Elovaara ja myyntijohtaja Mikko Lehtinen.

“Tutustuin Sariin ja Peteen jo vuosituhannen alkupuolella, kun työskentelimme Enirolla. Mikon kanssa tein töitä myöhemmin Fonectalla. Nyt tutustuttuani rekryn aikana muihin tagomolaisiin, päällimmäinen fiilis on, että työporukka vaikuttaa tosi hyvältä”, Patrik kertoo tyytyväisenä.

Patrik Duncker on tehnyt digimyynnin parissa lähes kaikkea. Hänellä on pitkä kokemus niin puhelinmyynnistä, käyntimyynnistä kuin erilaisista johtotehtävistä aina yhden myyntitiimin vetovastuusta koko myyntikonttorin johtamiseen.

“Kokemus on tuonut rautaista osaamista monenlaisiin tilanteisiin. Olen tosi ihmisläheinen tyyppi, pelisilmä ja tilannetaju ovat vahvimpia ominaisuuksiani”, Patrik pohtii.

Uusi työ Tagomon myynnin operatiivisena johtajana alkaa elokuun lopussa. Patrikin puheesta välittyy innostus, kun hän juttelee uudesta pestistään. 

“Minulle sopii työnkuva, jossa saan tehdä töitä mahdollisimman lähellä lattiatasoa. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan Tagomon porukkaan ja verkostoitumaan.”

Hän kokee myynnin parissa työskentelemisen palkitsevaksi, vaikkakin se on myös paineistettua.

“Ihmiset ovat tämän työn ydin. On helpottavaa saada jakaa erilaiset tuskat muiden kanssa, mutta paras fiilis tulee siitä, kun pystyy ratkomaan ongelmia”, Patrik sanoo.

Hän lukee tärkeimmäksi tavoitteekseen menestyä tuoreessa tehtävässään mahdollisimman hyvin ja omana itsenään.

“Haluan oppia tuntemaan ihmisten vahvuudet ja samalla tunnistamaan kehityskohteita. Silloin olen onnistunut, jos koko henkilöstön tyytyväisyys paranee.”

Niinä hetkinä kun Patrik ei ole myynnin operatiivisen johtajan ruorissa, hän nauttii veneilystä, mökkeilystä ja sukellusharrastuksestaan. Seurana viihtyvät muun muassa vaimo, kaksi teini-ikäistä lasta ja kaksi koiraa. Perhe asuu Paraisilla.

“Aloitin sukeltamisen jo 1990-luvulla, mutta se jäi pitkään vähäiselle. Viime vuosina olen elvyttänyt harrastusta uudelleen.”

Jaa artikkeli


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia