Julkaistu

30.11.2021

"Yhteistyö sujui todella helposti, meihin oltiin useasti yhteydessä projektien eri vaiheissa"

Porilainen kiinteistövälitysyhtiö Otso LKV lähti Tagomon kelkkaan toteuttamaan Google-mainontaa.

Kiinteistönvälitys Otso LKV Oy on porilainen kiinteistövälitysyhtiö, jonka asiakkuus alkoi Tagomolla Google-mainonnasta. Mainonnan käynnistyttyä Tagomolta tarjottiin myös chatbottia.

Otso LKV:ssä oli jo aiemmin pohdittu chatbotin hyödyntämistä. Koska kyseinen ominaisuus oli mahdollista saada mainonnan ohella samasta talosta Tagomolta, bottia päätettiin kokeilla. Chatbot luotiin räätälöidysti yrityksen tarpeita vastaavaksi. 

Otso LKV:n markkinointi- ja toimistosihteeri Eula Wessberg kertoo mainonnan ja botin tuoneen selkeän eron aiempaan. Sekä kotisivujen että botin kautta tulee mukavasti liidejä, samoin yhteydenottojen määrä on kasvanut huomattavasti. Kotisivujen käyntimäärät ovat myös ylipäätään nousseet.

– Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Tagomon palveluihin. Yhteistyö sujui todella helposti, meihin oltiin useasti yhteydessä projektien eri vaiheissa, ja kommunikointi oli kaiken kaikkiaan selkeää”, Wessberg iloitsee. 

– Tiesimme aina mitä tapahtuu ja milloin tapahtuu. Kun kysyttävää tuli, saimme selkeän vastauksen. Asioitamme hoitavan asiakaspäällikön tavoitti aina tarvittaessa, ja edelleenkin meihin ollaan mukavasti yhteydessä, mikäli emme itse ole aktiivisia.

Wessberg toteaa Tagomon olevan tehokas ja luotettava kumppani. 

– Voin rehellisesti suositella Tagomoa muillekin yrittäjille, sillä säästimme valtavasti aikaa ja vaivaa ulkoistamalla heille nämä palvelut. Kaiken lisäksi saimme hyviä tuloksia.

Jaa artikkeli


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia