1kkunat kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

1kkunat Oy on kotimaisten Piklas-ikkunoiden ja -ulko-ovien jälleenmyyjä sekä asentaja Etelä- ja Länsi-Suomessa. Jo 40 vuotta alalla toiminut yhtiö on ollut Tagomon asiakkaana jo tovin. Yhteistyö alkoi pienistä kotisivuista, joita laajennettiin ajan myötä, hiljalleen kuvaan astui myös Google-mainonta. 

1kkunat Oy:n myyntipäällikkö Mika Mäkipere kuvailee yhtiön vanhaa kotisivupalvelua enemmänkin rahastusautomaatiksi. Kun Tagomolta otettiin aikoinaan yhteyttä, kotisivut saivat aivan uuden suunnan. 

“Toiveitamme kuunneltiin heti alusta alkaen, ja sivuista saatiinkin juuri sellaiset kuin halusimme. Päädyimme ottamaan Tagomolta myös Google-mainontaa, joka toi hyvää boostia kotisivuillemme. Palvelu on aina ollut asiakaslähtöistä ja ensiluokkaista.”, Mäkipere kertoo. 

Kiitosta tulee lisäksi Tagomon hinnoittelun läpinäkyvyydestä ja selkeydestä. Mahdollisista muutoksista on tullut aina ensin ilmoitus, ja asiointi on hoitunut kaikin puolin helposti. Pulmien edessä ratkaisu on löytynyt nopeasti ja kysymyksiin on saanut aina rehellisen, faktoihin perustuvan vastauksen.

Kotisivut ovat saaneet positiivista palautetta sekä asiakkailta että kollegoilta, ja Mäkipere kertoo jo suositelleen Tagomoa muillekin, näin myös jatkossakin. 

“Haluan painottaa, että lähdimme Tagomon matkaan pitkälti siksi, että palvelu suunniteltiin juuri meidän kaltaisellemme yritykselle, jolle lupauksensa pitävä kumppani ja asiakaslähtöinen palvelu ovat ensisijaisen tärkeitä asioita.”

Mika Mäkipere
Myyntipäällikkö

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1100

Tagomolla on jo 1100 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Tarja Holopainen

EHT-Line

Lue kokemus »

Jarmo Pekkala

OuluZone

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomon tukema Roope Rusi paini upeasti U15 SM-kultaa

Tagomo aloitti vuonna 2020 sponsoriyhteistyön nuoren painijalupauksen, turkulaisen Roope Rusin kanssa.

Lue lisää »