Auranmaan Katsastus kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Auranmaan Katsastus on Riihikoskella sijaitseva katsastusasema, jota Tagomon asiakaspäällikkö lähestyi kotisivuasioiden tiimoilta. Yhteydenotto tuli hyvään hetkeen, sillä yrityksen kotisivut kaipasivat jo kovasti uudistusta. 

Puhelu sujui Auranmaan Katsastuksen toimitusjohtaja Ville Wigrenin mukaan niin mukavissa merkeissä, että kaupoista sovittiin jo puhelun päätteeksi. Myös Tagomon palvelu vaikutti toimivalta kokonaisuudelta. 

“Olemme olleet Tagomon asiakkaana vuodesta 2017. Kotisivujen lisäksi päädyimme Google-mainontaan, joka sekin hoitui hienosti. Pystymme itse päivittämään sivujamme, sillä sivuston hallintapaneeli on rakennettu selkeäksi sekä helppokäyttöiseksi. Myös Tagomon tuotannosta on oltu hyvin apuna muutosten tekemisessä”, Wigren summaa.

Wigren kiittelee koko prosessia erinomaiseksi. Toiveita kuunneltiin ja kaikki toteutettiin heille sopivassa aikataulussa. Tagomoon saa lisäksi aina helposti yhteyttä, kun tarve on.

“Tagomo on meille kolmas kumppani, jolta otimme kotisivut – ja ehdottomasti niistä paras! Mitä meille luvattiin, siitä myös pidettiin kiinni. Arvostamme tällaista palvelua erittäin paljon. Voin suositella Tagomoa muillekin yrityksille”, Wigren kertoo.

 

Ville Wigren
Toimitusjohtaja

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1100

Tagomolla on jo 1100 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Eija Korpela

Käännän Itu ja Elo Oy

Lue kokemus »

Tuula Nortamo

AT Nortamo

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomon tukema Roope Rusi paini upeasti U15 SM-kultaa

Tagomo aloitti vuonna 2020 sponsoriyhteistyön nuoren painijalupauksen, turkulaisen Roope Rusin kanssa.

Lue lisää »