Suomen Bussikoulutus Oy kertoo kokemuksia Tagomosta

Asiakkaamme kertovat omia kokemuksia Tagomosta

Kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia järjestävän Suomen Bussikoulutus Oy:n asiakkuus Tagomolla lähti liikkeelle jo olemassa olevien kotisivujen rinnalle rakennetusta landing page -sivustosta. Positiivisen kokemuksen myötä yhtiö tilasi Tagomolta myös kotisivut ja Google-mainontaa. 

Suomen Bussikoulutuksen toimitusjohtaja Mika Varjokumpu kertoo olevansa kotisivuprojektiin todella tyytyväinen. Sivuston suunnittelua varten sovitussa tapaamisessa käytiin ymmärrettävästi läpi sivujen raameja, ja lopputulos oli toivotunlainen – sivut saatiin maaliin lähes yhdellä kertaa. 

“Jos haluan tehdä kotisivuihini muutoksia, pystyn tekemään ne itse. Päivitykset hoituvat myös puhelimitse tai sähköpostitse Tagomon kanssa. Tagomoon on aina helppo olla yhteydessä, myös heiltä ollaan minuun yhteydessä tasaisin väliajoin”, Varjokumpu toteaa mielissään. 

Varjokumpu kuvailee Tagomoa kumppaniksi, joka toimii lupaustensa mukaan. Tarvittavat palvelut saa saman katon alta, ja asiointi sujuu aina mukavissa merkeissä. 

Tänä päivänä Suomen Bussikoulutus Oy:llä on jo useampi sivusto Tagomon toteuttamana ja asiakkuuttakin takana useampi vuosi. 

“Voin suositella Tagomoa ehdottomasti muillekin yrittäjille. Hommat ovat hoituneet sovitusti alusta alkaen”, Varjokumpu kiittelee.

 

Mika Varjokumpu
Yrittäjä

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1100

Tagomolla on jo 1100 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Kalle Kirstilä

Smoke food finland Oy

Lue kokemus »

Jarmo Pekkala

OuluZone

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomon tukema Roope Rusi paini upeasti U15 SM-kultaa

Tagomo aloitti vuonna 2020 sponsoriyhteistyön nuoren painijalupauksen, turkulaisen Roope Rusin kanssa.

Lue lisää »